4+
Fra
Aktiv Ferie
Ferieform
Krkonose bjergene, Tjekkiet
Sted
Sommer
Sæson

Tjekkiet familieferie uge 31 – Sommerferie – vi garanterer branchens laveste priser og bedste udvalg

Tjekkiet familieferie uge 31 – i Krkonose bjergene – aktive ferier med smil Jeresferie.dk tilbyder aktiv familieferie i Krkonose bjergene med fuld fleksibilitet. Med fast personale boende i Tjekkiet, tilbyder vi branchens bedste service på rejserne og største fleksibilitet. Hos os kan de fleste ting lade sig gøre.

100% individualitet

Hos os kan man vælge at købe en pakke hjemmefra, med fuldt program eller man kan vælge kun at købe overnatningen hjemmefra.

Valgmuligheder hver dag

Hver dag kan man vælge eller tilkøbe forskellige aktiviteter og man er derfor ikke låst fast på et bestemt program – men får derimod mulighed for at vælge de aktiviteter som passer bedst til ens ønsker, temperament og behov.

Fridage med masser af muligheder – tag eksempelvis børnene med i Aquapark.

De dage hvor I ønsker at være på egen hånd er der masser af muligheder i Spindleruv Mlyn. Tag familien med på slots- eller bryggeribesøg, tag en tur i byens Aquapark, brug bobslædebanen i byen eller vandre en tur op i højderne og nyd den smukke udsigt fra Svaty Petr eller Medvedin.

Aktiv ferie Tjekkiet, Spindleruv Mlyn
Aktiv ferie Tjekkiet, Spindleruv Mlyn

Hvorfor vælge aktiv ferie i Tjekkiet med Jeresferie.dk?

– Glade gæster. 93% af vores gæster anbefaler os videre til andre (kilde: askpeople.dk)
– Fleksibelt rejseprogram hvor man ikke behøver binde sig eller betale for aktiviteter som man ikke har interesse i
– Mulighed for 100% skræddersyet individuelt rejseprogram
– Branchens laveste priser og bedste service – 3-stjernet hotel med Wellnesspakke og halvpension fra 1990 kr. pr. voksen
– Vi tilbyder Tjekkiets bedste mest attraktive aktiv ferie destination Spindleruv Mlyn
– Flotte velholdte hoteller med gode faciliteter
– Mere end 15 års erfaring med Tjekkiet og fast personale bosat i landet
– Vores medlemskab hos den danske Rejsegarantifond, giver økonomisk sikkerhed

Glade gæster

Efter sidste sæson ville 93% af vores gæster anbefale os til andre(kilde askpeople.dk). Vi sætter en ære i personlig og skræddersyet kundeservice og få kender Aktiv Ferie Tjekkiet bedre end os på det danske rejsemarked.

Tjekkiet familieferie – hele året rundt

Udover programmet som i finder på disse sider, tilbyder vi aktive individuelt tilrettelagte ferier i Tjekkiet hele året rundt. Kontakt os for et godt tilbud.

Krkonose – en fredet naturpark – flest muligheder for Tjekkiet familieferie

Regionen omkring Krkonose er en af de smukkeste i hele Tjekkiet. Beliggenheden i Krkonose bjergkæden, gør at man altid er omgivet af smukke bjergtoppe, hyggelige bjerglandsbyer og enestående natur, som indbyder til vandre- eller cykelture, klatring, afslapning og god mad.

Fast base i den idylliske bjergby Spindleruv Mlyn

Vi har fast base i den idylliske bjergby Spindleruv Mlyn, som ligger omkranset af bjerge. Byen summer af liv og har forskellige restauranter, pizzaria, Aquapark, sportsplads, idrætshal, lifte og der udgår fra byen masser af vandre- og cykelruter, som bringer en rundt i den fredede nationalpark.

Vrchlabi – indgangen til Krkonose
Vrchlabi er en hyggelig handelsby knap 15 km fra Spindleruv Mlyn og beliggende lige ved Lisci Farma. Her kan man handle ind, shoppe, besøge et bryggeri eller tage forbi byens slot.

Masser af familieaktiviteter i området

I Krkonose er der masser af aktiviteter for alle aldre. Klatring, kanoture, bridging, rapelling, bobslædebaner, restauranter og masser af store områder for børnefamilier. Man kommer aldrig til at kede sig i Tjekkiet.

Krkonose bjergene, Tjekkiet
Aktiv Ferie, Tjekkiet

Camping, hotel eller Bungalows

Man kan også bo i Lisci Farma, som er en stor naturskøn oase med legepladser, grønne arealer, restaurant, udendørs swimmingpool og mulighed for at medbringe egen campingvogn.

Drik vand direkte fra bjergkilderne

Man kan drikke vand direkte fra de friske bjergkilder og tage på et utal af vandreture.

Lave leveomkostninger

Leveomkostningerne i Tjekkiet er lave sammenlignet med Danmark. Restaurantbesøg kan gøres for en 50er og øl/sodavand kan købes for en flad femmer på restaurationer. Det er derfor en højkvalitetsferie til spotpris. Husk at i altid kan ringe, chatte eller e-maile såfremt i har spørgsmål.

Sted Krkonose bjergene, Tjekkiet

Sommerfeie i Tjekkiet

Læs mere om vores busrejser til Prag ved at klikke her

Skiferie til Tjekkiet
Vi har en bred vifte af skiferier til Tjekkiet. Læs mere om vores mange billige skiferier til Tjekkiet ved at klikke her Skiferier til Tjekkiet

Yderligere Information

PasTjekkiet er med i Schengen – danske statsborgere skal derfor ikke bruge visum. Dog er der politisk indført grænsekontrol, så husk at medbringe gyldigt pas.
DrikkevandVand kan drikkes fra hanen – men har en bismag af klor. Vi anbefaler derfor at man køber vand på flaske. Med brus hedder det ”Perliva” og uden ”Neperliva”
Større byer i nærhedenPrag ca. 2,5 times kørsel, Liberec ca. 1,5 timers kørsel
ValutaI Tjekkiet bruger de Tjekkiske Koruna og man kan ikke betale med Euro eller danske kroner. Der findes hæveautomater rundt omkring i byen, hvor man kan bruge VISA kort og Mastercard. 1 dansk krone er ca. 3,4 Tjekkiske koruna (19.03.2018). Der er ligeledes muligt at veksle kontanter i centrum af byen. Vi anbefaler dog altid, at man medtager lokal tjekkisk valuta.
IndkvarteringAquapark, Barbora, Lesana, Lisci Bungalow, Lisci Hotel
AlderAntal børn 0-5 år, Antal børn 6-11 år, Antal voksne

Tags

Vi tilbyder branchens bedste udvalg, med nøje udvalgte aktiviteter – vælg 4 valgfrie aktiviteter for kun 750 kr.

1

Lørdage

Kl.20.00 – 21.00 Velkomstmøde

Vores guide holder velkomstmøde og fortæller om ugens program. Dagsprogrammerne tilpasses altid vejret og der kan blive byttet rundt på aktiviteterne.

2

Søndage

 • Mulighed 1: Kl.09.00 – 15.00 Mountainbiking 12 km (fra 8 år)

  Vi cykler til udsigtstårnet i Krkonose Zaly, hvor der er mulighed for at spise frokost.  Tårnet blev bygget i 1892 og ligger i 1019 meters højde. Herfra er der en storslået udsigt udover bjergkæden og på de helt klare dage, kan man se helt til Prag. Herefter tilbage til

  Spindleruv Mlyn eller Lisci Farma.

 • Mulighed 2: 09.00 – 15.00 Scooter/terrænkørsel i Cerna Hora eller Spindleruv Mlyn. Fra 8 år.

  Kørsel i egen bil til den hyggelige lille kurby Janske Lazne. Byen er beliggende i den østlige del af bjergkæden og har masser af spændende seværdigheder og aktiviteter. Der er også mulighed for en god frokost på en af byens mange restauranter. Efter ankomsten tager vi vores scootere(store løbehjul), med kabineliften op til 1362 meters højde og fortsætter ned på dem ned af bjerget igen. Det kan gå rigtigt hurtigt nogle steder, så husk at bruge bremserne undervejs.

3

Mandage

Kl. 09.00 – 17.00 Trekkingtur til Tjekkiets højeste bjerg Snezka.

Kørsel i egen bil til Pec Pod Snezkou, hvorfra opstigningen starter. Det er muligt at tage kabinelift noget eller hele vejen.

 • Mulighed 1: Trekking til Snezka(Tjekkiets højeste bjerg 1602 m)15 km (fra 4 år)

  Dagen starter med bus eller egen bil til Pec pod Snezkou. Her starter vi opstigningen med tinderne.

  Vi går op mod Snezka af skovstier og kommer undervejs forbi en økologisk farm, hvor man kan drikke frisk komælk eller få en forfriskning. På toppen er der mulighed for at sende et postkort fra centraleuropas højest beliggende postkontor, og nyde den smukke udsigt til både Tjekkiet og Polen.

  Vi tager en anden vej ned af bjerget og kommer forbi en hyggelig restaurant, hvor de producerer deres eget øl og der er mulighed for at prøve deres afslappende, helbredende og berømte øl-spa. Herfter fortsætter vi de sidste 6 km ned til Ped Pod Snezkou hvor turen slutter.

 • Mulighed 2: Trekking til Snezka(Tjekkiets højeste bjerg 1602 m) 7 km (fra 4 år)

  Dagen starter med bus eller egen bil til Pec pod Snezkou. Her starter vi opstigningen med tinderne.

  Vi går op mod Snezka af skovstier og kommer undervejs forbi en økologisk farm, hvor man kan drikke frisk komælk eller få en forfriskning. På toppen er der mulighed for at sende et postkort fra centraleuropas højest beliggende postkontor, og nyde den smukke udsigt til både Tjekkiet og Polen. Vi tager kabineliften ned til Pec Pod Snezkou.

 • Mulighed 3: Trekking til Snezka(Tjekkiets højeste bjerg 1602 m) 8 km (fra 4 år)

  Dagen starter med bus eller egen bil til Pec pod Snezkou. Her tager vi kabineliften op til toppen af Snezka. På toppen er der mulighed for at sende et postkort fra centraleuropas højest beliggende postkontor, og nyde den smukke udsigt til både Tjekkiet og Polen.

  Vi går ned af bjerget og kommer forbi en hyggelig restaurant, hvor de producerer deres eget øl og der er mulighed for at prøve deres afslappende, helbredende og berømte øl-spa.

  Herefter fortsætter vi de sidste 6 km ned til Ped Pod Snezkou hvor turen slutter.

4

Tirsdage

Kl.09.00 – 17.00

 • Mulighed 1: Mountainbiking – slotscykeltur 26,3 km(fra 8 år)

  På denne tur skal vi besøge nogle af de mange slotte i regionen. Vi kommer forvi slottet i Horni Branna, Vrchlabi og Jilemnice. Der vil være flere stop undervejs og mulighed for at spise frokost på en hyggelig restaurant på vejen(ikke inkluderet i prisen). (Fra Lisci Farma – deltagelse ved kørselv i egen bil til Lisci Farma)

 • Mulighed 2: Trekking (fra 4 år)

  Vi tager fra Spindleruv Mlyn stolelift op til toppen af “Bjørnebjerget” Medvedin bjerget, her er der en stor legeplads for børnene, en restaurant og en rigtig flot udsigt udover byen og bjergene. Vi går ned af bjerget igen, af en af de mange spændende vandreruter, hvor der er flere udsigtsposter og aktiviteter for børn.

5

Onsdage

Kl. 09.00 – 15.00

 • Mulighed 1: Rafting på Jizera floden (Bemærk turbeskrivelse) (ikke muligt uge 42) (fra 4 år)

  En af vores mest populære ture er vores River Rafting tur. Vi kører I egen bil til Mala Skala, hvor fra turen starter. Strømmen i Tjekkiet er ikke så stærk og turen og kun mindre fald, så turen er meget familievenlig.

 • Mulighed 2: Bridging/Rapelling og Big Swing (fra 8 år – i selskab med voksen)

  Aktiviteterne foregår i Spindleruv Mlyn. Kørsel I egen bil dertil.

  Vi starter dagen med at rapelle/Zip Line udover dæmningen i Spindleruv Mlyn – en tur for Adrenalin elskere. Efter turen udover dæmningen, skal vi prøve kræfter med Giant Swing. Vi kaster os ud fra trætoppene i et kæmpe elastik.

6

Torsdage

Kl.10.00 – 17.00

  • Mulighed 1: Mlade Buky (for alle aldre)

   Vi kører i egen bil til Mlade Buky, hvor der ligger en stor actionpark med bobslædebane, tubing, bungeetrampoliner, legepark for børn og mulighed for yderligere 10 km trekkingtur rundt om området, som om vinteren er et godt begynderområde for skiløbere.

   Bobslædebanen er den længste i Tjekkiet med 1,5 kms nedfart og man kan undervejs komme op på høje hastigheder.

   Der er mulighed for at spise frokost på det lokale pizzaria/restaurant eller tage den lette “Parek v rohliku” løsning, i form af en fransk hotdog på tjekkisk.

   Aktiviteten inkluderer 5 ture på bobslædebanen og 60 minutter på områdets legeplads.

  • Mulighed 2: Rope Park og bobslædebane
   Udfordre jer selv ved at klatre i trætoppene i Ropeparken. Deltagelse kræver at man er 140 cm høj og banen er på 432 meter, hvor man skal igennem l alt 32 forhindringer i 2-8 meters højde.
  • Efter turen i Ropepark, skal vi med Tjekkiets ældste bobslædebane. Den er 1400 meter lang og har 22 sving, 3 tunneller og 5 mindre hop. Dens gennemsnitlige faldprocent er knap 7. Børn fra 8 år kan køre alene, børn under 8 år skal køre i selskab med en voksen.

7

Fredage

Til fri disposition.

I kan tage på shopping i Vrchlabi, Libecrec, slappe af i området, leje cykler eller tage på Trekking.

8

Lørdage

Kl. 10.00 Check ud og hjemrejse.

Efter en begivenhedsrig uge er det tid til at checke ud fra hotellet.

Husk at i altid kan få råd, vejledning og tilbud omkring forlængelse af jeres ferie.

Vi er eksperter i Tjekkiet og Slovakiet. Et populært valg blandt mange er at tage 3 dage i Prag efter den aktive uge.

Vi garanterer at have branchens laveste priser. Bo eksempel på det lækre 3-stjernede Hotel Lesana i attraktive Spindleruv Mlyn inkl. halvpension og Wellnesspakke for kun 2190kr. pr. voksen.

Prisliste Aktiv uge kørselv 8 dage / 7 nat – valgfri tilkøb af ekstra nætter

Periode / Hoteller Camping
u/pension
Lisci Hotel
Morgenmad
Lisci Bungalow
u/pension
Lesana/Barbora
Halvpension
Aquapark
Halvpension
30.06 – 07.07.2018 Camping u/pension: 890 Lisci Hotel Morgenmad: 1990 Lisci Bungalow u/pension: 1790 (min. 4 pers.) Lesana Halvpension: 2190 Aquapark Halvpension: 4490
07.07 – 14.07.2018 Camping u/pension: 890 Lisci Hotel Morgenmad: 1990 Lisci Bungalow u/pension: 1790 (min. 4 pers.) Lesana Halvpension: 2190 Aquapark Halvpension: 4490
14.07 – 21.07.2018 Camping u/pension: 890 Lisci Hotel Morgenmad: 1990 Lisci Bungalow u/pension: 1790 (min. 4 pers.) Lesana Halvpension: 2190 Aquapark Halvpension: 4490
21.07 – 28.07.2018 Camping u/pension: 890 Lisci Hotel Morgenmad: 1990 Lisci Bungalow u/pension: 1790 (min. 4 pers.) Lesana Halvpension: 2190 Aquapark Halvpension: 4490
28.07 – 04.08.2018 Camping u/pension: 790 Lisci Hotel Morgenmad: 1990 Lisci Bungalow u/pension: 1590 (min. 4 pers.) Lesana Halvpension: 2190 Aquapark Halvpension: 4290
Barn 6-11 år Camping u/pension: 490 Lisci Hotel Morgenmad: 990 Lisci Bungalow u/pension: 1290 (min. 4 pers.) Lesana Halvpension: 1390 Aquapark Halvpension: 2990
Barn 0-5 år Camping u/pension: 0 Lisci Hotel Morgenmad: 0 Lisci Bungalow u/pension: 0 Lesana Halvpension: 0 Aquapark Halvpension: 0
Tillæg halvpension Camping u/pension: +600 Lisci Hotel Morgenmad: +400 Lisci Bungalow u/pension: +600 Lesana Halvpension: Inkl. Aquapark Halvpension: Inkl.
Tillæg aktivitetspakke inkl. 4 aktiviteter Camping u/pension: +750 Lisci Hotel Morgenmad: +750 Lisci Bungalow u/pension: +750 Lesana Halvpension: +750 Aquapark Halvpension: +750
Tillæg ekstra aktivitet Camping u/pension: +250 Lisci Hotel Morgenmad: +250 Lisci Bungalow u/pension: +250 Lesana Halvpension: +250 Aquapark Halvpension: +250

Prisen inkluderer:
– 7 overnatninger på valgt indkvartering
– 7 dages morgenmad på Lisci Hotel, Barbora, Lesana, Aquapark
– 7 dages aftensmad på Lesana og Aquapark
– Ved overnatning på hotel Lesana: Wellnesspakke
– Ved overnatning på Hotel Aquapark: 2 timers daglig entre til Aquaparken
– Lokal Engelsktalende guide
– Afgift til Rejsegarantifonden
– Konkursforsikring
– Afskedsgave
– Europæiskes udvidede ansvarsforsikring
– Velkomstmøde
– 24-timers nødtelefon
– Sikkerhedsudstyr, materiale og instruktør til alle nævnte aktiviteter

Tillæg:
– Aktivitetspakke m/4 aktiviteter +750 kr.
– Ekstra aktivitet +250 kr.
– Aftensmad (Lisci Farma) +600 kr.
– Enkeltværelsestillæg
– Rejseforsikring
– Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Lisci Farma

Dolní Branná 350, Vrchlabí


Camping, hytte og hotel

Beliggende i naturskønne omgivelser, lige udenfor Vrchlabi.
Den store naturplads har camping, moderne hytter og hotel.

Der er masser af plads til udfoldelse for alle aldre.
Spilrum, store legepladser, grillplads, Køkkener, baderum, udendørs swimmingpool, lille wellnesscenter, Restaurant, bar, Tennisbaner, fodboldbane, bordtennis, badminton og Petanque.

Vi tilbyder følgende indkvarteringsmuligheder

Egen campingvogn
Tag jeres campingvogn med og slå den op på pladsen og deltag i vores mange spændende aktiviteter

Bungalow
Lej jeres egen hytte og stå selv for madlavning. Bungalowsne er nybyggede og flot udstyret med egen stue med fjernsyn, eget badeværelse, soveværelse og fuldt udstyret køkken(kogeplader, køleskab, mikro-ovn)

Hotel
Hotelindkvartering på hotelværelser og samtidig mulighed for at bruge pladsens mange faciliteter

Lisci Farma er valget for jer, som ønsker at bo i naturomgivelser med masser af frisk luft til børnene.

Hotel Barbora

Školní 37, Špindlerův Mlýn


Hotel Barbora ligger knap 100 meter fra Spindleruv Mlyns centrum. Fra hotellets restaurant har men udsigt udover den centrale del af byen og til bjergene.

Hotellet har egen restaurant, legerum til børn, sauna, jacuzzi, bordtennis og vinbar. Alle hotellets værelser er med WIFI, eget badeværelse og fjernsyn.

Til morgen- og aften serveres der buffet - til aftensmaden er der decideret børnebuffet. Ligesom at hotellet hver dag, tilbyder en vegetar ret.

Et godt hotelvalg til jer som gerne vil bo mere centralt, til en rimelig pris.

Hotel Lesana

Bedřichov 93, Špindlerův Mlýn


Personligt ejet Wellnesshotel i Bedrichov bydelen og med smuk udsigt udover byen.

Hotellet bliver løbende renoveret og fremstår derfor i flot stand og er et af Spindls flotteste hoteller.

Alle værelser er med fladskærms-tv, Wifi, badeværelse og har hvert sit eget lille touch af personligt præg. På hotellet er der mange fællesområder som playstationrum, billiard, restaurant med 2 legerum og med VIP område, wellnesscenter med sauna, dampbad, jacuzzi og swimmingpool – adgang til det hele er inkluderet i prisen.

Hotellet har store rummelige værelser til store familier. Hotellet tilbyder mod mindre ekstra betaling gluten- og laktose fri menu.

Turistskat betales direkte til hotellet ved ankomsten.

Hotel Aquapark

Špindlerův Mlýn č.p. 300, Špindlerův Mlýn


Hotel Aquapark ligger lige overfor Medvedin liften.

I prisen har man inkluderet halvpension, 2 timers daglig entre til Aquapark og parkering.
Alle værelser er med fladskærms-tv, køleskab, WIFI, Safetyboks, kaffe/te sæt, hårtørrer og eget badeværelse.

Standardværelserne er med dobbeltseng og ekstra senge. På forespørgsel kan tilbydes værelser med 2 soveværelser mod en merpris. Komplekset har egen restaurant.

Et populært hotelvalg for børnefamilier.

Flyrejser Krkonose

Der flyves fra Kastrup Lufthavn til Prag i Tjekkiet, hvor fra der er transfer til Krkonose og valgt indkvartering inkluderet i priserne.

Flytider Kastrup
Udrejse lørdage Kastrup Lufthavn – Prag 09.15 – 10.35
Hjemrejse lørdage Prag – Kastrup Lufthavn 12.20 – 14.10

Kørselv ferie til Spindleruv Mlyn / Lisci Farma

100% valgfri ankomstdato

Attraktioner I Krkonose bjergene

Vores program udgør kun en lille del, af de mange muligheder der er i Krkonose bjergene, for en fantastisk- og autentisk ferie med masser af indhold.

Vi har her samlet en liste over andre af vores favoritseværdigheder.

Aquapark Spindleruv Mlyn
Stor Aquapark i Spindleruv Mlyn, hvor der er vandrutchebaner, svømmebassiner, jacuzzier og alskens vandaktiviteter.

Aquapark Trutnov
Stor udendørs Aquapark i Trutnov som har vandrutchebaner og som er virkelig lækker at besøge en varm sommerdag.

Muchomurka familiepark
Familiepark i landlige udgivelser, med smuk udsigt ud over Svoboda Nad Upou. Parken har geder, heste, kalkuner, kyllinger og får. Parken er opført i landlige omgivelser inde i en skov og man går rundt blandt dyrene. Her er der mulighed for de yngste at lege, spille tennis, basketball, spille golf og nyde en forfriskning. Parken er god til børn i alderen 4-10 år.

Prag
Den tjekkiske hovedstad kanp 3 timers kørsel væk og det er et oplagt sted, at tage nogle dage, enten i slutningen eller starten af jeres ferie. Prag har masser af aktiviteter for børn. De små hyggelige brostensbelagte gader med sporvognene, slottet, de gamle bygninger, den store zoologiske have og de mange parker med legepladser, gør byen til et yndet udflugtsmål hvert år. Kig på vores tilkøbsmuligheder.

Zoo Safaripark i Dvur Kralove

Kæmpe Zoologisk safaripark med mange forskellige dyrearter.

Aichelburg slottet

Flot beliggende slot i den store naturpark – kan nås på mountainbike eller gåben.

Snezka

Tjekkiets højeste bjerg som ligger i 1602 meters højde.

Miltærmuseet i Stechelberg

Kæmpe bunker som blev opført i 1938 og som i dag er omdannet til et museum.

Kovarna minen i Obri Dul

Mine, som i mange år var en af de vigtigste i regionen.

Adrspach klipperne

Flotte klippeformationer i Adrspack-Teplice området- Absolut et besøg værd.

Kuks

Byen summer af smukke arkitektoniske bygninger, mindre slot, SPA og et teater.

Mange slotte

Udover de nævnte seværdigheder så findes der mange slotte og borge i området. Her kan nævnes Vizmburk, Hradek Aichelburg, Jilemnice chateau, Zamek Sibersteinu, Vrchlabi Chateau og Zamek Horni Marsov.

Bryggerier
Der er flere bryggerier i området:

– Rudnik
– Krakonos i Trutnov
– Vrchlabi bryggeri

Aktiviteter I og omkring Spindleruv Mlyn
– Quad kørsel – kør rundt i området på Quads – priser fra 350 kr. for en times kørsel
– Mountainbikes – lej cykler for 120 kr. pr. dag
– El-scootere med 85 kms rækkevidde – 100 kr. pr. time
– Klatrevæg 50 kr. pr. time
– Bueskydning 100 kr. pr. person
– Bungeetrampolin – 5 minutter for 30 kr.
– Klatrevæg af reb 50 kr.
– Aquazorbing 30 kr. for 5 minutters gang
– Hesteridning 150 kr. pr. time for 1 hest
– Klippeklatring fra 400 kr. for minimum 2 personer

Rejseanmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse