4+
Fra
Grupperejser
Ferieform
Slovakiet
Sted
Sommer
Sæson

Grupperejser til Tatra bjergene

I de smukke Tatra bjerge i Slovakiet, kan man for få penge, nyde livet i smukke naturparker, vandre, cykle, besøge slotte og underjordiske grotter, imens man på hotellerne nyder gourmetmad og Wellness behandlinger. Tatra bjergene er 2-delt. I de lave Tatra bjerge finder man Jasna, som om vinteren er de nye EU-landes bedste skisportssted og i de Høje Tatra bjerge, finder man det højeste punkt i Slovakiet. Grupperejser til Tatra bjergene.

Begge steder er der et hav af aktiviteter og attraktioner, som man kan besøge. Læs meget mere om afslapningsophold i de lave Tatra bjerge på disse sider.

Bjergferie i Tatrabjergene – brug for en afslappende ferie med luksus?

I de smukke Tatra bjerge i Slovakiet, kan man for få penge, nyde livet i smukke naturparker, vandre, cykle, besøge slotte og underjordiske grotter, imens man på hotellerne nyder gourmetmad og Wellness behandlinger.

Tatra bjergene er 2-delt. I de lave Tatra bjerge finder man Jasna, som om vinteren er de nye EU-landes bedste skisportssted og i de Høje Tatra bjerge, finder man det højeste punkt i Slovakiet.

Begge steder er der et hav af aktiviteter og attraktioner, som man kan besøge. Læs meget mere om afslapningsophold i de lave Tatra bjerge på disse sider. Kontakt os of få et tilbud på jeres grupperejser til Tatra bjergene.

De høje Tatra Bjerge – Slovakiets største bjergkæde

De Høje Tatra bjerge har en fantastisk historie og er en af de nye EU-landes største naturoplevelser. Bjergkæden strækker sig over 500 km, næsten helt fra Bratislava og hele vejen ned gennem Ungarn og Rumænien. Der findes utallige vandrestier, både for begyndere, men så sandelig også for folk med erfaring. Der er et rigt dyrliv, bjergsøer og man kan tage lift op til det højeste punkt Lomnicky Spit i 2634 meters højde.

Området har gennem de sidste mange år gennemgået en rivende udvikling og der findes flotte historiske renoverede hoteller, med direkte udsigt til de flotte bjergtoppe.

Attraktioner i området

Lomnicky Spit. Kabelbane helt op til toppen, hvor fra man har udsigt til det meste af bjergkæden. En storslået naturoplevelse. På toppen har man naturligvis bygget en gourmet restaurant, så man kan nyde udsigten med udsøgte lækkerier til ganen.

Cykling. Området er berømt for dets cykel- og vandreruter.

Poprad. Den middelstore provinsby, byder på masser af butikker, shoppingcentre, biografcentre, restauanter og slovakiske ølstuer.

Aquapark. Poprad har en stor Aquapark med bjergudsigt og med 39 grader varmt udendørs vand hele året rundt. Thermalvand er helbrende for kroppen.

Spis slottet. En af Europas mest berømte borg ruiner, findes blot 100 km fra Poprad. Storslået med sine 41000 m2 i størrelse.

Kombiner med storby

Det er muligt at kombinere sin afslapningsferie med et ophold i Krakow, Bratislava, Prag, Budapest eller Kosice. Læs mere om vores forskellige pakker under priser.

Billig skiferie i Slovakiet

Læs om billig skiferie til Slovakiet her 

Grandhotel Praha

Høje Tatra

Et af Slovakiets mest berømte og luksuriøse hoteller. Bygningen blev opført i 1905 og er den dag i dag, fortsat et af landets mest efterspurgte hoteller.Der er i alt 106 værelser og 6 suiter på hotellet. Alle værelser har naturligvis 4-stjernet standard med minibar, satellit-tv, minibar, badeværelse, træ- og læder møbler og ægte art nouveau farvesammensætning. Fra flere af værelserne er der udsigt op til Tatra Bjergenes højeste punkt ‘Lomnicky Peak’, som ligger i 2634 meters højde.Af faciliteter byder Grandhotel Praha på fransk restaurant, lounge- og aperitif bar, konferencecenter og stort spacenter med ægte Tatravand, Jacuzzi, sauna, biosauna, dampbad, finsk sauna, ildsted, inden- og udendørs swimmingpool, aromabad og tilbyder mange forskellige behandlinger som pedicure, manicure, frisør, farveterapi, musik terapi, aromaterapi, vibrationsmassage, VICHY bad, skotske bade, vanddamp med vitaminer, vandmassage til hjælp for vægttab, afgiftning, stress, smertelindring og meditation. Centret er opført i 2011.Tæt ved hotellet finder man liftsystemer, vandreruter, PGA godkendt golfbane(kun 19 baner i verden med denne godkendelse) og man kan leje cykler på hotellet.Om vinteren kører der fra hotellet gratis skibusser direkte til pisten.

Grandhotel Praha er et valg for livsnyderen.

Grandhotel Stary Smokovec

Høje Tatra

Grandhotel Stary Smokovec har en perfekt beliggenhed for foden af de Høje Tatra bjerge. Liften er lige ved siden af hotellet, man kan tage skibus direkte til Tatranska Lomnica og man er kun 200 meter væk fra jernbanen som bringer en rundt i de høje Tatra bjerge. Hotellet er opført i art-nouveau stil i 1904 og er løbende tilbygget og renoveret.

Hotellet er luksuriøst indrettet med wellnessafdeling, stort børneområde, restaurant, cafe, bar, konferencelokaler, billiard og WII-maskiner.

Alle værelser har udsigt til Tatra bjergene og er med bruser eller badekar, toilet, fladskærms-tv, radio, telefon, minibar, safety-boks, WIFI og badekåbe.

Hotel Grand Wellness

Lave Tatra

4-stjernet hotel beliggende for foden af Otupne, hvor der er bygget en ny kabinelift sidste sæson. Hotellet er løbende renoveret de senere år og alle luxværelser er lækkert indrettet, med smagfuldt interiør. Hotellet har 146 værelser – nogle af dem med connecting doors som er godt til familier. Alle værelser er med eget bad/toilet, fjernsyn, minibar, telefon og radio.

Hotellet har egen restaurant, skiopbevaring, trådløs internetadgang og stort wellness og spa område med swimmingpool, saunaer og mulighed for forskellige behandlinger og terapier. Der er ligeledes udendørs jacuzzi på hotellet. Et af områdets lækreste hoteller, til jer, som gerne vil forkæles på jeres skirejse.

Hotel Druzba Wellness

Lave Tatra

Druzba ligger i 1200 meters højde. Efter vores opfattelse, det bedst drevne hotel i Jasna. Ejeren overtog det med 32 værelser i 1997 og har siden da udvidet hotellet løbende, hvilket gør, at der i dag er 138 værelser. Ejeren elsker at rejse og kommer altid hjem med nye ideer til hotellet. Man kan derfor opleve alskens spændende retter på det meget internationale menukort, ligesom at man kan besøge en bid af Frankrig i den hyggelige franske vinkælder.

Hotellet har legerum til børn, slovakisk restaurant, international restaurant, mulighed for børnepasning, bar, stort wellnesscenter med dampbade, WIFI, saunaer, parkering, børneområde, Jacuzzi og central- og Vesteuropas højest beliggende 25 m lange swimmingpool. Vandet til swimmingpoolen hentes direkte opfra undergrunden og er derfor meget rent, sammenlignet med hvad man finder mange steder. Der er virkeligt kræset for detaljerne på hotellet.

Alle værelser er renoveret indenfor de senere år og bærer alle præg af hotellets historie og rustikke stil. flot møblement og alle værelser har naturligvis minibar, safetyboks, hårtørrer, badekåbe, badeværelse og klædeskab.

Om vinteren byder hotellet på skiudlejning, støvletørrerum, egen skiskole og egen afterskibar.

Om sommeren er der udendørs fodboldbane og legeplads.

Druzba har store nybyggede lejligheder tilknyttet med kamin og med plads til 6 overnattende i hver. Man bor i egen lejlighed med privat indgang og har 4-stjernede hotelfaciliteter som halvpension og wellness inkluderet i prisen.


Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse