Togferie
Ferieform
Schweiz
Sted
Året rundt
Sæson

Togferie Schweiz: Grand tour Schweiz 8 dage / 7 nat
På denne unikke 8 dages togrejse passeres Europas højeste jernbanestation Jungfrajoch og så kommer I også med de berømte Glacier Ekspress og Bernina Express, hvor der er rig mulighed for at opleve henrivende, romantiske og smukke bjerglandsbyer.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog Schweiz: Vælg pakke
  2. Vælg jeres hotelønsker ud fra vores hotelliste og antal stjerner. Vi tilbyder en bred vifte af hoteller i forskellige standarder.
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Schweiz

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz omkring tog Schweiz.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Schweiz med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til Tog Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til Schweiz
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle Tog Schweiz rejser skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Tog Schweiz
Vi tilbyder også togrejser med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Yderligere informationer

RejsepakkeDet klassiske Schweiz, Glacier Ekspressen, Toppen af Schweiz

Grand tour Schweiz
På denne unikke 8 dages togrejse passeres Europas højeste jernbanestation Jungfrajoch og så kommer I også med de berømte Glacier Ekspress og Bernina Express, hvor der er rig mulighed for at opleve henrivende, romantiske og smukke bjerglandsbyer.

Dag 1: Ankomst til Schweiz hvor turen starter i Zürich med tog videre til den populære turistby Interlaken, som er smukt beliggende mellem floderne Thun og Brienz. Overnatning i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 2: Efter morgenmad, tager man toget fra Interlaken Ost via. enten Grindelwald eller Wengen til Kleine Scheidegg, som ligger for forden af den berømte Eiger væg. Herfra fortsætter man det sidste stykker op til  Jungfraujoch, som har Europas højest beliggende jernbanestation i 3454 meters højde. Turen op tager ca.1time og 15 minutter. Herfra kan man nyde den fantastiske udsigt til bla. Aletsch Gletcheren, spise frokost, vandre eller shoppe, inden at turen går tilbage til ens hotel i Interlaken, hvor der overnattes.

Dag 3: Togtur fra Interlaken videre til den lille bjergby Zweisimmen, hvor man skifter til GoldenPass Panorama-tog på den smukke tur Montreux langs Geneva-søen. Overnatning i Montreux på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 4: Så går turen videre Zermatt, hvor man bl.a. kan nyde verdens smukkeste bjerg Matterhorn eller bare opleve den helt særlige stemning og ro i bilfrie Zermatt, hvor al kørsel primært foregår med hestevogn.

Overnatning i Zermatt.

Dag 5: Et af de store højdepunkter på turen er den fantastiske rundrejse med Glacier Ekspress, der er en af verdens mest berømte jernbaner. Turen varer 7,5time og bringer jer over 291 broer, 91 tunneller og op over Oberalp-passet, som ligger i 2033 meters højde og videre til charmerende St. Moritz.
Overnatning i St. Moritz. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 6: Efter morgenmaden på hotellet går turen går videre langs den smukke UNESCOs verdensarvsrute med Bernina Express. Bernina Ekspress er en af Schweizs mest berømte togture. Turen som tager jer op på de højeste jernbanestrækninger i Schweiz og videre til middelhavsbyen Lugano i Italien. Overnatning i Lugano på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 7: Denne gang går togturen fra Lugano til Lucerne, og undervejs passerer man Gotthard Base tunnelen, der med 57 kilometer er verdens længste togtunnel i verden. I Lucern kan man vælge at tage på udflugter til Titlis- Rigi- eller Pilatus-bjerget. Overnatning i Lucern.

Dag 8:  Turen går mod lufthavn i Zürich.

Vi anbefaler kraftigt at forlænge opholdet i Schweiz.

Priser pr. person

Værelse/Hotel3-stjernet4-stjernet
Dobbeltværelse1099012990
Enkeltværelse1199014990
Tillæg 1. klasse+1500+1500
Tillæg frokost Glacier Ekspress+350+350
Rejse til Schweiz med fly eller togfra 1500fra 1500

Prisen inkluderer:
– Alle togrejser som beskrevet på 2. klasse
– Udflugt til Jungfraujoch
– 2 overnatninger i Interlaken
– 1 overnatning i Montreux
– 1 overnatning i Zermatt
– 1 overnatning i St. Moritz
– 1 overnatning i Lugano
– 1 overnatning i Luzern
– 7 dages morgenmad
– Pladsbillet Golden Pass Interlaken – Montreux
– Pladsbillet Glacier Ekspress
– Pladsbillet Bernina Ekspress

Mulige tilkøb:
– 1. klasse
– Frokost i Glacier Expressen- serveres ved ens plads
– Flyrejse Kastrup – Zürich eller Billund – mellemlanding – Zürich

Tilbage til toppen af siden

Interlaken

Hotel Beausite ***

Det hyggelige familiehotel Beausite kan byde på vidunderlig udsigt over Jungfraujoch-bjerget, venligt og hjælpsomt personale og specielt deres store terrasse-restaurant, morgenmadsbuffetten og søndagsbrunch er et stort hit hos gæsterne.Hotellet ligger centralt, ca. 5 minutters gang fra Togstation Vest.Der er gratis kaffe/the på værelserne og i receptionen.

Hotel Carlton-Europe ***

Det stilfyldte Art Nouveau Carlton-Europe Hotel er centralt beliggende på den berømte Höheweg-promenade. Der er tænkt på detaljerne og alle værelserne er individuelt renoveret og giver gæsterne et charmende og idyllisk ophold. Værelserne har WIFI, fladskærmsTV, thé og kaffe-faciliteter og pengeskab.Hotellet tilbyder wellness i deres SPA-afdeling med forskellige saunaer, dampbad, Kneipp basin og afslapningsområde.I hotellets Chalet Beizli-restaurant bliver der serveret traditionelle schweiziske retter, mens man kan få diverse grillretter på Johnny’s Pub & Grill.

City Hotel Oberland ***

Stilfuldt hotel I hjertet af Interlaken ved foden af bjergene Eiger, Mönch og Jungfrau. Den centrale placering gør det let at udforske området til fods.Hotellet har i alt 191 værelse fra standard til Superior og Executive.Alle værelser har WIFI, kabel-tv, bad, hårtørrer, telefon og pengeskab.På hotellet finder I både den indiske restaurant Spice India og italienske restaurant Ristorante Mercato, mens der også er sydlandsk inspiration i Las Rocas Latino Bar, hvor man kan slappe af og nyde en drink.

Hotel Weisses Kreuz ***

Centralt placeret, familievenligt hotel med flot udsigt over søen.Der er 22 rummelige værelser på Weisses Kreuz, hvor der er også mulighed for familieværelse med 4 senge i to separate soveværelser.
Alle værelser har WIFI, kabel-tv, bad, hårtørrer, telefon og pengeskab.På hotellets restaurant Da Rafmi kan man nyde italienske specialiteter, mens der også er dækket op med kaffe/the, aviser og blade i hotellets fællesareal.

Hotel Du Nord ****

Hotel Du Nord er placeret ved den store park Höhematte og kun få minutters gang fra togstationen Interlaken Ost.Der serveres morgen-buffet på hotellet, der dog ikke har en restaurant, men der er adskillige restauranter, butikker og caféer i gåafstand fra hotellet.Standard double-værelser har gratis internet, mini-køleskab, vandkedel, kabel-tv, radio og badeværelse.Der er udsigt over bjerget Harder Kulm.Dit hotel-kort giver dig adgang til nærtliggende wellness-center med både udendørs og indendør pool og kortet gælder desuden som billet til al offentlig transport i området. Hotellet stiller gratis city-cykler til rådighed.

Hotel Du Lac ****

Over fem generationer har familien Hofmann taget imod gæster på det traditionsrige Hotel Du Lac.Hotellet ligger idyllisk ud til Aare-floden, der skaber en afslappende atmosfære i klassiske rammer.Fra flere af hotellets værelser er der balkon med udsigt over bjergene og floden.Der bliver serveret lokale retter og udsøgte vine fra hotellets fornemme restaurant La Riviére, der også har specialiseret sig i fiskeretter med middelhavsinspiration. I restauranten Terrace bliver man forkælet med lokale, lette retter.

Hotel Interlaken ****

Der er et sammenspil mellem det moderne og historie på Hotel Interlaken, der oprindeligt var et kloster og har taget imod gæster i over 600 år.Hotellet har i de seneste år gennemgået en totalrenovation, hvor der er taget udgangspunkt i det originale udtryk fra det 14. århundrede og samtidig lever op til kravene om moderne konfort. Det giver gæsterne en unik oplevelse.Hotellets restaurant Taverna tilbyder moderne schweiziske retter, mens man kan få serveret den lokale Kloster-øl i den hyggelige Kloster Lounge & Bar.

Hotel Krebs ****

Hotel Krebs er fra 1875, men blev renoveret i 2008. Hotellet er beliggende tæt på togstationen med butikker, caféer og restauranter i gåafstand. På hotellet finder I en trendy lounge-bar og en eksklusiv traditionel restaurant med lokale retter, hvorfra der også er morgenbuffet. Derudover byder Hotel Krebs også på en stor terrasse-restaurant, hvor der er god mulighed for at slappe af med en forfriskning eller let måltid. De rummelige, sydvendte værelser har udsigt til Jungfrau-bjerget. Alle værelser har LCD TV og gratis internet.

Hotel Metropole ****

Man kan nyde en enestående udsigt til Jungfrau-bjerget fra Hotel Metropole, hvor panorama-restaurant Top o´Met på 18. etage sikrer jer et unikt overblik over Interlaken og de flotte bjerge og søer.Værelserne har WIFI, tv, minibar, pengeskab og på badeværelserne på dobbeltværelserne finder I badekar.Hotellet tilbyder fitness-faciliteter i deres wellness-afdeling, hvor der også er sauna, massage- og terapibehandlinger. Restaurant Bellini har udover udsøgte lokale retter også specialiseret sig i barbeque grill-retter.

Lindner Grand Hotel Beau Rivage *****

De i alt 101 elegante værelser på dette 5-stjernet hotel er holdt i lyse, indbydende farver.Der er gratis WIFI, minibar, TV, pengeskab, og der er badekar på badeværelserne.Kom ned i tempo i hotellets wellness-afdeling, Clarins Beauty Center & Panorama Spa med swimming pool, saunaer, dampbad og skønhedbehandlinger. Der er også fitness-center med moderne udstyr.Forkælelserne står I kø på hotellets eksklusive restauranter L´Ambiancce og La Bonne Fourchette, der byder på lokale retter i panorama-omgivelser.

Luzern

Hotel Des Alpes ***

Hotel Des Alpes er et populært hotel med den centrale placering midt i den gamle bydel med flot udsigt over søen samt den berømte Kapelbro. Det er et røgfrit hotel med gratis internet og udover er der minibar på værelserne. Der er også terrasse-restaurant og bar/lounge på hotellet. Derudover er der også mange gode restauranter tæt på hotellet.

Hotel Drei Könige ***

Det elegante art nouveau hotel Drei Könige er placeret centralt i Luzern tæt på Richard Wagner Museum. Det er et røgfrit og børnevenligt hotel, der åbnede tilbage i 1909 og værelserne er holdt i klassisk stil. På værelserne er der faciliteter som varmesystem, værdiboks, satellit-tv og toilet.Hotellet har bar/lounge og restauranter byder på lokale, schweiziske retter.
Der er gratis WiFi på de offentlige områder. Det er muligt at få værelser med udsigt over søen.

Hotel Ibis Styles Luzern ***

Moderne Ibis Styles Luzern ligger i hjertet af det historiske centrum tæt på med hyggelige caféer og butikker.Flere af værelserne har egen balkon, og der er mulighed for familieværelser. På værelserne er der gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, Aircondition, safe box og badeværelse med badekar og bruser.
Hotellets restaurant byder på et udvalg af internationale og lokale retter.

Waldstätterhof Hotel ***

Waldstätterhof Hotel har en central beliggenhed tæt på den berømte Kapellbrücke.Værelserne er nyrenoverede i moderne, komfortabel stil. Der er gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, safe box, og badeværelse med badekar eller brusebad.
Der serveres vegetariske og glutenfri retter i hotellets elegante restaurant, der har både schweiziske og internationale retter.

