4+
Fra
Aktiv Ferie
Ferieform
Krkonose bjergene, Tjekkiet
Sted
Sommer
Sæson

Aktiv ferie Tjekkiet – Sommerferie – vi garanterer branchens laveste priser og bedste udvalg

Aktiv ferie Tjekkiet – i Krkonose bjergene – aktive ferier med smil Jeresferie.dk tilbyder aktiv familieferie i Krkonose bjergene med fuld fleksibilitet. Med fast personale boende i Tjekkiet, tilbyder vi branchens bedste service på rejserne og største fleksibilitet. Hos os kan de fleste ting lade sig gøre.

Lækre hoteller med Wellness og udendørs Swimmingpool
I sommeren 2019 tilbyder vi flere lækre hoteller i både Janske Lazne og Spindleruv Mlyn.

100% individualitet

Hos os kan man vælge at købe en pakke hjemmefra, med fuldt program eller man kan vælge kun at købe overnatningen hjemmefra.

Valgmuligheder hver dag

Hver dag kan man vælge eller tilkøbe forskellige aktiviteter og man er derfor ikke låst fast på et bestemt program – men får derimod mulighed for at vælge de aktiviteter som passer bedst til ens ønsker, temperament og behov.

Fridage med masser af muligheder – tag eksempelvis børnene med i Aquapark.

De dage hvor I ønsker at være på egen hånd er der masser af muligheder i Spindleruv Mlyn. Tag familien med på slots- eller bryggeribesøg, tag en tur i byens Aquapark, brug bobslædebanen i byen eller vandre en tur op i højderne og nyd den smukke udsigt fra Svaty Petr eller Medvedin.

Aktiv ferie Tjekkiet, Spindleruv Mlyn
Aktiv ferie Tjekkiet, Spindleruv Mlyn

Hvorfor vælge aktiv ferie i Tjekkiet med Jeresferie.dk?

– Glade gæster. 93% af vores gæster anbefaler os videre til andre (kilde: askpeople.dk)
– Fleksibelt rejseprogram hvor man ikke behøver binde sig eller betale for aktiviteter som man ikke har interesse i
– Mulighed for 100% skræddersyet individuelt rejseprogram
– Branchens laveste priser og bedste service – 3-stjernet hotel med Wellnesspakke og halvpension fra 1990 kr. pr. voksen
– Vi tilbyder Tjekkiets bedste mest attraktive aktiv ferie destination Spindleruv Mlyn
– Flotte velholdte hoteller med gode faciliteter
– Mere end 15 års erfaring med Tjekkiet og fast personale bosat i landet
– Vores medlemskab hos den danske Rejsegarantifond, giver økonomisk sikkerhed

Glade gæster

Efter sidste sæson ville 93% af vores gæster anbefale os til andre(kilde askpeople.dk). Vi sætter en ære i personlig og skræddersyet kundeservice og få kender Aktiv Ferie Tjekkiet bedre end os på det danske rejsemarked.

Aktive ferier i Tjekkiet – hele året rundt

Udover programmet som i finder på disse sider, tilbyder vi aktive individuelt tilrettelagte ferier i Tjekkiet hele året rundt. Kontakt os for et godt tilbud.

Krkonose – en fredet naturpark – flest muligheder for Aktiv ferie Tjekkiet

Regionen omkring Krkonose er en af de smukkeste i hele Tjekkiet. Beliggenheden i Krkonose bjergkæden, gør at man altid er omgivet af smukke bjergtoppe, hyggelige bjerglandsbyer og enestående natur, som indbyder til vandre- eller cykelture, klatring, afslapning og god mad.

Fast base i både Janske Lazne og Spindleruv Mlyn

Penzion Adelka og Hotel Lesana er to populære hotelvalg.

Vrchlabi/Truvnot- indgangen til Krkonose
Vrchlabi og Trutnov er to hyggelige handelsbyer knap 15 km fra Janske Lazne og Spindleruv Mlyn. Her kan man handle ind, shoppe, besøge et bryggeri eller tage forbi byens slot.

