Grupperejser
Ferieform
Tjekkiet
Sted
Året rundt
Sæson

Studierejser til Prag – studierejser fyldt med indhold

Studierejser til Prag

Med fast personale i Prag, kan vi skræddersy jeres studierejse son I ønsker det.

Vores Prag eksperter er bosiddende i byen. Så få kender Prag så godt og dybt på det danske rejsemarked som de os og de er derfor jeres garanti for en veltilrettelagt studierejse til Prag.

Branchens laveste priser

Vi garanterer branchens laveste priser, samtidig med at vi giver findeløn, såfremt I mod forventning skulle modtage et tilsvarende tilbud billigere hos et andet rejsebureau.

Tjekkiet

Tjekkiet byder på alt hvad spændende Europa historie kan tilbyde. Tjekkiet har I mange år været underlagt det Habsburske styre og siden hen Sovjetunionen og blev først reelt selvstændige i 1989.

Prag

Prag er perfekt til studierejser. De lave priser i byen, gør at deltagerne føler de kommer langt for pengene og man kan flotte sig lidt mere end når man er hjemme i Danmark.

Byen summer af liv og byder på alt fra Escape Rooms, gourmetrestauranter, internationalt køkken, koncerter, operaer, musikhuse, sportsaktiviteter og kulturelle begivenheder, samt smukke seværdigheder i de brostensbelagte gader.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond og det er jeres sikkerhed og tryghed.

Mere end 15 års erfaring

Jeresferie.dk har mere end 15 års erfaring med at arrangere studierejser. Vores brede samarbejde med hoteller, guider og vores leverandører gør at vi kan tilbyde branchens bedste service.

Kørsammen

Man kan også køre sammen med andre klasser. Vi har ofte små klasser som rejser med os og vi samler studiegrupper i samme busser. Kontakt os og hør om jeres muligheder for at få en lavere pris ved at køre sammen med andre.

Kontakt os for en god snak om jeres mulige studierejseog lad os hjælpe jer på vej eller læs allerede mere her om vores studierejser til Prag. Vi tilbyder studierejser med tog, fly, bus og som kørselv.

Billig skiferie Tjekkiet
Læs om billig skiferie til Tjekkiet her 

Billig studieturtil Prag – pakkeeksempler – alle forespørgsler skræddersyes

Med mere end 15 års erfaring i at arrangere studierejser til Prag og Tjekkiet, har vi stor ekspertise i at sammensætte den helt rigtige pakke uanset, hvad jeres ideer, ønsker og behov måtte være. Disse pakkeeksempler skal ses som inspiration til jeres næste billige studierejse til Prag. Se vores spændende udflugtsprogram om Billige grupper til Prag ved at trykke her

Prag Aktiv Studierejse

1

Dag 1

Transport Danmark – Prag med fly/bus/tog

Afrejse fra Danmark med bus eller fly til Prag. Efter ankomst mødes i af dansktalende guide, som vil holde et lille informationsmøde med jeres gruppe.

2

Dag 2

Trekking og klippeklatring

Efter morgenmad på hotellet afhentes i af jeres dansktalende guide, som ledsager jer ud til et af Prags mange flotte naturområder. Her skal i på en vandretur, rundt i det smukke område, prøve kræfter med klippeklatring, for til sidst at tage en svømmetur i en af søerne, eller i et friluftsbad.

3

Dag 3

Lang byrundtur og lasergame

Efter morgenmaden afhentes i på jeres hotel. Guiden tager jer med ud på en lang byrundtur, hvor i bla. skal opleve Prags borg, Karlsbroen, den gamle bydel og det jødiske kvarter. Efter byrundturen er der en times pause, inden guiden tager jer med ud til et sted, hvor gruppen kan spille lasergame. I opdeles i hold og der vil være en præmie til vinderen.

4

Dag 4

Cykling til Karlstejn

I afhentes efter morgenmad på hotellet. Herfra skal i ned og hente jeres cykler, inden i begiver jer sydpå. I følger Moldau floden ned til Zbraslav, hvor der vil være et lille besøg i naturområdets “minizoo”. Herfra kryder i floden og fortsætter til Cernosice. Her begynder dagens udfordringer for dem som har modet på dem. Man kan enten fortsætte langs floden til Karlstejn, som er en flad rute eller tage den meget kuperede rute med km-lange stigninger. Fra Karlstejn sørger vi for at transportere cyklerne og jer tilbage til Prag eller i kan vælge at tage de 30 km tilbage igen.

5

Dag 5

Hjemrejse

Check ud og Hjemrejse med bus, tog eller fly.

Rejseform / Hotel
City Centre ***
Parkhotel ****
Corinthia Prag *****
Bus v/48 personer
2190
2590
3190
Fly min. 10 personer
2990
3390
3990

Alle priser er ca. priser – konkret pris fåes ved forespørgsel. Alle priser er inkl.:

 • Busrejse tur/retur i egen bus eller flyrejse Kastrup – Prag tur/retur inkl. alle lufthavnsskatter, gebyrer og bagage
 • 4 overnatninger på valgt hotel
 • 4 dages morgenmad
 • Velkomstmøde med dansktalende guide
 • Byrundtur med dansktalende guide
 • Trekking med dansktalende guide
 • Klippeklatring med lokal engelsktalende instruktør, sikkerhedsudstyr og instruktion
 • Lasergame inkl. præmie til det vindende hold
 • Cykelleje inkl. hjelm
 • Dansktalnede cykelinstruktør på hele cykelturen
 • Cykel- og personlig transport af cykler tilbage til Prag
 • 100% individuelt tilrettelagt rejseprogram
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefon
 • Fast dansktalende personale i Prag som altid kon kontaktes under jeres ophold

Til toppen af siden

Prag studietur

1

Dag 1

Transport Danmark – Prag med fly/bus/tog

Afrejse fra Danmark med bus eller fly til Prag.

2

Dag 2

Terezin, byrundtur og ankomst til Prag

Efter ankomsten til Tjekkiet, besøger i arbejdslejren Terezin, som under verdenskrig af tyskerne blev brugt som arbejdslejr. I får en rundtur med lokalkendt guide, inden i kører de sidste 45 minutter til Prag. I Prag kan i stille bagagen på hotellet, inden i skal ud og opleve Prag med dansktalende guide. Tilbage på hotellet er der mulighed for at foretage check in.

3

Dag 3

Besøg på Meridian, Prags internationale skole

3. dagen skal bruges til et besøg på Prags internationale heldagsskole, hvor børn starter den engelsksprogede heldagsskole fra, de er 4,5 år.

4

Dag 4

Cykling+trekking

I afhentes efter morgenmad på hotellet. Herfra skal i ned og hente jeres cykler, inden i begiver jer sydpå. I følger Moldau floden ned til Zbraslav, her er der vandretur og i kommer undervejs forbi en udendørs minizoo. Efter trekking turen cykeltur tilbage til Prag.

5

Dag 5

På egen hånd og hjemrejse

Dagen er til egen disposition og hjemrejse om aftenen.

6

Dag 6

Hjemkomst til skolen

Hjemkomst til skolen

Rejseform / Hotel
IM Hostel **
Juno ***
City Centre ***
Egen bus v/48 personer
1690
1790
1890
Fly min. 10 personer
2490
2590
2690

Alle priser er ca. priser – konkret pris fåes ved forespørgsel. Alle priser er inkl.:

 • Busrejse tur/retur i egen bus eller flyrejse Kastrup – Prag tur/retur inkl. alle lufthavnsskatter, gebyrer og bagage
 • 3 overnatninger på valgt hotel
 • 3 dages morgenmad
 • Velkomstmøde med dansktalende guide
 • Byrundtur med dansktalende guide
 • Trekking+cykeltur
 • Cykelleje inkl. hjelm
 • Dansktalende cykelinstruktør på hele cykelturen
 • Besøg på Prags internationale skole Meridian inkl. engelsktalende guide
 • 100% individuelt tilrettelagt rejseprogram
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefon
 • Fast dansktalende personale i Prag som altid kon kontaktes under jeres ophold

Til toppen af siden

Billige grupper til Prag – udflugtsprogram

 1. På denne side findes der en liste over de mange forskellige aktiviteter som vi kan tilbyde i og omkring Prag. Det er muligt at kombinere storbyferie med aktiv ferie og der kan opnåes forskellige rabatter, ved at købe samlede pakker hos os. Kontakt os for et rigtig godt tilbud på jeres studierejse til Prag.

