Grupperejser
Ferieform
Tjekkiet
Sted
Året rundt
Sæson

Grupperejser til Tjekkiet- busrejser – flyrejser – kørselv

Grupperejser til Tjekkiet

Tjekkiet er et af Europas smukkeste lande. Bakkede landskaber, bjerge, brusende floder og mulighed for aktive ferier hele året rundt.

Vi har gennem årenes løb arrangeret mange grupperejser til Tjekkiet og vil på disse sider fremvise nogle spændende grupperejse eksempler.

Oplev Tjekkiets mange slotte, besøg Sudeterlandet, Theresienstadt, som var en arbejdslejr under 2. Verdenskrig eller tag en tur ud på en kommunistisk rundrejse, med fokus på de mange år, Tjekkiet var underlagt styret i Moskva.

Tjekkiet har sin egen møntfod som hedder “Tjekkiske koruna” og det er fortsat billigt at rejse rundt i landet og spise på restaurationer.

Tjekkisk Øl

Tjekkerne er om noget verdensberømt for deres fantastiske øl og man kan komme rundt og opleve en helt masse spændende lokal bryggerier.

Busrejser – Flyrejser – Kørselv

Vi arrangerer grupperejser til Tjekkiet som busrejser, togrejser eller flyrejser.

Tjekkiet har en god infrastruktur, som gør at man let og hurtigt kommer rundt i landet.

Landet var frem til afslutningen på 1. Verdenskrig en del af det Habsburgske rige og man var derfor underlagt Østrig og Ungarn. Dette sammenkoblet med den nazistiske magtovertagelse, efterfulgt af den kommunistiske, har gjort at man er meget skeptisk overfor fremmede magter og Tjekkiet fremstår derfor i dag, som et af de mest EU-skeptiske lande.

Tjekkiet er rig på naturresourcer og har en stor og stærk industri i form af især bilproduktion, hvor Skoda er den mest berømte. Flere andre bilfabrikanter som Hyundai, Toyota, Peugeut og Citröen producerer ligeledes biler i Tjekkiet.

Der er masser af muligheder for spændende grupperejser til Tjekkiet.

Kontakt os for at få et godt tilbud og en skræddersyet rejse.

Grupperejser til Prag

Vi tilbyder også grupperejser til Prag, som er Tjekkiets berømte hovedstad. Læs mere her Grupperejser til Prag

Billig skiferie

Vi tilbyder også billige skiferier til Tjekkiet. Læs mere ved at klikke her Billig skiferie Tjekkiet


Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse