Aktiv Familieferie - i Krkonose bjergene - aktive ferier med smil

Jeresferie.dk tilbyder aktiv familieferie i Krkonose bjergene med fuld fleksibilitet. Med fast personale boende i Tjekkiet, tilbyder vi branchens bedste service på rejserne og største fleksibilitet. Hos os kan de fleste ting lade sig gøre.

 

100% individualitet

Hos os kan man vælge at købe en pakke hjemmefra, med fuldt program eller man kan vælge kun at købe overnatningen hjemmefra.

 

Valgmuligheder hver dag

Hver dag kan man vælge eller tilkøbe forskellige aktiviteter og man er derfor ikke låst fast på et bestemt program - men får derimod mulighed for at vælge de aktiviteter som passer bedst til ens ønsker, temperament og behov.

 

 

Hvorfor vælge aktiv ferie i Tjekkiet med Jeresferie.dk?

- Glade gæster. 93% af vores gæster anbefaler os videre til andre (kilde: askpeople.dk)

- Fleksibelt rejseprogram hvor man ikke behøver binde sig eller betale for aktiviteter som man ikke har interesse i

- Mulighed for 100% skræddersyet individuelt rejseprogram

- Vi har selv ferielejlighed i Janske Lazne og kender derfor destinationen til fingerspidserne

- Vi tilbyder Tjekkiets bedste aktive ferie destination

- Flotte velholdte hoteller med gode faciliteter
- Attraktive priser

- Mere end 15 års erfaring med Tjekkiet og fast personale bosat i landet

- Vores medlemskab hos den danske Rejsegarantifond, giver økonomisk sikkerhed

 

Glade gæster

Efter sidste sæson ville 93% af vores gæster anbefale os til andre(kilde askpeople.dk). vi sætter en ære i personlig og skræddersyet kundeservice og få kender Tjekkiet bedre end os på det danske rejsemarked.

 

Aktive ferier i Tjekkiet - hele året rundt

Udover programmet som i finder på disse sider, tilbyder vi aktive individuelt tilrettelagte ferier i Tjekkiet hele året rundt. Kontakt os for et godt tilbud.

 

Krkonose - en fredet naturpark

Krkonose bjergkæden som Janske Lazne ligger i er en fredet naturpark, nyd den friske bjergluft og udfordre hele familien i forskellige aktive discipliner som trekking, ropepark, Bobslæde, mountainbiking, klippeklatring, bueskydning og downhill scooter kørsel.

 

Fast base i den idylliske kurby Janske Lazne

Vi har fast base i den idylliske bjergby Janske Lazne, som ligger i 700 meters højde. Lazne betyder "Spa" og byen er derfor hele året rundt velbesøgt af folk, som ønsker behandling for skader og forskellige skavanker. Byen har forskellige restauranter, pizzaria, svømmehal med Thermalvand, sportsplads, idrætshal, kabinelift og der udgår fra byen masser af vandre- og cykelruter, som bringer en rundt i den fredede nationalpark.

 

Drik vand direkte fra bjergkilderne

Man kan drikke vand direkte fra de friske bjergkilder og på byens torv er der ligeledes en vandhane, hvor man kan "tanke" sine flasker op, med det sunde bjergvand.

 

Lave leveomkostninger

Leveomkostningerne i Tjekkiet er lave sammenlignet med Danmark. Restaurantbesøg kan gøres for en 50er og øl/sodavand kan købes for en flad femmer på restaurationer. Det er derfor en højkvalitetsferie til spotpris.

 

Husk at i altid kan ringe, chatte eller e-maile såfremt i har spørgsmål.