Studieture: Udflugter i eller tæt ved Prag

Institutions-skolebesøg
Besøg Prags internationale skole Meridian
Virksomheds-bryggeribesøg
Guidede ture-teater i Prag
Guidede ture udenfor Prag
Busleje
Leje af dansktalende guide-tolk

Institutions-skolebesøg
Der findes mange spændende institutionsbesøg, man kan komme på i Prag. Vores danske partner i Prag, har en bred vifte af kontakter og kan hjælpe med stort set alle slags besøg. Af eksempler kan nævnes gymnasier, universiteter, tekniske skoler, pædagogiske social uddannelser, børne- og ungdomsforsorgen og plejehjem.

Trekking

Prag har mange smukke naturskatte med klippeformationer, vandløb, åer og skove. Tag med på en trekkingtur tæt ved Prag og oplev en anden side af den smukke tjekkiske natur.

Pris pr. person inkl. transport til/fra 75 kr.

Cykling

Tjekkiet er som skabt til cykling. Tag med Jeresferie.dk rundt på en cykeltur langs Moldaus bredder og nyd den smukke natur og se Prag fra en anden side. Det er muligt at cykle hele vejen til Karlstejn eller nogle af mange andre spændende seværdigheder tæt ved Prag.

Pris kontakt os og lad os tage en snak om jeres ønsker – fra 250 kr. pr. person inkl. cykelleje og cykelhjelm

Meridian – Prags internationale skole

Et spændende besøg på “Cambridge certificerede” Meridian, en af Prags internationale skoler. Her starter eleverne i heldags “preschool”, allerede fra de er 4,5 år og kan fortsætte på skolen til efter Gymnasiet. Undervisningen på skolen foregår på Engelsk og eleverne undervises i alle fag. Eleverne på skolen har mange forskellige nationaliteter, men de fleste elever er tjekkiske. På skolen vil i få en rundvisning, besøge nogle klasselokaler og få et spændende indblik i, hvordan livet er på en international heldagsskole. I vil få et foredrag omkring skolens struktur og om hvordan de tilpasser skolens internationale undervisning, med de lokale skolekrav. Skolen har også tilknyttet børnehave. Et meget spændende besøg, som vi klart anbefaler. Pris pr. gruppe op til 30 personer 3000 kr.

Virksomheds-bryggeribesøg
Der findes mange forskellige virksomheder, som gerne viser sig frem for danske grupper i Prag. Der findes alt fra kagefabrikker, til bilfabrikker og store bryggerier. Tjekkerne er kendte for deres øl, så det er populært at besøge landets bryggerier, som U fleku, Staropramen, Plzen og Krusovice. Så lad os vide hvilket specielle ønsker i måtte have.

Guidede ture-teater i Prag

Byrundtur i Prag med opgaver
God tur til at få eleverne på banen. Guiden giver dem forskellige opgaver og eleverne skal selv gå rundt i byen, for at finde svarene. Der er en lille præmie til det vindende hold.
Pris pr. gruppe op til 30 personer 1000 kr.

Bådtur
Meget populær tur, hvor man undervejs passerer de mange bygningsværker og kan se Prag fra vandsiden. Turen kan købes med minimum 1 times sejlads, men kan også købes med flere timer og med buffet inkluderet.
Priseksempler:
Pris pr. person for 1 times sejlads 90 kr.
Pris pr. person for 2 timers sejlads med middag 200 kr.

Sort/lys teater
En fantastisk visuel oplevelse, hvor skuespillerne gårklædt i sort og selvlysende tøj og mimer undervejs.
Pris pr. person fra 90 kr.

Dukketeater
Marionetteater har i mange år været en af de mest kendte tjekkiske skikke og det er af meget høj kvalitet, man kan se de forskellige forestillinger.
Pris pr. person fra 185 kr.

Krizikova fontænen
Den dansede fontæne, som er beliggende oppe i Prag 8 og Krizikova udstillingsområdet. En rigtig god oplevelse og visuelt flot.
Pris pr. person fra 60 kr.

Guidede ture uden for Prag

Theresienstadt
Theresienstadt, ligger 60 km nord for Prag og blev under 2. verdenskrig, brugt til at samle krigsfanger og jøder, inden man depoterede dem videre til udryddelseslejrene. Grusom og gruopvækkende indsigt i den europæiske historie.
Pris pr. person 70 kr. for elever + 90 kr. for lærere inkl. engelsk guideDet er muligt at leje en dansktalende guide til turen for 1200 kr. 

“Ford Boyard”

Fortet er opbygget efter den berømte tv-serie ”Fangerne på fortet – Fort Boyard”. Man inddeles i forskellige hold af 2-5 personer. Den indendørs arena har i alt 21 rum, hvor der i hvert rum er forskellige opgaver som skal løses. Forbered jer på en vild dag med klatring, hvor man skal dukke sig for udfordringer og bruge det indvendige af hovedet. I ”fortet” som ligger syd for Prag, er der også et snackområde bygget op som beachbar. En fed adrenalinkrævende heldagsudflugt.

Pris pr. person inkl. transport til/fra fortet 175 kr.

Vojnalejren
Ca. 70 km fra Prag. Fangelejren fra 2. verdenskrig, hvor politiske modstandere og fanger blev tilbageholdt. Rundvisning med film.
Pris pr. person 170 kr. for elever + 180 kr. for lærere inkl. engelsk guideDet er muligt at leje en dansktalende guide til turen for 1200 kr

Karlstejn
Flot borg ca. 30 km fra Prag. En storslået udsigt fra toppen og på vej op er der mange små souvenirbutikker og restauranter.
Pris for leje af dansktalende guide 1200 kr.

Koneprusy
Drypstenshuler, som ligger omkring 30 km fra Prag. Spændende naturhistorisk oplevelse, at komme ned i hulerne.
Entre studerende: 60 CZK
Entre lærere: 130 CZK
Leje af dansktalende guide:
3-4 timer 800 kr.
5 timer 1000 kr.
6 timer 1200 kr.
8 timer 1500 kr. 

Kutna Hora / Sedlec
Ca. 95 km fra Prag
En af de mest berømte middelalderbyer i Tjekkiet. Kutna Hora er især berømt for den meget specielle kirke, som er bygget af menneskeknogler.
Entre til St. Barbara, studerende 20 kr., lærere 30 kr.
Entre til Vlasky Dvur, studerende 30 kr., lærere 45 kr.
Entre til Hradek, studrende 30 kr., lærere 50 kr.
Entre til Sedlec(benkirken), studerende 15 kr., lærere 25 kr.
Dansktalende guide til udflugten 1500 kr. 

Glaspusteri
Der er flere muligheder. Den mest populære tur er til Nizbor, ca. 35 km fra Prag. Man kan ogsp tage turen til Podebrady glaspusteri.
Pris pr. person 45 kr. for elever + 55 kr. for lærere.

Lidice
Lidice var byen som nazisterne brændte ned til grunden under krigen, grundet et mordforsøg på den tyske kommandant i Tjekkiet.
Pris pr. person 45 kr. for elever + 55 kr. for lærere.

Temelin
Det tjekkiske atomkraftværk har i mange år, været en torn i øjet for de Østrigske naboer. Besøget på værket er et godt oplæg, til debat omkring energipolitik.

Busleje
Op til 50 personer:
3 timer 2500 kr.
4 timer 3000 kr.
6 timer 4000 kr.
8 timer 5000 kr.

Alle priser er inkl. 150 km. Ekstra km koster 15 kr. pr. km.

Alle busser køres af tjekkisketalende chauffører, hvorfor vi altid anbefaler at man lejer en tolk med. Forespørg på buslejepriser til mindre grupper. Det kan gøres billigere end oplyst her.

Leje af dansktalende guide-tolk
3-4 timer 800 kr.
5 timer 1000 kr.
6 timer 1200 kr.
8 timer 1500 kr.

Foredrag om selvvalgt emne
Foredrag om selvvalgt emne. Pris for 2 timer inkl. lokaleleje 1800 kr.

Tilbage til toppen

Aktiviteter omkring Cerna Hora udenfor Prag

Klippeklatring og rapelling
Klippeklatring og rapelling. Klatringen foregår knap 20 km fra Janske Lazne.
Pris for 3 timer 140 kr. pr. person

“Ford Boyard”

Fortet er opbygget efter den berømte tv-serie ”Fangerne på fortet – Fort Boyard”. Man inddeles i forskellige hold af 2-5 personer. Den indendørs arena har i alt 21 rum, hvor der i hvert rum er forskellige opgaver som skal løses. Forbered jer på en vild dag med klatring, hvor man skal dukke sig for udfordringer og bruge det indvendige af hovedet. I ”fortet” som ligger syd for Prag, er der også et snackområde bygget op som beachbar. En fed adrenalinkrævende heldagsudflugt.

Pris pr. person inkl. transport til/fra fortet 175 kr.

Trekking

Prag har mange smukke naturskatte med klippeformationer, vandløb, åer og skove. Tag med på en trekkingtur tæt ved Prag og oplev en anden side af den smukke tjekkiske natur.

Pris pr. person inkl. transport til/fra 75 kr.

Cykling

Tjekkiet er som skabt til cykling. Tag med Jeresferie.dk rundt på en cykeltur langs Moldaus bredder og nyd den smukke natur og se Prag fra en anden side. Det er muligt at cykle hele vejen til Karlstejn eller nogle af mange andre spændende seværdigheder tæt ved Prag.

Pris kontakt os og lad os tage en snak om jeres ønsker – fra 250 kr. pr. person inkl. cykelleje og cykelhjelm


Rope Park

Her venter der udfordringer til alle niveauer. Der er 3 baner i området. En lille børnepark, hvor børnene klatrer knap 1,5 meter over jorden, en voksen bane, hvor man kommer 10 meter op og en lang voksenbane som tager knap 2,5 time. Udfordringen i disse baner er større end de ser ud til på billederne. Man får brug for en masse balancemuskler, som man ikke bruger til dagligt og det kan mærkes i kroppen. Kordination, frygtløshed, mod, balance og teknik er nøgleordene på denne udfordring.
Pris for den store bane 110 kr. pr. person
Pris for den lille bane 85 kr. pr. person

Bueskydning
Kyndig instruktion i hvordan man skyder med bue og pil, hvor efter man får mindst 15 skud imod skiven.
Pris for 3 timer 75 kr. pr. person

Kano sejlads
Kano sejlads. 2 personers kano af plastik, sikkerhedsveste og padler. En instruktør pr. 15 deltagere.
Pris for 3 timer 155 kr. pr.person
Pris for 6 timer 180 kr. pr. person

River Rafting
Man kan også foretage let River Rafting. 2-8 personers både, padler og redningsveste er inkluderet. En instruktør pr. 15. deltagere.
Pris for 3 timer 100 kr. pr. person

Mountain Biking
Området i bjergene lægger hvert år plads, til alskens forskellige mountainbikes løb og området er derfor super godt til cykling. Afmærkede ruter, kupereret terræn og smukke udsigter. Flere steder undervejs man der købes små forfriskninger og frokost. Turen tilpasses de enkelte gæster. Guiden har teknisk know how, til at fikse forskellige mekaniske problemer. En guide pr. 15. deltagere.
Pris for 3 timer 140 kr. pr. person
Pris for 6 timer 190 kr. pr. person 

Hesteridning
Hesteridning for op til 15 personer. Kyndig vejledning undervejs.
Pris for 1 time(45 minutter) 150 kr. pr. person

Trekking omkring Cerna Hora
Guiden vil fortælle mange spændende historier på turen og vise jer, spændende steder i området. En guide pr. 30 personer.
Pris for 3 timer 50 kr. pr. person

Bjergvandring i Krkonose
Vandringen er på udvalgte stier i Krkonose bjergene og inkluderer stolelift til toppen – en guide pr. 30 personer.
Pris pr. person 90 kr. pr. person

Grillaften med pølser
Båloptænding, 2 pølser pr. person, brød, sennep, ketchup, paptallerkerner og servietter.
Pris pr. person 50 kr.

BBQ grillaften
Båloptænding, 1 kyllingesteak, salat, brød og 1 soft drink, sennep, ketchup, papirtallerkerner, servietter og papkrus.
Pris pr. person 115 kr.
I stedet for aftensmad på hotellet – Pris pr. person fra 40 kr.


Aquapark i Janske Lazne
En tur i Janske Laznes indendørs Aquapark er altid en populær aktivitet.
Pris pr. person 20 kr.

Aquapark i Trutnov
10 km fra Cerna Hora ligger Trutnovs udendørs Aquapark.
Pris pr. person 50 kr.

Bobslæde i Mlade Buky
Tag turen ned fra toppen af bjerget i fuld fart – en populær adrenalin producerende beskæftigelse. Turen er knap 1,5 km lang.
Pris pr. person 50 kr.

Tur til Dvur Kralove safaripark
Mange forskellige dyrearter, safarioplevelse og hyggelig omkringliggende by.
Pris pr. person 100 kr.

Trekking til Aichelburg slottet
Smuk trekking tur langs klipper og Upa floden.
Pris pr. person 50 kr.

Terrænscooterkørsel
Her venter endnu en vovefuld oplevelse. Fra Janske Lazne tager vi kabineliften op til toppen af Cerna Hora, med vores terrænscootere. Herfra kører vi selv ned af bjerget, hvor der til tider er 14-17% fald – vi anbefaler at bruge bremsen undervejs.
Pris pr. person 150 kr.

Trekking til Tjekkiets højeste bjerg Snezka
Det vil være muligt for folk at tage lift både op- og ned. For folk i god form, går vi både op og ned (knap 15 km). Undervejs passerer vi små bjergkilder, smukke udsigter og vild natur, idet området er fredet naturpark. På toppen af Snezka kan man se til Polen og her ligger Tjekkiets højest beliggende posthus, hvorfra man kan købe postkort, frimærker og selv stemple dem inden man smider dem i bjergets postkasse. Det vil være muligt at spise flere steder undervejs og besøge en økologisk farm i 1300 meters højde. Husk gode vandresko (evt. løbesko)
Pris pr. person 75 kr.

Trekking og action dag
Turen går ned fra Cerna Hora til Mlade Buky, hvor der ligger en stor actionpark med bobslædebane, tubing, bungeetrampoliner, legepark for børn og mulighed for yderligere 10 km trekkingtur rundt om området, som om vinteren er et godt begynderområde for skiløbere. Bobslædebanen er den længste i Tjekkiet med 1,5 kms nedfart og man kan undervejs komme op på høje hastigheder. Der er mulighed for at spise frokost på det lokale pizzaria/restaurant eller tage den lette “Parek v rohliku” løsning, i form af en fransk hotdog på tjekkisk maner.
Pris pr. person for 5 ture og guide til trekking 110 kr.

Skattejagt i Janske Lazne
Skattejagten rundt i den smukke kurby, bringer jer til mange forskellige vigtige seværdigheder, ligesom at man får et godt indblik i byen. Der vil være små præmier undervejs til eleverne.
Pris pr. person 50 kr.

Besøg på militærmuseet i Stachelberg
I Stachelberg har man lavet en gammel tysk bunker om til militærmuseum. Et spændende besøg med historiske vinkler på den tyske annektering af Nordbøhmen , som optakt til 2. verdenskrig.
Pris pr. person 75 kr.

Minebesøg i Kovarna
Kovarna minen var i mange år en af regionens vigtigste arbejdspladser. Et spændende underjordisk besøg i en spændende verden.
Pris pr. person 150 kr.

Udflugt til Adrspack klipperne
Adrspach-Teplice klipperne har tiltrukket turister siden det 18. århundrede for deres unikke udformning.
Pris pr. person 75 kr.

Udflugt til Kuks
Slottet og byen er en af de smukkeste i Tjekkiet. Henrivende arkitektur, skulpturer, SPA, slot, hospital, teater og smukke barokstatuer.
Pris pr. person 75 kr.

Tilbage til toppen

Hoteleksempler – vi samarbejder med mere end 500 hoteller i Prag. Her er et udpluk. I kan også læse mere på Hotelprag.dk

IM-Hostel

Rohacova 73, Praha 3

IM-Hostel har en god beliggenhed i et af Prags mest livlige kvarterer Zizkov. Fra hostellets dør tager det knap 5 minutter med bus at komme til centrum af byen.

Hostellet byder på indkvartering i lejligheder med eget køkken og badeværelse eller i værelser med bad/toilet på gangen. Hostellet er nybygget og fremstår i flot stand. Der er WIFI i hele bygningen.

Hotel Juno

Stechovicka 2296, Praha 10

Juno Hotel er en 15-etagers turistklasse hotel beliggende i et beboelsesområde i Prag 10, Strasnice.Værelserne er enkle, men nydelige og komfortable og de er alle udstyret med telefon, satellit-tv, pengeskab og badeværelse med bruser. Hotellet har et handicapværelse med en forbindende dør, hvis nødvendigt.

Der er gratis wifi i lobbyen og i hotellets restauranter. Der er mødelokale til rådighed med plads til 100 personer. Hotellet har to restauranter og tilbyder både halv- og helpension for grupper eller individuelle gæster i løbet af dagen. Parkering for er muligt for både biler og busser foran hotellet.

City Centre

Revolucni 1, 110 00 Praha 1

Hotel City Centre er beliggende i Prags centrum. Man er derfor i gå afstand til krudttårnet, Den Gamle Bydel, Wenselspladsen og Karlsbroen. Alle værelser er med eget badeværelse med toilet/bad, skrivebord, tv, radio og telefon. Hotellet har 24 timers reception, elevator, morgenmads restaurant, WI-FI og parkeringsplads tæt ved hotellet.

Parkhotel (Mama Shelter)

Veletržní 20, Praha 7, 170 00

Parkhotel har en god beliggenhed i et af Prags mest spændende kvarterer og med kun 3 sporvognstop til centrum. Beliggenheden ved Vystaviste, Krizikova fontænen, Zoo, Prags største park Stromovka parken, Ishockey- og fodboldstadion gør hotellet attraktivt for turister. For småbørnefamilier er der mange legeområder for børnene i nærheden af hotellet.

Hotellet byder på masser af gode 4-stjernede faciliteter som hotelbar, restaurant, konferencelokaler, parkering, elevator, skønhedssalon, underholdning for børn, sportsområde, tøjrens og stort fællesrum med fladskærms-tv.

Alle værelser har aircondition, fjernsyn, radio, telefon, eget badeværelse, WIFI, hårtørrer og siddeområde.

Corinthia

Kongresova 1655, Praha 4

5-stjernet luksus hotel beliggende lige ved metrostationen Vysehrad og med en storslået udsigt udover byen. Hotellet har mange faciliteter som room-service, casino, 2 restauranter, bowlingbaner, panoramaudsigt, spa, wellnesscenter, swimmingpool og fitnesscenter. Alle værelser har air-condition, fladskærms-tv og fladskærms-tv. Hele hotellet har WIFI.


Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse