Tilbage til Ferie i Tjekkiet

Storbyferie til Prag
Prag er hele året rundt en af Europas mest interessante storbyer at besøge. Den tjekkiske hovedstad i det centrale Europa byder, på uendelige oplevelser og har en skønhed, som få byer i verden.

De mange gotiske bygningsværker, de lave priser, de lave priser, kulturelle begivenheder, de mange Storbyferie Pragkulinariske oplevelser, festivaller, koncerter, operaer, balletter, dukketeatre, ishockey, fodboldkampe, gør at man altid kommer hjem fra Prag, fyldt med nye indtryk og oplevelser.

 

Jeresferie.dk har fast ansat personale i byen og få kender derfor byen og dets små hemmeligheder som vi gør. Hele året rundt tilbyder vi vores gæster den højeste service på markedet i Prag.

 

Eksperter i familieferie

Vores personale i Prag, er eksperter i storbyferie med fokus på familieoplevelser. Aquaparks, Adventureparks, cykelture, museer, store legepladser, vandreture og fantastiske vandreture i enestående naturområder i- og omkring Prag. Læs mere om familieferie i Prag og vores spændende familieudflugter ved at klikke her

 

Alt dette får i med i prisen hos Jeresferie.dk
- Ankomstguide
- Mulighed for bestilling af kulturelle billetter hjemmefra (vi fremsender kulturel arrangementskalender til jer inden afrejse)
- Dansk personale i Prag som vil kunne kontaktes under under jeres ophold
- 24 timers nødtelefon
- Økonomisk sikkerhed i form af medlemskab af Rejsegarantifonden med nummer 2457
- Mulighed for tilkøb af udflugter med dansktalende guider
Kort sagt: Der er bedre service med Jeresferie.dk

 

Læs mere om busrejser til Prag ved at klikke nedenunder
Forår i Prag
Himmelfartsferie i Prag
Sommer i Prag
Efterårsferige/Uge 42 Prag

 

Tilbage til Ferie i Tjekkiet