Høje Tatra bjerge aktiv ferie

 

De Høje Tatra Bjerge ferieHøje Tatra

De høje Tatra bjerge er et af de mest besøgte naturområder i de nye EU-lande. Bjergkæden er en del af Karpaterne og starter nord for Bratislava og strækker sig over 500 km, mod først nord, så øst og til sidst mod syd ned gennem Ungarn og Rumænien. 25 af tinderne når over 2500 meter og den højeste er på 2655 meter.

 

Mere end 100 bjergsøer
Bjergkæden i Slovakiet har mere end 100 bjergsøer - de største er Velke Hincovo Pleso og Strbske Pleso.

De høje Tatra bjerge er derfor et godt alternativ til alperne og der er mange aktivitetsmuligheder for hele familien og man kan det meste af året bo på luksus hoteller til lavpris.

 

Gourmetmad i 2634 meters højdeHøje Tatra
På toppen af Lomnicky Svit har man åbnet en gourmetrestaurant og man kan tage lift hele vejen derop. Restauranten tilbyder et attraktivt aftearrangement, med de mest fantastiske udsigter udover tinderne.

 

Aktiv ferie både sommer og vinter
Der er masser af opmærkede vandreruter i bjergene - nogle mere krævende end andre og det er derfor vigtigt at man er godt forberedt inden man begiver sig afsted. Undervejs har man de mest fantastiske udsigter, støder på bjergsøer, dale og smukke bjergtoppe.

Udover muligheden for vandring, så er der mountainbike ruter, tarzenbane for børn, lifte som bringer en op og ned af bjergene. Der er bygget legepladser i højderne og der er mulighed for at tage i Aquaparks i både Poprad og Liptovsky Mikulas.

Om vinteren er de høje Tatra bjerge et meget attraktivt skisportsområde. De 3 byer Strbske Pleso, Smokovec og Tatranska Lomnice, er alle forbundet af en lille jernbane, som giver hele 3 indgange til det samlede skisportsområde. Læs mer epå vores side www.jeresskirejse.dk


Vi tilbyder ferie i 4 forskellige områder af de høje Tatra bjerge. Læs her om de 4 områder og lidt om aktivitetsmulighederne.


Velky Slavkov
Den lille landsby Velky Slavkov ligger for foden af de høje Tatra bjerge og vi har i dette skønne naturområde, flere forskellige samarbejdspartnere på feriehusudlejninger.

 

Novy Smokovec
Byen er beliggende i 1042 meters højde, lige for foden af Slavkovský štít(2452 m) og med kun 1 km til Stary Smokovec, som er et af Høje Tatras mest berømte skisportssteder.

Tatranska Lomnice
Et af Høje Tatras mest kendte skisportssteder og med en højde på op til 2600 meter. Mange af vores feriehuse, lejligheder og hoteller ligger i centrum af byen.

 

Horny Smokovec
Rigtig god beliggenhed i de Høje Tatra bjerge, med sommer, såvel som vinteraktiviteter indenfor kort afstand.

 

Sommeraktiviteter - alle aktiviteter ligger indenfor 30 kms afstand til ferieboligerneHøje Tatra ferie
- Vandre- og cykelstier
- Stary Smokovec er 8 km væk
- Hrebienok er 7 km væk
- Tatranska Lomnica er 14 km væk
- Strbske Pleso er 18 km væk
- Svævebane op til Lomnicky Stit(2634 m)
- Smukke naturområder i form af skove og floder
- Historiske monumenter som slotte, betagende hytter og arkitektoniske specialiteter
- 18-hullers golfbane beliggende med de smukkeste landskaber omkring
- Aquaparks i Poprad, Besenova og Tatralandia

 

Vinteraktiviteter
- Alpint skiløb 22 km
- Langrend 18,7 km 
- Skøjeteløb på Poprad isarena 3 km 
- Aquaparks i Poprad, Besenova og Tatralandia


Indkvarteringsmuligheder


Grandhotel Praha ****, Morgenmad
Et af Slovakiets mest berømte og luksuriøse hoteller. Bygningen blev opført i 1905 og er den dag i dag, fortsat et af landets mest efterspurgte hoteller.

Der er i alt 106 værelser og 6 suiter på hotellet. Alle værelser har naturligvis 4-stjernet standard med minibar, satellit-tv, minibar, badeværelse, træ- og læder møbler og ægte art nouveau farvesammensætning. Fra flere af værelserne er der udsigt op til Tatra Bjergenes højeste punkt "Lomnicky Peak", som ligger i 2634 meters højde.

Af faciliteter byder Grandhotel Praha på fransk restaurant, lounge- og aperitif bar, konferencecenter og stort spacenter med ægte Tatravand, Jacuzzi, sauna, biosauna, dampbad, finsk sauna, ildsted, inden- og udendørs swimmingpool, aromabad og tilbyder mange forskellige behandlinger som pedicure, manicure, frisør, farveterapi, musik terapi, aromaterapi, vibrationsmassage, VICHY bad, skotske bade, vanddamp med vitaminer, vandmassage til hjælp for vægttab, afgiftning, stress, smertelindring og meditation. Centret er opført i 2011.

Tæt ved hotellet finder man liftsystemer, vandreruter, PGA godkendt golfbane(kun 19 baner i verden med denne godkendelse) og man kan leje cykler på hotellet.

Om vinteren kører der fra hotellet gratis skibusser direkte til pisten.

Grandhotel Praha er et valg for livsnyderen.

  

Grandhotel Praha Grandhotel Praha Grandhotel Praha

 

Priser fra 175 kr. pr. nat pr. person inkl. morgenmad.


Feriekompleks Beatrice **** (uden pension)

Beliggende lige for foden af en af verdens smukkeste bjergkæder, de høje Tatra bjerge og med udsigt til skiløjperne i Tatranska Lomnice, som er Slovakiets næststørste skisportssted.

Lejlighedstyper

Lejlighed A (3+2)
2 værelses lejligheder. Entre med garderobe, soveværelse med 3 dobbelt+enkeltseng, stue med sovesofa, kaffebord, satelit-tv, radio, fuldtudstyret køkken og badeværelse med bruser og toilet.

Lejlighed B (4+2)
2 værelses lejligheder. Entre med garderobe, soveværelse med dobbeltseng. I stuen er der en dobbeltseng og en sovesofa, kaffebord, satelit-tv, radio og fuldtudtyret køkken. Eget badeværelse med bruser(nogle med badekar) og toilet.

Lejlighed C (6+4)
2 værelses lejligheder. Entre med garderobe. Soveværelse med dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Stue med dobbeltseng og sovesofa og med mulighed for 2 ekstra senge. Satelit-tv, kaffebord, radio og fuldtudstyret køkken. Lejlighederne har ligeledes eget badeværelse med bruser og toilet.

Studio (2+1)
Studiolejlighed med fuldtudstyret køkken, entre, badeværelse med bruser/toilet. Der er 2 enkeltsenge og en sovesofa, kaffebord, satelit-tv og radio.

Alle priser er inkl. overnatning, elekticitet, vand, linned

Det er muligt at tilkøbe:
- Babyseng med pude, linned og dyne (15 Euro pr. ophold)
- Morgenmad 
- medbragt kæledyr (7 euro pr. nat)
- Let rengøring i løbet af ugen (7 Euro pr. gang)
- Håndklædeskift (2 euro pr. stk)
- Linnedskift (3 euro pr. seng)
- Sen check in / check ud (10 euro)
- Garageparkering (5 euro pr. nat)

  

Beatrice Beatrice Beatrice

 

Priser fra 200 kr. pr. nat pr. person uden pension

 

Kontakt os for et godt tilbud på jeres ferie til de høje tatra bjerge, Slovakiet.