Masser af familieaktiviteter i området

I Krkonose er der masser af aktiviteter for alle aldre. Klatring, kanoture, bridging, rapelling, bobslædebaner, restauranter og masser af store områder for børnefamilier. Man kommer aldrig til at kede sig i Tjekkiet.

Krkonose bjergene, Tjekkiet
Aktiv Ferie, Tjekkiet

Lave leveomkostninger

Leveomkostningerne i Tjekkiet er lave sammenlignet med Danmark. Restaurantbesøg kan gøres for en 50er og øl/sodavand kan købes for en flad femmer på restaurationer. Det er derfor en højkvalitetsferie til spotpris. Husk at i altid kan ringe, chatte eller e-maile såfremt i har spørgsmål.

StedKrkonose bjergene, Tjekkiet

Sommerfeie i Tjekkiet

Læs mere om vores busrejser til Prag ved at klikke her

Skiferie til Tjekkiet
Vi har en bred vifte af skiferier til Tjekkiet. Læs mere om vores mange billige skiferier til Tjekkiet ved at klikke her Skiferier til Tjekkiet

Yderligere informationer

PasTjekkiet er med i Schengen – danske statsborgere skal derfor ikke bruge visum. Dog er der politisk indført grænsekontrol, så husk at medbringe gyldigt pas.
DrikkevandVand kan drikkes fra hanen – men har en bismag af klor. Vi anbefaler derfor at man køber vand på flaske. Med brus hedder det ”Perliva” og uden ”Neperliva”
Større byer i nærhedenPrag ca. 2,5 times kørsel, Liberec ca. 1,5 timers kørsel
ValutaI Tjekkiet bruger de Tjekkiske Koruna og man kan ikke betale med Euro eller danske kroner. Der findes hæveautomater rundt omkring i byen, hvor man kan bruge VISA kort og Mastercard. 1 dansk krone er ca. 3,4 Tjekkiske koruna (19.03.2018). Der er ligeledes muligt at veksle kontanter i centrum af byen. Vi anbefaler dog altid, at man medtager lokal tjekkisk valuta.
IndkvarteringAquapark, Barbora, Lesana, Lisci Bungalow, Lisci Hotel
AlderAntal børn 0-5 år, Antal børn 6-11 år, Antal voksne

Vi tilbyder branchens bedste udvalg, med nøje udvalgte aktiviteter – vælg 4 valgfrie aktiviteter for kun 700kr.

1

Lørdage

Kl.20.00 – 21.00 Velkomstmøde

Vores guide holder velkomstmøde og fortæller om ugens program. Dagsprogrammerne tilpasses altid vejret og der kan blive byttet rundt på aktiviteterne.

2

Søndage

 • Mulighed 1: Kl.09.00 – 15.00 Mountainbiking 12 km (fra 8 år)

  Vi starter fra Janske Lazne eller Spindleruv Mlyn og fortsætter til udsigtstårnet i Krkonose Zaly, hvor der er mulighed for at købe frokost.  Tårnet blev bygget i 1892 og ligger i 1019 meters højde. Herfra er der en storslået udsigt udover bjergkæden og på de helt klare dage, kan man se helt til Prag.

 • Mulighed 2: 09.00 – 15.00 Scooter/terrænkørsel I Spindleruv Mlyn/Janske Lazne. Fra 8 år.

  Vi tager til toppen af Medvedin eller Cerna Hora. Herfra tager vi scooter ned af bjergene til Spindleruv Mlyn eller Janske Lazne, hvor man kan købe frokost.

3

Mandage

Kl. 09.00 – 17.00 Trekkingtur til Tjekkiets højeste bjerg Snezka.

Kørsel i egen bil til Pec Pod Snezkou, hvorfra opstigningen starter. Det er muligt at tage kabinelift noget eller hele vejen.

 • Mulighed 1: Trekking til Snezka(Tjekkiets højeste bjerg 1602 m)15 km (fra 4 år)

  Dagen starter med bus eller egen bil til Pec pod Snezkou. Her starter vi opstigningen med tinderne.

