Grupperejser til Prag med bus, fly og tog

Med fast kontor og personale i Prag, så er og bliver "Den gyldne stad" vores hjemmebane og store passion. Så hvis i lever efter en helt speciel oplevelse - så er i kommet til det rigtige rejsebureau.

 

Vores Prag eksperter er bosiddende i byen. Så få kender Prag så godt og dybt på det danske rejsemarked som de os og de er derfor jeres garanti for en veltilrettelagt Grupperejse til Prag.

 

Konkurrencedygtige priser
Vores indgående kendskab til byen og gode samarbejde med hoteller, flyselskaber, togselskaber og busselskaber er jeres garanti, for at i får markedets bedste priser hos os.

Vi er detaljeorienterede, kender byens små hemmeligheder, ved hvad der rører sig og har altid en masse gode ideer til aktiviteter og udflugtsmål.

 

Prag er en af Europas smukkeste storbyer, med unikke bygningsværker og storslåede konstruktioner. Prisniveauet er fortsat meget lavt og man kommer langt for ens penge i byen.

 

Som rejsebureau kan vi hjælpe jer med alt fra a-z vedr. jeres grupperejse til Prag. Michael, som er vores hovedekspert har boet i Prag af flere omgange og er kommet flere gange om året i byen gennem de sidste 15 år. Han har mange gode ideer til koncerter, kulturelle aktiviteter, restauranter og underholdning for både børn og voksne.

 

Hvad end i er en kortklub, en sportsklub, et firma, en skole, en uddannelsesinstitution, så kan Jeresferie.dk, hjælpe jer, til at få en perfekt rejse.

 

Prag er for os meget mere end en storby - det er en passion og det afspejler sig i vores service- og vidensniveau.

 

Kontakt os for en god snak om jeres mulige grupperejse og lad os hjælpe jer på vej eller læs allerede mere her om vores grupperejser til Prag. Vi tilbyder grupperejser med tog, fly, bus og som kørselv.

 

Grupperejser til Tjekkiet

Som Tjekkiet eksperter kan vi skræddersy enhver forespørgsel til Tjekkiet og vi kan meget mere end bare Prag. Læs mere under Grupperejser til Tjekkiet.