Oplevelsesferie - for børn 4 - 10 år

Tag børnene med på en fantastisk oplevelsesferie i den smukke tjekkiske nationalpark Krkonose.

Aktiviteter, slotte, ridderturneringer, besøg på en stor udendørs naturlegeplads, gåture, skattejagt, Ropeparks, bobslædebane og barbecue over åben ild, er blot nogle af de ting som i skal opleve på denne oplevelsesferie til Tjekkiet.

 

Hele ugen vil være spækket med overraskelser og aktiviteter og vores guider, vil være behjælpelige og sammen med jer hele ugen.

 

Vi har i sommersæsonen baser i de hyggelige og idylliske bjergbyer Janske Lazne og Pec Pod Snezkou, som har en attraktiv beliggenhed i Krknose og med let tilgang til masser af attraktioner.

 

Lave leveomkostninger

Leveomkostningerne i Tjekkiet er lave sammenlignet med Danmark. Restaurantbesøg kan gøres for en 50er og øl/sodavand kan købes for en flad femmer på restaurationer.

 

Janske Lazne

Berømt kurby beliggende på vej op af Cerna Hora bjerget. Byen huser små hyggelige butikker, restauranter, kirker, SPA, Aquapark og tilbyder året rundt kurbehandlinger. I byen samarbejder vi med 2 indkvarteringer som begge er 3-stjernede. Der går kabinelift fra byen op til toppen af Cerna Hora.

 

Pec Pod Snezkou

I Pec bor man mellem de 2 bjerge Cerna Hora og Snezka. man kan tage kabinelift op til Snezka eller vandre til toppen af et af de 2 bjerge. Byen små hyggelige restauranter, actionpark, butikker og der er gode vandremuligheder i området. I Pec samarbejder vi med det 4-stjernede hotel Horizont som har swimmingpool.

 

Der er et væld af aktiviteter i området og man kan fra denne base køre ud til mange spændende seværdigheder og attraktioner.

 

I bjergkæden ligger Tjekkiets højeste bjerg Snezka(1602 meter). Der er en storslået udsigt fra toppen. I byerne omkring er der spændende attraktioner som Aquaparks,safariparker, slotte, miner og gode restauranter.

 

Komplette aktivitetspakker

Alle vores rejser til området sælges med komplette aktivitetspakker inkluderet og der er forskellige pakker, hvor man mikser storby med aktiv ferie. Se mere under rejseprogram og priser.

 

Husk at i altid kan ringe, chatte eller e-maile såfremt i har spørgsmål.

ål.

 

Eventyrferie