Hotel Continental-Park ****

Midt i centrum af Luzern finder vi indbydende Hotel Continental-Park med gå-afstand til mange af byens seværdigheder og kun 200 meter fra togstationen. Der er desuden kasino og live-underholdning på hotellet. Hotellet ligger i et rolig kvarter og alle værelserne har udsigt over søen. På værelserne finder I bærbar pc, en minibar, værdiboks samt pejs og klimaanlæg. På hotellets lounge restaurant serveres middelhavsinspirerede retter.

Hotel Wilden Mann ****

Siden 1860 har charmerende Hotel Wilden Mann budt gæster indenfor i den imponerende bygning, der går mere end 500 år tilbage. Hotellet er centralt placeret i hjertet af Luzern. Hvert værelse har et individuelt design og udsmykning, hvilket sikrer en unik oplevelse.På hotellet finder i den elegante restaurant Sauvage med en rolig, afslappet atmosfære i fransk specialiteter på spisekortet, mens man også kan prøve den mere livlige restaurant Burgerstube med lokale autentiske retter.

Art Deco Hotel Montana ****

Med et panorama-view over søen i Luzern byder Art Deco Hotel Montana på en uforglemmelig udflugt.Prisvindende Art Deco Hotel Montana er et af de 10 mest populære City-hoteller i verden.Værelserne er elegant indrettede med designer-møbler. Der er gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar, te- og kaffefaciliteter. Værelser med udsigt til søen har egen balkon.Der er ugentlige jazz jam session i hotellets Louis Bar og hotellets Scala Restaurant byder på lækre middelhavsinspirerede retter.

Radisson Blu Hotel ****

Moderne Radisson Blu Hotel er omringet af flotte bjerge og er centralt placeret tæt på banegården. Hotellet har elegante, lyse, rummelige værelser. På værelserne er der gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, Aircondition, thé- og kaffe-faciliteter.Hotellets LUCE Restaurant har specialiseret sig i middelhavsinspirerede retter, mens man kan finde cocktails og udsøgte vine i LUCE Wine Lounge. Der er moderne  fitness center med saunaer og dampbad på hotellet. Gæsterne får desuden gratis kort til offentlig transport.

Ameron Hotel Flora ****

Ameron Hotel Flora byder på en helt fantastisk central placering tæt på vartegnet Kapellbrücke.De moderne indrettede værelser har gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, Air condition, minibar, Thé- og kaffe-faciliteter.Hotellets restaurant The Brasserie Flora byder på stor morgenmadsbuffet.

Lugano

Continental Parkhotel ***

Det charmende Continental Parkhotel blev renoveret i 2010 og tilbyder moderne faciliteter i historiske rammer. Hotellet ligger få hundrede meter fra jernbanestationen i Lugano.Værelserne har gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, køleskab, air-condition og er udstyret med lydisolerede vinduer. Især hotellets store udendørs swimmingpool er en populær attraktion, mens den botaniske park også tiltrækker mange gæster, der vil slappe af i flotte, rolige omgivelser. Der er flere gode restauranter på Continental Parkhotel med den historiske vingård, Ronco dei Bianchi med den italienske grotta-restaurant i Ticino-stil.

Hotel International Au Lac ***

Det velbevarede Hotel International Au Lac fra 1907 har fået tildelt den fornemme UNESCO-hotelpris og er eneste hotel på den elegante promenade i Lugano. Det giver et unikt view over Lugano-søen, som bl.a kan nydes fra hotellets panorama-balkon i Blues Baren. Hotellet har i de seneste år gennemgået en større renovation af bl.a reception og elevator samt nyt moderne mødelokale.Der er en elegant udendørs pool med god mulighed for at slappe af i solstole i hotellets rolige have.På alle værelser har gratis internet, badeværelser, air condition, fladskærm-TV, værdiboks.Den centrale placering giver masser af muligheder for shopping, café- og restaurantbesøg.

St. Moritz

Hotel Hauser ***

Trendy Hotel Hauser var totalrenoveret i 2014 og der er kælet for detaljerne og tilført et moderne look.
Der er blot 10 minutters gang til seværdigheder som St. Moritz Leaning Tower, Chesa Futura-bygningen og Segantini Museum.Der er lækre, lette retter på Hauser Restaurant, mens man også kan hygge sig i hotellets Roo Bar.Hotellet sørger for transport til/fra togstation.Der tilbydes roomservice, mens der på alle værelser er gratis Wi-Fi, IP-TV, værdiboks og badeværelse med brusekabine.

Hotel Laudinella ***

Der er god udsigt til bjergene og St. Moritz-søen fra det rolige hotel Laudinella.Der er en række forskellige restauranter på hotellet og med deres Laudinella Dine Around-tilbud kan man smage lidt af hvert under sit ophold. Især thai-restauranten SIAM Wind skiller sig ud med lækre specialiteter.Der er stor indendørspool med tre-meter platform og vippe. I spa og wellness-område findes sauna, dampbad, relax zone og skønhedsbehandlinger.Alle værelser har gratis Wi-Fi, TV, hårtørrer, bad med enten brusekabine eller karbad og derudover faciliteter som pengeskab og skrivebord. Der er roomservice på hotellet.

Hotel Soldanella ***

Traditionelle Soldanella Hotel ligger centralt i St. Moritz og har panoramaudsigt over søen og bjergene. Hotellet er fra 1905 og holdt i Art Nouveau-stilen.Værelserne har gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar og badeværelse med badekar eller brusebad. De fleste af værelserne har udsigt over søen og bjergene.Der serveres schweiziske retter i Soldanellas à la carte-restaurant Caprice. Der er rig mulighed for afslapning i Yemaya Spa Centre, hvor der er saunaer, dampbad og aromabehandlinger.

Hotel Monopol ***

Art Boutique hotellet Monopols centrale beliggenhed giver gode muligheder for at shoppe eller kigge forbi de mange restauranter, caféer og barer i området.Man kan også vælge italienske/middelhavsinspirerede retter på hotellets Restaurant MONO, mens vinkælder-baren La Cantina også er et besøg værd.Et af de store trækplastre på Hotel Monopol er deres penthouse-spa med eminent flot udsigt over søen. Der tilbydes et udvalg af behandlingsterapier, bl.a aromaterapi. Spaen er udstyret med sauna.Alle 73 rummelige værelser er individuelt indrettede og har minibar, gratis internet, TV, sovesofa, badeværelse samt room service.

Hotel Crystal ****

Centralt placeret i St. Moritz byder Hotel Crystal på alpe-stemning i harmoniske rammer.Værelserne har Wi-Fi, fladskærms-TV, fri minibar, safe box og lækkert badeværelse med karbad. Flere af værelserne har bjergudsigt.På hotellet finder vi Grissini Restaurant, Piano Bar, fitness center og spa med aroma-dampbade og saunaer.

Hotel Steffani ****

Ekslusive Hotel Steffani har en formidabel placering midt hjertet af St. Moritz.Den fornemme restaurant Le Lapin Bleu er den ældst restaurant i St. Moritz og der har været gang i gryderne siden 1869. Man kan dog også vælge Le Mandarin, der tilbyder kinesiske retter.Det topmoderne Pool & Spa tilbyder massage, skønhedsbehandlinger, har opvarmet indendørspool, sauna, dampbad og relax zone.De lyse værelser har flot udsigt over Engadin-bjerget eller hotellets have. Der er minibar, værdiboks, fladskærm satellite-TV, gratis Wi-Fi samt badeværelse med bruser og karbad. Enkelte værelser har egen balkon eller terrasse.Det er muligt at få værelser med udsigt over bjergene og panorama-view over søen.

Zermatt

Hotel Bristol ***

Hotel Bristol har en central beliggenhed med en gåtur på små 5 minutters til Matterhorn Museum og 10 minutters gang til togstationen Zermatt GGB.I hotellets spa og wellness-område findes sauna, dampbad, massage, jacuzzi og fitnesscenter.Derudover er der en lækker solterrase, tennisbane og legeområde til børn.Alle værelserne har udsigt over byen, gratis WiFi, værdiboks, satellit-tv, the/kaffefaciliteter, balkon og åbne badeværelser med badekar og bruser.

Hotel Butterfly ***

Hotel Butterfly har fantastisk beliggenhed i centrum af Zermatt, tæt på hovedgaden og banegården.Hotellets restaurant er holdt i traditionel stil og har flere lokale retter på menukortet, men hovedfokus er det italienske køkken. Den fremragende morgenmadsbuffet er en god start på dagen i Zermatt.De rummelige værelserne har moderne faciliteter som minibar, balkon, pejs, WiFi, værdiboks, klimaanlæg med individuel styring, private badeværelser med bruser og badekar.

Hotel Excelsior ***

Med hele seks forskellige typer værelser, heriblandt rummelige familieværelser, er der nok at vælge imellem for gæsterne på det familiedrevne Hotel Excelsior.Fra de sydvendte værelser er der udsigt til den gamle bydel og Matterhorn. Der er WIFI, minibar, TV og safe box på værelserne.Hotellets restaurant La Ferme byder på schweiziske og franske retter.

Hotel Sarazena ***

Der er gjort en ekstra indsats på det hyggelige Sarazena for at skabe en afslappende og stemningsfuld atmosfære for gæsterne.Sarazena har en rigtig god placering ved siden af togstationen. Der er åben pejs i lounge-området og for yderligere afslapning er der gratis adgang til spa-området på nabohotellet.

Hotel Alex ****

Midt i Zermatt finder vi det stilfyldte boutique Hotel Alex med et klassisk look. Hotel Alex har en enestående flot sol-terrasse med en indbydende lounge.Værelserne er individuelt indrettede og har gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, safe box og badeværelse med badekar.På hotellet finder vi også en stor SPA-afdeling med indendørs pool, saunaer, massage-rum, fitness center og tropiske brusebad. Et godt valg for de aktive.

Schlosshotel Zermatt ****

Schlosshotel Zermatt ligger i rolige omgivelser; men dog tæt på den berømte handelsgade Bahnhofstrasse i det centrale Zermatt. Værelser er individuelt indrettede i moderne alpestil og byder på balkon med bjergudsigt. Der er Wi-Fi, fladskærms-tv, Te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med badekar på værelserne.Man kan slappe af i hotellets store wellness-afdeling med swimming pool, saunaer, dampbad, jacuzzi og moderne fitness center.

Hotel Alpen Resort ****

Det gæstfrie hotel Alpen Resort er et af de mest roste og populære hoteller i Zermatt. Her er sørget for forkælelse for gæsterne.Der er både familieværelser og familielejligheder samt nogle vidunderlige panorama-dobbeltværelser med udsigt til Matterhorn. De lyse, rummelige og indbydende værelser har Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar, safe box og badeværelse med badekar.Hotellets wellness-center har oplevelsespool, spabad, dampbad, saunaer og fitnesscenter og i restaurant Matterhorn serveres schweiziske retter.

Hotel Simi ****

Hotel Simi byder på rolige rammer med udsigt til de smukke bjerge. Hotellet ligger få meter fra Cable car Plateau Rosà, mens der er 10 minutter fra centrum af Zermatt og blot 5 minutters gåtur til togstationen. Hotellets faciliteter indeholder Lounge Bar med terrasse og åben pejs, fitness-rum, spa med helseklub, sauna, jacuzzi og dampbad. Hotellets restaurant har retter fra det schweiziske køkken. Alle værelser har minibar, satellit-tv, klimaanlæg med individuel styring og store badeværelser.

Parkhotel Beau Site ****

Elegante Parkhotel Beau Site har en central beliggenhed i Zermatt og kan byde på en fantastisk udsigt over Matterhorn. På de fleste værelser kan man nyde udsigten på værelsets balkon eller terrasse. Der er Wi-Fi, fladskærms-TV, minibar, safe box, thé- og kaffefaciliteter og badeværelse med badekar.
Der er swimming pool og jacuzzi på hotellet, hvor man også finder sauna, massage og skønhedbehandlinger i Spa-afdelingen.Der kan nydes gourmetretter i hotellets restaurant, der har specialiseret sig i lokale, schweiziske retter.

Hotel Pollux ****

Wellness-hotellet Pollux bliver ofte fremhævet som det bedste hotel i Zermatt. Placeret midt på hovedgaden er der let adgang til shopping, caféer, restauranter og barer i området. Hotellet blev renoveret i 2006. Restauranten Arvenstube frister med internationale retter og grillspecialiteter mens Restaurante Pinte fokuserer mere på lokale retter. Derudover kan man nyde driks i lobbybaren foran den hyggelige pejs eller måske tage et glas vin på have-terrassen. I hotellets spa-område finder I finsk sauna, jacuzzi, tyrkisk dampbad og relax zone. Der er golf-faciliteter og tennisbaner tilknyttet hotellet. Alle værelser har privat badeværelser med badekar. Der er LCD satellit-tv, WiFi, pejs, egen balkon og værdiboks til bærbar pc.

Swiss Alpine Hotel Allalin ****

Der er masser af alpe-stemning på Swiss Alpine Hotel Allalin, der ligger midt i Zermatt. Gæsterne vil hurtigt bemærke de utroligt flotte træ-udskæringer.Der er gratis Wi-Fi og fladskærms-TV på værelserne, der har egen balkon med udsigt til enten Matterhorn eller Mischabel-bjerget, thé-faciliteter, badeværelse med badekar. I hotellets Spa-afdeling er der aroma-jacuzzi, finsk sauna, biosauna, dampbad, urte-bade, massage og afslapningsrum.Der serveres morgenmadsbuffet og om eftermiddagen byder Hotel Allalin også på en gratis drink.

Unique Hotel Post ****

Det sofistikerede  Unique Hotel Post byder deres gæster på et unikt ophold  i Mountain Lodge-stil midt i Zermatt.Værelserne er indrettet med elegante træmøbler og luksuriøse badeværelser. Flere af værelserne har udsigt til Matterhorn. Der er hele 4 restauranter og 5 barer på hotellet med italienske retter i Spaghetti and Pizza Factory og lokale specialiteter i Pöstli Stübli restauranten. Hotellets Spa tilbyder massagebehandlinger, sauna, dampbad samt spabad.Unique Hotel Post har gratis transport rundt i den bilfrie by.

Hotel Mont Cervin Palace *****

I hjertet af Zermatt finder vi det elegante Hotel Mont Cervin Palace med udsigt til Matterhorn. Hotel Mont Cervin Palace åbnede dørene i 1851 og er medlem af “Leading Hotels of the World”.Der er tænkt over detaljerne på de Lydisolerede designer-værelser, hvor der er gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar, safe box, badeværelse med badekar.Der er swimmingpoolen og et enormt wellness- og spaområde på hotellet, og fra solterrassem kan gæsterne nyde udsigten over den livlige Bahnhofstrasse, mens der bydes på drinks og cocktails i Josephs Bar med klavermusik.

Byer Schweiz

Luzern
Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.

Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.

I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Interlaken
Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne.

Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken.

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandre-ruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

St. Moritz
Det er en ganske unik oplevelse at gå rundt i den stilsikre bjergby St. Moritz, der emmer af den særlige schweiziske alpe-stemning.

St. Moritz var desuden værtsby for de olympiske vinterlege i 1928 og 1948, men udover vintersport er St. Moritz også kendt som populært kursted.

Der er kun ca. 5000 indbyggere i byen og der er en rolig og hyggelig stemning i St.Moritz.

Om sommeren er der rig mulighed for at kaste sig ud i mange forskellige aktiviteter som f.eks. klippeklatring og bjergvandring, ture på mountainbike og sejlsport i den smukke bjergsø.

Der er god chance for lidt sol med 322 solskinsdage om året.

Der er også flere flotte kirker i St. Moritz, hvor man endda kan opleve det skæve tårn Engadin.

Zermatt
Med verdens smukkeste bjerg Matterhorn som baggrund er Zermatt et yndet turistmål for naturelskere og livsnydere, der søger unikke oplevelser og en storslået udsigt over området.

Zermatt ligger i 1.620 meters højde, men er der er omgivet af ikke mindre end 20 bjergtinder i over 4000meter højde. Man kan komme op til højderyggen Gornergrat med tandhjulsbane fra Zermatt, der har en stigning på 1500m.

Der er også en rute, der er populær blandt klatrere og vandrere, da det er muligt at stå af undervejs ved stationerne langs tandhjulsbanen.

Der er en helt unik stemning og ro i den bilfrie Zermatt, hvor al kørsel primært foregår med hestevogn.

Lugano
På grænsen til Italien finder vi Lugano, der bestemt også bærer præg af den afslappet italiensk livsstil og der er et stort udvalg af indbydende restauranter.

Den flotte Lugano-sø inviterer til bådture, og man kan vælge mellem adskillige turist-ture rundt mellem de små kystbyer, mens det også er populært at udforske søen i kajak eller forsøge sig med windsurfing.

Endelig kan man også nyde den rolige stemning med lange gåture på promenaden.

For de mere aktive kan man kaste sig ud i vandreture og udfordrende cykelture i det bakkede terræn, hvor man kommer igennm små alpelandsbyer, der ligger spredt op langs bjergsiden.

Man kan få det store overblik over Lugano langs vandrestierne op til bjergtoppen Monte Bré, men heldigvis kører der også et kapeltog op til toppen, hvor der er en enestående udsigt.

Montreux
Den smukke Alpeby Montreux er beliggende ved den smukke Geneve sø og har knap 90.ooo indbyggere. Byen er i sig selv en kæmpe oplevelse, med dens maleriske beliggenhed omkranset af søer og bjergtoppe.

Montreux har mange seværdigher som slottet, kirken, Freddie Mercury statuen, vingårde, Charlie Chaplins gravsted og de hyggelige små gader.

Fra Montreux kan man tage med chokoladetoget, tage på vandreture, besøge en vingård og smage på fortræffelighederne eller tage med Golden Pass toget.

Om togene

Golden Pass togene
Golden Pass togene består af 3 jernbaneruter omkring Montreux.
Linje 1 går fra Luzern til Interlaken Ost
Linje 2 går fra Interlaken Ost til Zweisimmen
Linje 3 går fra Zweisimmen til Montreux

Alle ruterne køres med Panoramavogne, så man har en god udsigt til de fantastiske landskaber man passerer.

Glacier Ekspress
Et af verdens mest berømte toge – også kendt som verdens langsomste ekspresstog. Toget bringer jer fra St. Moritz til Zermatt (eller omvendt) og undervejs kan man i panoramavognene på toget nyde de storslåede landskaber og natur, som man passerer. Man passerer undervejs 91 tunneller, 291 broer og toget bringer en op over Oberalp passet i 2033 meters højde.

Gornergrat banen (udflugtsmulighed i Zermatt)
Gornergrat banen starter i Zermatt og strækker sig over en 9 kms køretur op til Gornergrat toppen i  3089 meters højde. Det er Europas stejleste tandhjulsbane og turen tager knap en halv time.

Bernina Ekspress
Bernina Ekspress er på UNESCO liste over fredede togruter. Toget bringer jer fra Chur eller St. Moritz til Tirano i Italien – herfra kører man videre med bus til Lugano. Undervejs passerer man 55 tunneller, 196 broer og op over Ospizio Bernina passet i 2253 meters højde.  Bernina Ekspress er et af de toge, man skal opleve på sin Schweiz rejse.

Gotthard Tunnel
Gotthard Tunnellen er et fremragende stykke ingeniørarbejde. Tunnellen stod færdig i 2015 og sender ind de 57 km gennem Alperne på bare 17 minutter.

Jungfraujoch
Turen bringer jer op til Europas højest beliggende jernbane.


Priser pr. person

Værelse/Hotel3-stjernet4-stjernet
Dobbeltværelse1099012990
Enkeltværelse1199014990
Tillæg 1. klasse+1500+1500
Tillæg frokost Glacier Ekspress+350+350
Rejse til Schweiz med fly eller togfra 1500fra 1500

Prisen inkluderer:
– Alle togrejser som beskrevet på 2. klasse
– Udflugt til Jungfraujoch
– 2 overnatninger i Interlaken
– 1 overnatning i Montreux
– 1 overnatning i Zermatt
– 1 overnatning i St. Moritz
– 1 overnatning i Lugano
– 1 overnatning i Luzern
– 7 dages morgenmad
– Pladsbillet Golden Pass Interlaken – Montreux
– Pladsbillet Glacier Ekspress
– Pladsbillet Bernina Ekspress

Mulige tilkøb:
– 1. klasse
– Frokost i Glacier Expressen- serveres ved ens plads
– Flyrejse Kastrup – Zürich eller Billund – mellemlanding – Zürich

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse