Rejseforsikring

Vi forhandler Gouda Rejseforsikring. Læs her om de forskellige forsikringer.

 

Det kan have store menneskelige konsekvenser at være, underforsikret. Både af hensyn til ens egen ve og vel, men også af hensyn til, at et uheld på ferien, kan medføre erstatningsansvar. Det er derfor vigtigt at man inden man tager afsted på ferie, har 100% styr på sine forsikringsforhold.

 

1. Det blå EU-sygesikringskort

Ved sygdom opstået under rejsen, er det rejsedeltagerens eget ansvar at afholde alle omkostninger i forbindelse med sygdomsforløbet. Det gule sygesikringskort dækker ikke længere - HUSK derfor at medbringe det europæiske blå sygesikringskort. De nye regler som trådte i kraft pr. 1. august 2014, gør at danskere med det blå kort fremover kun kan få gratis sygdomsbehandling på offentlige behandlingssteder. På nogle offentlige hospitaler må man endda lægge den eventuelle egenbetaling, som er gældende i det respektive EU-land. Egenbetaling kan være alt fra 10 EUR til 30 % af behandlingsprisen – det kan altså blive en både ubehagelig og dyr oplevelse at blive syg i EU fremover. Vi opfordrer derfor kraftigt til at man tegner en rejseforsikring med komplet dækning.

 

 

2. Årsrejseforsikring

Dækker et helt år til en meget lav merpris. Man skal huske at tilkøbe skidækning til skiferier.

 

3. Sygdomafbestillingsforsikring

Denne forsikring koster 6% af den samlede pris og dækker i tilfælde af sygdom hos en selv eller i nærmeste familie inden afrejse. I så fald får man hele rejsens pris refunderet - undtaget forsikringspræmien. Forsikringen skal tegnes sammen med rejsen.

 

Kontakt os for et tilbud på jeres rejseforsikring eller for at få råd og vejledning.