Zapadne Tatry bjerge aktiv ferie

 

Smuk beliggenhed i den vestlige del af de høje Tatra Bjerge, i Tatra National park og blot 7 km fra det mindre skisportssted Zverovka.

 

Sommeraktiviteter 
Der er mange vandreruter i området og en af de smukkeste ture man kan tage er rundt om bjergsøen Rohacske Please. Det bedste startsted for vandreture er fra Zverovka.

Af andre spændende monumenter i området er Oblazy møllerne, Open air museet i Havranok, Orava slottet, Orava landsby museet og Frantiskova Huta.

 

Vinteraktiviteter
- Zverovka skiområde. Fremragende sneforhold hele sæsonen og et af de mest snesikre steder i hele Slovakiet. Der er i alt ca. 5 km piste.
- Zuberec skiområde. Med 4 km piste.
- Langrend. Gode muligheder forskellige steder i området omkring zubrec og Zverovka.

 

Hytter Drevenice Zuberec

Beliggende i den vestlige del af de Høje Tatra Bjerge. Komplekset består af i alt 6 luksuriøst indrettede hytter.

Der er parkeringsplads ved hytterne.

Den første hytte består af reception, hvor der på øverste etage er stort fællesrum med køkken, bar, hjemmebiograf, ildsted, bordtennis, dartspil og børnehjørne. Der er ligeledes sofa, satelit-tv, bøger, spil og åbent ildsted.

Hytterne er i 2 etager. 
I grundetagen er der entre med garderobe. Under trappen er der ski- og sportsudstyr opbevaringsrum. Der er ligeledes dagligstue med åbent køkken, stor sofa, kaffebord, satelit-tv, spisebord, ovn, fuldtudstyret køkken med komfur, køleskab/fryser og el-kedel. På begge etager er der badeværelser med bruser og toilet. På 1. salen er der 2 soveværelser(1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge). Det er muligt med en ekstra seng i hvert værelse.

Der er plads til i alt 6 personer i hver hytte.

 

Drevenice Drevenice Drevenice

 

Priser fra 200 kr. pr. nat pr. person uden pension

 

Kontakt os for et godt tilbud på jeres ferie til Zapadne Tatry, Slovakiet.