  Vi går op mod Snezka af skovstier og kommer undervejs forbi en økologisk farm, hvor man kan drikke frisk komælk eller få en forfriskning. På toppen er der mulighed for at sende et postkort fra centraleuropas højest beliggende postkontor, og nyde den smukke udsigt til både Tjekkiet og Polen.

  Vi tager en anden vej ned af bjerget og kommer forbi en hyggelig restaurant, hvor de producerer deres eget øl og der er mulighed for at prøve deres afslappende, helbredende og berømte øl-spa. Herfter fortsætter vi de sidste 6 km ned til Ped Pod Snezkou hvor turen slutter.

 • Mulighed 2: Trekking til Snezka(Tjekkiets højeste bjerg 1602 m) 7 km (fra 4 år)

  Dagen starter med bus eller egen bil til Pec pod Snezkou. Her starter vi opstigningen med tinderne.

  Vi går op mod Snezka af skovstier og kommer undervejs forbi en økologisk farm, hvor man kan drikke frisk komælk eller få en forfriskning. På toppen er der mulighed for at sende et postkort fra centraleuropas højest beliggende postkontor, og nyde den smukke udsigt til både Tjekkiet og Polen. Vi tager kabineliften ned til Pec Pod Snezkou.

 • Mulighed 3: Trekking til Snezka(Tjekkiets højeste bjerg 1602 m) 8 km (fra 4 år)

  Dagen starter med bus eller egen bil til Pec pod Snezkou. Her tager vi kabineliften op til toppen af Snezka. På toppen er der mulighed for at sende et postkort fra centraleuropas højest beliggende postkontor, og nyde den smukke udsigt til både Tjekkiet og Polen.

  Vi går ned af bjerget og kommer forbi en hyggelig restaurant, hvor de producerer deres eget øl og der er mulighed for at prøve deres afslappende, helbredende og berømte øl-spa.

  Herefter fortsætter vi de sidste 6 km ned til Ped Pod Snezkou hvor turen slutter.

4

Tirsdage

Kl.09.00 – 17.00

 • Mulighed 1: Mountainbiking – slotscykeltur 26,3 km(fra 8 år)

  På denne tur skal vi besøge nogle af de mange slotte i regionen. Vi kommer forvi slottet i Horni Branna, Vrchlabi og Jilemnice. Der vil være flere stop undervejs og mulighed for at spise frokost på en hyggelig restaurant på vejen(ikke inkluderet i prisen).

 • Mulighed 2: Trekking (fra 4 år)

  Vi går rundt i bjergkæden med start fra vores hotel i Janske Lazne / Medvedin.

5

Onsdage

Kl. 09.00 – 15.00

 • Mulighed 1: Rafting på Jizera floden (Bemærk turbeskrivelse) (ikke muligt uge 42) (fra 4 år)

  En af vores mest populære ture er vores River Rafting tur. Vi kører I egen bil til Mala Skala, hvor fra turen starter. Strømmen i Tjekkiet er ikke så stærk og turen og kun mindre fald, så turen er meget familievenlig.

 • Mulighed 2: Bridging/Rapelling og Big Swing (fra 8 år – i selskab med voksen)

  Aktiviteterne foregår i Spindleruv Mlyn. Egen bil til Spindleruv Mlyn.

  Vi starter dagen med at rapelle/Zip Line udover dæmningen i Spindleruv Mlyn – en tur for Adrenalin elskere. Herefter tager vi en tur op i trætoppen, hvor vi skal prøve kræfter med Giant Swing.

6

Torsdage

Kl.10.00 – 17.00

  • Mulighed 1: Mlade Buky (for alle aldre)

   Vi kører i egen bil til Mlade Buky, hvor der ligger en stor actionpark med bobslædebane, tubing, bungeetrampoliner, legepark for børn og mulighed for yderligere 10 km trekkingtur rundt om området, som om vinteren er et godt begynderområde for skiløbere.

   Bobslædebanen er den længste i Tjekkiet med 1,5 kms nedfart og man kan undervejs komme op på høje hastigheder.

   Der er mulighed for at spise frokost på det lokale pizzaria/restaurant eller tage den lette “Parek v rohliku” løsning, i form af en fransk hotdog på tjekkisk.

   Aktiviteten inkluderer 5 ture på bobslædebanen og 60 minutter på områdets legeplads.

  • Mulighed 2: Rope Park og bobslædebane
   Udfordre jer selv ved at klatre i trætoppene i Ropeparken. Deltagelse kræver at man er 140 cm høj og banen er på 432 meter, hvor man skal igennem l alt 32 forhindringer i 2-8 meters højde.
  • Efter turen i Ropepark, skal vi med Tjekkiets ældste bobslædebane. Den er 1400 meter lang og har 22 sving, 3 tunneller og 5 mindre hop. Dens gennemsnitlige faldprocent er knap 7. Børn fra 8 år kan køre alene, børn under 8 år skal køre i selskab med en voksen.

7

Fredage

Til fri disposition.

I kan tage på shopping i Vrchlabi,, Trutnov, Liberec, slappe af i området, leje cykler eller tage på Trekking.

8

Lørdage

Kl. 10.00 Check ud og hjemrejse.

Efter en begivenhedsrig uge er det tid til at checke ud fra hotellet.

Husk at i altid kan få råd, vejledning og tilbud omkring forlængelse af jeres ferie.

Vi er eksperter i Tjekkiet og Slovakiet. Et populært valg blandt mange er at tage 3 dage i Prag efter den aktive uge.

Vi garanterer at have branchens laveste priser. 

Prisliste Aktiv uge kørselv 8 dage / 7 nat – valgfri tilkøb af ekstra nætter

Periode / HotellerAquapark
Halvpension
Adelka ***
Halvpension
Lesana ***
Halvpension
29.06 – 06.07.2019349017902190
06.07 – 13.07.2019349017902190
13.07 – 20.07.2019349017902190
20.07 – 27.07.2019349017902190
27.07 – 03.08.2019349017902190
Barn 6-11 år229011901390
Barn 0-5 år000
Tillæg halvpensionInkl.Inkl.Inkl.
Tillæg aktivitetspakke inkl. 4 aktiviteter+700+700+700
Tillæg ekstra aktivitet+200+200+200
Enkeltværelsestillæg pr. nat+150+150+175

Prisen inkluderer:
– 7 overnatninger på valgt indkvartering
– 7 dages morgenmad på Penzion Adelka, Lesana, Aquapark
– 7 dages aftensmad på Adelka, Lesana og Aquapark
– Ved overnatning på hotel Lesana: Wellnesspakke, 7 dages gratis 1 dages liftkort til alle lifte i Spindleruv Mlyn
– Ved overnatning på Hotel Aquapark: 2 timers daglig entre til Aquaparke
– Ved overnatning på Penzion Adelka: Fri afbenyttelse af udendørs swimmingpool
– Lokal Engelsktalende guide
– Afgift til Rejsegarantifonden
– Konkursforsikring
– Afskedsgave
– Europæiskes udvidede ansvarsforsikring
– Velkomstmøde
– 24-timers nødtelefon
– Sikkerhedsudstyr, materiale og instruktør til alle nævnte aktiviteter

Tillæg:
– Aktivitetspakke m/4 aktiviteter +700 kr.
– Ekstra aktivitet +200 kr.
– Enkeltværelsestillæg
– Rejseforsikring
– Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Penzion Adelka

Cernahorska 160, 54 225 Janske Lazne

Penzion Adelka ***, Janske Lazne (Morgenmad)

Pensionen er beliggende i det centrale Janske Lazne. Adelka ligger blot 200 meter fra den nybyggede kabinelift og har derfor en rigtig god beliggenhed.

Alle pensionens 20 værelser er indrettet i rustik stil med smukke træmøbler og alle værelser har eget fjernsyn, satellit-tv(med over 100 kanaler), CD-afspiller, DVD-afspiller, eget badeværelse med hårtørrer og bruser/toilet. På de største værelser er der plads til 5 overnattende gæster i form af dobbeltseng, køjeseng og en ekstra seng.

Der er mange underholdningsmuligheder. Man kan låne en masse DVD film i receptionen, hele hotellet har gratis WIFI, spilværelse med bordfodbold, billiard og bordtennis, udendørs jacuzzi, udendørs swimmingpool, sauna, mulighed for bestilling af behandlinger, massagemaskine og skitørre rum som kan bruges til cykler om sommeren.

Om sommeren er der ligeledes udendørs swimmingpool, barbecue område, trampolin og legeplads.

I nabobygningen serveres morgen, såvel som aftensmad. Bemærk at aftensmaden består af en forudbestemt 2- eller 3 retters menu, som varierer fra dag til dag. Morgenmaden er buffet.

Hotel Lesana

Bedřichov 93, Špindlerův Mlýn

Personligt ejet Wellnesshotel i Bedrichov bydelen og med smuk udsigt udover byen. Hotellet bliver løbende renoveret og fremstår derfor i flot stand og er et af Spindls flotteste hoteller.

Alle værelser er med fladskærms-tv, Wifi, badeværelse og har hvert sit eget lille touch af personligt præg. På hotellet er der mange fællesområder som playstationrum, billiard, restaurant med 2 legerum og med VIP område, wellnesscenter med sauna, dampbad, jacuzzi og swimmingpool – adgang til det hele er inkluderet i prisen.

Hotellet har store rummelige værelser til store familier. Hotellet tilbyder mod mindre ekstra betaling gluten- og laktose fri menu.

Turistskat betales direkte til hotellet ved ankomsten.

I prisen er inkluderet 7 1 dages liftkort til Spindleruv Mlyn

Hotel Aquapark

Špindlerův Mlýn č.p. 300, Špindlerův Mlýn

Hotel Aquapark ligger lige overfor Medvedin liften.I prisen har man inkluderet halvpension, 2 timers daglig entre til Aquapark og parkering. Alle værelser er med fladskærms-tv, køleskab, WIFI, Safetyboks, kaffe/te sæt, hårtørrer og eget badeværelse.

Standardværelserne er med dobbeltseng og ekstra senge. På forespørgsel kan tilbydes værelser med 2 soveværelser mod en merpris. Komplekset har egen restaurant.

Et populært hotelvalg for børnefamilier.

Kørselv ferie til Spindleruv Mlyn 

100% valgfri ankomstdato

Attraktioner I Krkonose bjergene

Vores program udgør kun en lille del, af de mange muligheder der er i Krkonose bjergene, for en fantastisk- og autentisk ferie med masser af indhold.

Vi har her samlet en liste over andre af vores favoritseværdigheder.

Aquapark Spindleruv Mlyn
Stor Aquapark i Spindleruv Mlyn, hvor der er vandrutchebaner, svømmebassiner, jacuzzier og alskens vandaktiviteter.

Aquapark Trutnov
Stor udendørs Aquapark i Trutnov som har vandrutchebaner og som er virkelig lækker at besøge en varm sommerdag.

Muchomurka familiepark
Familiepark i landlige udgivelser, med smuk udsigt ud over Svoboda Nad Upou. Parken har geder, heste, kalkuner, kyllinger og får. Parken er opført i landlige omgivelser inde i en skov og man går rundt blandt dyrene. Her er der mulighed for de yngste at lege, spille tennis, basketball, spille golf og nyde en forfriskning. Parken er god til børn i alderen 4-10 år.

Prag
Den tjekkiske hovedstad kanp 3 timers kørsel væk og det er et oplagt sted, at tage nogle dage, enten i slutningen eller starten af jeres ferie. Prag har masser af aktiviteter for børn. De små hyggelige brostensbelagte gader med sporvognene, slottet, de gamle bygninger, den store zoologiske have og de mange parker med legepladser, gør byen til et yndet udflugtsmål hvert år. Kig på vores tilkøbsmuligheder.

Zoo Safaripark i Dvur Kralove

Kæmpe Zoologisk safaripark med mange forskellige dyrearter.

Aichelburg slottet

Flot beliggende slot i den store naturpark – kan nås på mountainbike eller gåben.

Snezka

Tjekkiets højeste bjerg som ligger i 1602 meters højde.

Miltærmuseet i Stechelberg

Kæmpe bunker som blev opført i 1938 og som i dag er omdannet til et museum.

Kovarna minen i Obri Dul

Mine, som i mange år var en af de vigtigste i regionen.

Adrspach klipperne

Flotte klippeformationer i Adrspack-Teplice området- Absolut et besøg værd.

Kuks

Byen summer af smukke arkitektoniske bygninger, mindre slot, SPA og et teater.

Mange slotte

Udover de nævnte seværdigheder så findes der mange slotte og borge i området. Her kan nævnes Vizmburk, Hradek Aichelburg, Jilemnice chateau, Zamek Sibersteinu, Vrchlabi Chateau og Zamek Horni Marsov.

Bryggerier
Der er flere bryggerier i området:

– Rudnik
– Krakonos i Trutnov
– Vrchlabi bryggeri

Aktiviteter I og omkring Spindleruv Mlyn
– Quad kørsel – kør rundt i området på Quads – priser fra 350 kr. for en times kørsel
– Mountainbikes – lej cykler for 120 kr. pr. dag
– El-scootere med 85 kms rækkevidde – 100 kr. pr. time
– Klatrevæg 50 kr. pr. time
– Bueskydning 100 kr. pr. person
– Bungeetrampolin – 5 minutter for 30 kr.
– Klatrevæg af reb 50 kr.
– Aquazorbing 30 kr. for 5 minutters gang
– Hesteridning 150 kr. pr. time for 1 hest
– Klippeklatring fra 400 kr. for minimum 2 personer


Anmeldelser

5.00 baseret på nmeldelser
20.3.2018

Endnu en skøn skiferie til Spindleruv Mlyn vel overstået!
Jeresferie arrangerer super god ferie, hvor alt hvad hjertet begærer, lader sig gøre.
Besværlig fødevareallergi for selv basale madvarer – det gives der bare besked om, hvorefter venter speciel menu hver morgen og aften.

Der svares altid på beskeder og det, vi ikke selv havde overvejet, det har Michael allerede tænkt på for os 🙂

20.3.2018

Jeresskiferie.dk svar hurtigt og konkret på spørgsmål, og er meget fleksibel og de kender områden.
Jeg har samt med mine to piger på 9 år og 10 år brugte 14 dage i Janske Lazne i nord tjekkiet, der var mange god aktiviteter tæt på og til overkommelige priser, mand kan sagtens også bruge ferie til at shoppe eller får laver sin bil. vi glæder os til at tage afsted igen.

20.3.2018

Fantastisk skønt land med mange muligheder for aktiv ferie.

20.3.2018

Michael svar “dag og nat”

Fedt og dejlig skiferie til Spindleruv Mlyn.

Tak for god service. Vil helt sikkert bruge jer igen

20.3.2018

Tror aldrig, at jeg har oplevet så god service. Man kan få kontakt instant via chat 24-7 og vi fik flyttet rejsen, da min mor skulle opereres uden så meget som en bemærkning. Simpelthen sådan en god oplevelse, og nu glæder vi os bare så meget. Mvh Elisabeth Weberg & Co.

20.3.2018

Normalt hænger pris og kvalitet sammen, men her oversteg kvaliteten altså prisen.

Vanvittig fed tur og fedt koncept. Vi er aktive og nyder ferier, hvor der sker noget og det gjorde der her. Kan varmt anbefales. Et lille hyggeligt eventyr, hvor man kan udfordre sig selv på flere sjove områder 👍

Virkelig en flot natur og et lækkert terræn.

Derudover var korrespondancen med Jeresferie.dk fremragende. Hurtige og brugbare svar, hvilket gjorde det nemt og betryggende. Det er tydeligt, at de kender området.

Varm anbefaling herfra os af

Mette og Dennis ☺

20.3.2018

Mange tak for et lækkert ophold med mange spændende aktiviteter. Der blev sørget godt for os under hele turen. Rigtig god service fra Jeresferie og vi har allerede booket vores næste tur med jer.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse