Togferie
Ferieform
Schweiz
Sted
Året rundt
Sæson

Tog Schweiz: Golden pass 6 dage / 5 nat
Golden pass togene er nogle af de mest berømte i Schweiz. De består af flere forskellige jernbanelinjer, som har storslåede udsigter. På denne tur skal i køre med de mest berømte af dem og bla. opleve Luzern, Interlaken, Montreux og Goldenpass togene på 1. klasse.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog Schweiz: Vælg pakke
  2. Vælg jeres hotelønsker ud fra vores hotelliste og antal stjerner. Vi tilbyder en bred vifte af hoteller i forskellige standarder.
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Schweiz

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz omkring tog Schweiz.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Schweiz med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til Tog Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til Schweiz
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle Tog Schweiz rejser skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Tog Schweiz
Vi tilbyder også togrejser med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Yderligere informationer

RejsepakkeDet klassiske Schweiz, Glacier Ekspressen, Toppen af Schweiz

Golden Pass Tour

En af de mest populære tog rundrejser i Schweiz. Hele turen i Schweiz foregår på 1. klasse.

Dag 1: Ankomst til Schweiz med fly eller tog. Herfra tog til Luzern. Overnatning i Luzern. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 2: Dagen tilbringes på egen hånd. Man kan f.eks. tage en bådtur på søen ved Luzern, der er omkranset af smukke tinder. En anden mulighed er at tage en udflugt til Pilatus Pilatus toppen, hvorfra der er 360 graders panoramaudsigt ud over Alperne. Turen foretages med verdens stejleste tandhjulsbane. Overnatning i Luzern. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 3: Fra Luzern går turen videre til Interlaken via Brünig-passet. Turen foretages på 1. klasse med et af de berømte Golden Pass panorama-tog. Undervejs passeres flere mindre søer inden vi når frem til den flotte Brienzer-sø. Brienzer søen er den reneste sø i Schweiz og består af mineralfyldt smeltevand fra gletsjeren. Overnatning i Interlaken. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 4: Dagen er på egen hånd I Interlaken. Man kan sejle ud på Brienzer søen eller tage en tur op til Europas højeste jernbanestation Jungfraujoch, hvor der bl.a er mulighed for at tage ud på Brienzer-søen eller tage toget til Europas højstbeliggende togstation Jungfraujoch. Overnatning i Interlaken. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 5: Endnu en spændende dag venter. Først tager vi toget fra Interlaken til Zweisimmen, hvor vi stige rombord på Golden Pass panoramatoget til smukke Montreux. Turenforetages natuyrligvis på 1. klasse, så man undervejs kan nyde den smukke og henrivende natur. Overnatning i Montreux. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 6: Efter morgenmad og check ud er det tid til hjemrejse.

Vi anbefaler kraftigt at forlænge opholdet i Schweiz.

Priser pr. person

Værelse/Hotel3-stjernet4-stjernet
Dobbeltværelse64907990
Enkeltværelse79909990

Prisen inkluderer:
– Togrejse 1. klasse fra Zürich/Basel – Luzern
– Togrejse 1. klasse fra Montreux – Zürich/Basel
– Togrejse 1. klasse på Golden Pass toget Luzern – Interlaken
– Togrejse 1. klasse Interlaken – Zweisimmen
– Togrejse 1. klasse på Golden Pass toget Zweisimmen – Montreux
– 2 overnatninger i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatninger i Luzern på 3- eller 4-stjernet hotel
– 1 overnatning i Montreux på 3- eller 4-stjernet hotel
– 5 dages morgenmad.

Mulige tilkøb:
– Ekstra nætter

Interlaken

Hotel Beausite ***

Det hyggelige familiehotel Beausite kan byde på vidunderlig udsigt over Jungfraujoch-bjerget, venligt og hjælpsomt personale og specielt deres store terrasse-restaurant, morgenmadsbuffetten og søndagsbrunch er et stort hit hos gæsterne. Hotellet ligger centralt, ca. 5 minutters gang fra Togstation Vest.Der er gratis kaffe/the på værelserne og i receptionen.

Hotel Carlton-Europe ***

Det stilfyldte Art Nouveau Carlton-Europe Hotel er centralt beliggende på den berømte Höheweg-promenade. Der er tænkt på detaljerne og alle værelserne er individuelt renoveret og giver gæsterne et charmende og idyllisk ophold. Værelserne har WIFI, fladskærmsTV, thé og kaffe-faciliteter og pengeskab.Hotellet tilbyder wellness i deres SPA-afdeling med forskellige saunaer, dampbad, Kneipp basin og afslapningsområde.I hotellets Chalet Beizli-restaurant bliver der serveret traditionelle schweiziske retter, mens man kan få diverse grillretter på Johnny’s Pub & Grill.

City Hotel Oberland ***

Stilfuldt hotel I hjertet af Interlaken ved foden af bjergene Eiger, Mönch og Jungfrau. Den centrale placering gør det let at udforske området til fods.Hotellet har i alt 191 værelse fra standard til Superior og Executive.Alle værelser har WIFI, kabel-tv, bad, hårtørrer, telefon og pengeskab.På hotellet finder I både den indiske restaurant Spice India og italienske restaurant Ristorante Mercato, mens der også er sydlandsk inspiration i Las Rocas Latino Bar, hvor man kan slappe af og nyde en drink.

Hotel Weisses Kreuz ***

Centralt placeret, familievenligt hotel med flot udsigt over søen.Der er 22 rummelige værelser på Weisses Kreuz, hvor der er også mulighed for familieværelse med 4 senge i to separate soveværelser. Alle værelser har WIFI, kabel-tv, bad, hårtørrer, telefon og pengeskab.På hotellets restaurant Da Rafmi kan man nyde italienske specialiteter, mens der også er dækket op med kaffe/the, aviser og blade i hotellets fællesareal.

Hotel Du Nord ****

Hotel Du Nord er placeret ved den store park Höhematte  og kun få minutters gang fra togstationen Interlaken Ost.Der serveres morgen-buffet på hotellet, der dog ikke har en restaurant, men der er adskillige restauranter, butikker og caféer i gåafstand fra hotellet.Standard double-værelser har gratis internet, mini-køleskab, vandkedel, kabel-tv, radio og badeværelse.Der er udsigt over bjerget Harder Kulm.Dit hotel-kort giver dig adgang til nærtliggende wellness-center med både udendørs og indendør pool og kortet gælder desuden som billet til al offentlig transport i området. Hotellet stiller gratis city-cykler til rådighed.

Hotel Du Lac ****

Over fem generationer har familien Hofmann taget imod gæster på det traditionsrige Hotel Du Lac.Hotellet ligger idyllisk ud til Aare-floden, der skaber en afslappende atmosfære i klassiske rammer.Fra flere af hotellets værelser er der balkon med udsigt over bjergene og floden.Der bliver serveret lokale retter og udsøgte vine fra hotellets fornemme restaurant La Riviére, der også har specialiseret sig i fiskeretter med middelhavsinspiration. I restauranten Terrace bliver man forkælet med lokale, lette retter.

Hotel Interlaken ****

Der er et sammenspil mellem det moderne og historie på Hotel Interlaken, der oprindeligt var et kloster og har taget imod gæster i over 600 år.Hotellet har i de seneste år gennemgået en totalrenovation, hvor der er taget udgangspunkt i det originale udtryk fra det 14. århundrede og samtidig lever op til kravene om moderne konfort. Det giver gæsterne en unik oplevelse.Hotellets restaurant Taverna tilbyder moderne schweiziske retter, mens man kan få serveret den lokale Kloster-øl i den hyggelige Kloster Lounge & Bar.

Hotel Krebs ****

Hotel Krebs er fra 1875, men  blev renoveret i 2008. Hotellet er beliggende tæt på togstationen med butikker, caféer og restauranter i gåafstand. På hotellet finder I en trendy lounge-bar og en eksklusiv traditionel restaurant med lokale retter, hvorfra der også er morgenbuffet. Derudover byder Hotel Krebs  også på en stor terrasse-restaurant, hvor der er god mulighed for at slappe af med en forfriskning eller let måltid. De rummelige, sydvendte værelser har udsigt til Jungfrau-bjerget. Alle værelser har LCD TV og gratis internet.

Hotel Metropole ****

Man kan nyde en enestående udsigt til Jungfrau-bjerget fra Hotel Metropole, hvor panorama-restaurant Top o´Met på 18. etage sikrer jer et unikt overblik over Interlaken og de flotte bjerge og søer.Værelserne har WIFI, tv, minibar, pengeskab og på badeværelserne på dobbeltværelserne finder I badekar.Hotellet tilbyder fitness-faciliteter i deres wellness-afdeling, hvor der også er sauna, massage- og terapibehandlinger. Restaurant Bellini har udover udsøgte lokale retter også specialiseret sig i barbeque grill-retter.

Lindner Grand Hotel Beau Rivage *****

De i alt 101 elegante værelser på dette 5-stjernet hotel er holdt i lyse, indbydende farver.Der er gratis WIFI, minibar, TV, pengeskab, og der er badekar på badeværelserne.Kom ned i tempo i hotellets wellness-afdeling, Clarins Beauty Center & Panorama Spa med swimming pool, saunaer, dampbad og skønhedbehandlinger. Der er også fitness-center med moderne udstyr.Forkælelserne står I kø på hotellets eksklusive restauranter L´Ambiancce og La Bonne Fourchette, der byder på lokale retter i panorama-omgivelser .

Luzern

Hotel Des Alpes ***

Hotel Des Alpes er et populært hotel med den centrale placering midt i den gamle bydel med flot udsigt over søen samt den berømte Kapelbro. Det er et røgfrit hotel med gratis internet og udover er der minibar på værelserne. Der er også terrasse-restaurant og bar/lounge på hotellet. Derudover er der også mange gode restauranter tæt på hotellet.

Hotel Drei Könige ***

Det elegante art nouveau hotel Drei Könige er placeret centralt i Luzern tæt på Richard Wagner Museum. Det er et røgfrit og børnevenligt hotel, der åbnede tilbage i 1909 og værelserne er holdt i klassisk stil. På værelserne er der faciliteter som varmesystem, værdiboks, satellit-tv og toilet.Hotellet har bar/lounge og restauranter byder på lokale, schweiziske retter.
Der er gratis WiFi på de offentlige områder. Det er muligt at få værelser med udsigt over søen.

Hotel Ibis Styles Luzern ***

Moderne Ibis Styles Luzern ligger i hjertet af det historiske centrum tæt på med hyggelige caféer og butikker.Flere af værelserne har egen balkon, og der er mulighed for familieværelser. På værelserne er der gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, Aircondition, safe box og badeværelse med badekar og bruser.
Hotellets restaurant byder på et udvalg af internationale og lokale retter.

Waldstätterhof Hotel ***

Waldstätterhof Hotel har en central beliggenhed tæt på den berømte Kapellbrücke.Værelserne er nyrenoverede i moderne, komfortabel stil. Der er gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, safe box, og badeværelse med badekar eller brusebad.
Der serveres vegetariske og glutenfri retter i hotellets elegante restaurant, der har både schweiziske og internationale retter.

Hotel Continental-Park ****

Midt i centrum af Luzern finder vi indbydende Hotel Continental-Park med gå-afstand til mange af byens seværdigheder og kun 200 meter fra togstationen. Der er desuden kasino og live-underholdning på hotellet. Hotellet ligger i et rolig kvarter og alle værelserne har udsigt over søen. På værelserne finder I bærbar pc, en minibar, værdiboks samt pejs og klimaanlæg. På hotellets lounge restaurant serveres middelhavsinspirerede retter.

Hotel Wilden Mann ****

Siden 1860 har charmerende Hotel Wilden Mann budt gæster indenfor i den imponerende bygning, der går mere end 500 år tilbage. Hotellet er centralt placeret i hjertet af Luzern. Hvert værelse har et individuelt design og udsmykning, hvilket sikrer en unik oplevelse.På hotellet finder i den elegante restaurant Sauvage med en rolig, afslappet atmosfære i fransk specialiteter på spisekortet, mens man også kan prøve den mere livlige restaurant Burgerstube med lokale autentiske retter.

Art Deco Hotel Montana ****

Med et panorama-view over søen i Luzern byder Art Deco Hotel Montana på en uforglemmelig udflugt.Prisvindende Art Deco Hotel Montana er et af de 10 mest populære City-hoteller i verden.Værelserne er elegant indrettede med designer-møbler. Der er gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar, te- og kaffefaciliteter. Værelser med udsigt til søen har egen balkon.Der er ugentlige jazz jam session i hotellets Louis Bar og hotellets Scala Restaurant byder på lækre middelhavsinspirerede retter.

Radisson Blu Hotel ****

Moderne Radisson Blu Hotel er omringet af flotte bjerge og er centralt placeret tæt på banegården. Hotellet har elegante, lyse, rummelige værelser. På værelserne er der gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, Aircondition, thé- og kaffe-faciliteter.Hotellets LUCE Restaurant har specialiseret sig i middelhavsinspirerede retter, mens man kan finde cocktails og udsøgte vine i LUCE Wine Lounge. Der er moderne  fitness center med saunaer og dampbad på hotellet. Gæsterne får desuden gratis kort til offentlig transport.

Ameron Hotel Flora ****

Ameron Hotel Flora byder på en helt fantastisk central placering tæt på vartegnet Kapellbrücke.De moderne indrettede værelser har gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, Air condition, minibar, Thé- og kaffe-faciliteter.Hotellets restaurant The Brasserie Flora byder på stor morgenmadsbuffet.

Montreux

Hotel Helvetie ***

Siden 1865 har det charmende Helvetie Hotel taget imod gæster midt i Montreux og den fornemme udsigt over Genève-søen. Hotellet er placeret lige i hjertet af Montreux overfor Casino Barrière, få minutters gang til Freddie Mercury-statuen og fra hotellet er der blot 200m til søen. Man kan også nyde panorama-udsigten fra hotellets terrasse på 6. sal. Hotellet har 62 værelser med individuel indretning; flere værelser har udsigt over søen. Der er rummelige familieværelser på hotellet. Der er gratis WIFI, fladskærms-tv, minibar, badekar eller brusebad. Hotellet er røgfrit.

Hotel Eurotel Montreux ****

Med den unikke placering lige ved bredden har Eurotel Montreux som det eneste hotel uforstyrret udsigt over Genève-søen fra jeres private balkon på værelserne. Der er gratis WIFI, fladskærms-tv, Air condition, minibar og værdiskab. Du kan gratis leje cykler og stand up paddle-boards på hotellet, der også har fitnesscenter for de aktive gæster. Til afslapning er der wellness-afdeling med Bio Sauna og dampbad. Menuen på hotellets restaurant Safran tilpasses sæsonens friske lokale råvarer. Udover et imponerede udvalg af vine, så byder restauranten også på lokale oste og chokolade. Terrasse-restauranten Bel Horizon byder på en fantastisk udsigt over søen og bjergene.

Hotel Grand Suisse Majestic ****

Det mageløse Suisse Majestic åbnede I 1870 og er bygget efter Belle Époque-arkitekten Eugène Jost´s ideer. Hotellet blev renoveret i 2010 og ligger centralt placeret lige overfor togstationen. Værelserne har WIFI, air condition, fladskærm-TV og minibar. Der er fitness-center og wellness med sauna og dampbad. Hotellets restaurant 45 tilbyder lokale retter, mens man kan nyde en cocktail på terrasse-baren.

Byer Schweiz

Luzern
Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.
Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.
Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.
I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Interlaken
Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne.
Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken.

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandre-ruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

Montreux
Den smukke Alpeby Montreux er beliggende ved den smukke Geneve sø og har knap 90.ooo indbyggere. Byen er i sig selv en kæmpe oplevelse, med dens maleriske beliggenhed omkranset af søer og bjergtoppe.

Montreux har mange seværdigher som slottet, kirken, Freddie Mercury statuen, vingårde, Charlie Chaplins gravsted og de hyggelige små gader.

Fra Montreux kan man tage med chokoladetoget, tage på vandreture, besøge en vingård og smage på fortræffelighederne eller tage med Golden Pass toget.

 

Om togene

Golden Pass togene
Golden Pass togene består af 3 jernbaneruter omkring Montreux.
Linje 1 går fra Luzern til Interlaken Ost
Linje 2 går fra Interlaken Ost til Zweisimmen
Linje 3 går fra Zweisimmen til Montreux

Alle ruterne køres med Panoramavogne, så man har en god udsigt til de fantastiske landskaber man passerer.


Priser pr. person

Værelse/Hotel3-stjernet4-stjernet
Dobbeltværelse64907990
Enkeltværelse79909990

Prisen inkluderer:
– Togrejse 1. klasse fra Zürich/Basel – Luzern
– Togrejse 1. klasse fra Montreux – Zürich/Basel
– Togrejse 1. klasse på Golden Pass toget Luzern – Interlaken
– Togrejse 1. klasse Interlaken – Zweisimmen
– Togrejse 1. klasse på Golden Pass toget Zweisimmen – Montreux
– 2 overnatninger i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatninger i Luzern på 3- eller 4-stjernet hotel
– 1 overnatning i Montreux på 3- eller 4-stjernet hotel
– 5 dages morgenmad.
– 25% rabat på tilkøbsudflugter

Mulige tilkøb:
– Ekstra nætter
– Tur med chokoladetoget. Toget afgår fra Montreux og man vil undervejs først besøge oste-fabrikken “La Maison du Gruyere”, herefter tid på egen hånd i den hyggelige landsby Gruyeres, Senere på eftermiddagen fortsætter man med toget til Callier, hvor vi skal besøge “Maison Cailler-Nestle” fabrikken, hvor en spændende rundvisning venter.
Sidst på eftermiddagen tilbage til Montreux med tog. På togturen vil der blive serveret kaffe og croissant (muligt mandage, onsdage og torsdage fra maj-okt). +450 kr. (bemærk at ekstra overnatning i Montreux ikke er inkluderet i udflugtsprisen)

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse