<

 

Aktiv bjergferie for grupper, skoler og individuelle i Krkonose hele året

 

I Krkonose bjergene er der masser af muligheder for adrenalinkrævende sport hele året rundt. Trekking, Klatring, Rope parks, Mountainbiking, landevejscykling, terrænscooterkørsel og paragliding.

 

Perfekt til skoler, grupper og individuelle

Med mere end 15 års erfaring i aktive ferier i Tjekkiet, kan vi skræddersy enhver forespørgsel, uanset om i er 2 eller 500 personer. Vi kan kombinere den aktive ferier med kulturelle indhold eller spændende museumsbesøg.

 

Aktiv ferie i Tjekkiet for grupper ved Cerna Hora

Cerna Hora er et af de smukkeste områder i Tjekkiet – beliggende midt i Krkonose nationalpark i det nordlige Bøhmen. Omkring Cerna Hora bjerget finder man flere små smukke bjergbyer, med hver deres charme.


Janske Lazne er den mest kendte med sin verdensberømte SPA, hvor folk fra hele verden valfarter til, for at få behandling. Dele af byen er bygget på bjergsider og klipper og beliggenheden i 700 meters højde, gør den attraktiv for folk som elsker bjergluft og smukke udsigter. Der er kabinelift op til toppen af bjerget som ligger i 1260 meters højde. I byen er der små restauranter og hyggelige cafeer/musikklubber.


Pec Pod Snezkou ligger i dalen ved Tjekkiets højeste bjerg Snezka(1602 meters højde) – trekking til toppen er en smuk tur og udfordrende tur. I Pec er der mange butikker, restauranter, cafeer og tjekkiske ølstuer. Området omkring går for at være et af de smukkeste i Tjekkiet og der er mange lokale der bruger deres ferie i regionen.
Såfremt man ønsker lidt byliv kan man tage en tur med tog eller bus til Trutnov, som ligger 10 km fra regionen. I byen er der mange butikker og byliv.

 

Prismæssigt alternativ

Tjekkiet er et godt prismæssigt alternativ til alperne. Selvom bjergene er mindre, så er der masser af udfordringer for alle niveauer og man kommer langt for pengene. Restaurantbesøg for knap en 50er og øl/sodavand til en flad femmer.

 

Til folk som er vilde med landevejscykling, er der masser af højdemeter i området og det er derfor et godt sted at træne, op til større udfordringer i eksempelvis alperne. Stigningen op til Cerna Hora stiger mellem 6 og 18% - de sidste 2,5 km med gennemsnit på 14% - så der er rigeligt med udfordringer for alle niveauer. På bjergene og i området er der mange opmærkede mountainbikeruter.

 

Vi har base i Janske Lazne.

 

Janske Lazne er berømt SPA by, hvor folk valfarter til hele året rundt, for at blive helbredt for diverse skavanker. Byen ligger idyllisk på vej op af bjerget og har Aquapark, restauranter, butikker og man kan på byens torv hente frisk bjergvand fra fontæne. Fra byen er der kabinelift op til Cerna Hora.