Togferie
Ferieform
Schweiz
Sted
Året rundt
Sæson

Tog Schweiz: Toppen af Schweiz 5 dage / 4 nat
På denne togferie i Schweiz skal I opleve de højeste bjergtoppe i Schweiz, med Jungfrau banen til toppen af Jungfraujoch (3454 m), sejle på en af Schweiz smukke bjergsøer og med verdens stejleste bjergbane op til Pilatus toppen (2132 m). Alt imens man oplever smukke byer som Interlaken og Luzern. Rejsen starter i ankomstbyen i Schweiz.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog Schweiz: Vælg pakke
  2. Vælg jeres hotelønsker ud fra vores hotelliste og antal stjerner. Vi tilbyder en bred vifte af hoteller i forskellige standarder.
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Schweiz

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz omkring tog Schweiz.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Schweiz med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til Tog Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til Schweiz
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz. Det kan eksempelvis være med fly eller med det østrigske nattog som kører jer fra Hamborg til Basel. Undervejs er det muligt at sove i liggevogn eller i egen aflåst sovekupe.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle Tog Schweiz rejser skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Tog Schweiz
Vi tilbyder også togrejser med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Yderligere Information

PackageDet klassiske Schweiz, Glacier Ekspressen, Toppen af Schweiz

Tags

Tog Schweiz: Toppen af Schweiz

Fantastisk oplevelsesrundrejse i det central Schweiz, hvor man kommer op på nogle af de højeste bjerge og oplever nogle af Europas højeste punkter. Man skal med verdens stejleste tandhjulsbane og på en hyggelig sejltur fra Luzern til Alphachstad.

Dag 1: Ankomst til Schweiz med fly eller tog. Derfra togrejse til den smukke by Interlaken, beliggende midt mellem to af de mest berømte floder i Schweiz. En unik destination, med mulighed for isklatring og mange forskellige slags adrenalin-sport. Byen summer af bjergstemning og man har tid på egen hånd til at nyde området.
Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 2: Efter morgenmad, tager man toget fra Interlaken Ost via. enten Grindelwald eller Wengen til Kleine Scheidegg, som ligger for forden af den berømte Eiger væg. Herfra fortsætter man det sidste stykker op til  Jungfraujoch, som har Europas højest beliggende jernbanestation i 3454 meters højde. Turen op tager ca. 1 time og 15 minutter. Herfra kan man nyde den fantastiske udsigt til bla. Aletsch Gletcheren, spise frokost, vandre eller shoppe,  inden at turen går tilbage til ens hotel i Interlaken, hvor der overnattes.

Dag 3: Efter morgenmaden, rejser man på 1. klasse i panoramavogne til Luzern med Brünig Ekspressen. Denne 2 timers togtur er en del af Golden Pass ruterne og bringer jer på den maleriske tur over Brünig passet. Undervejs passerer I romantiske vandfald og bjergfloder. Toget har air-condition, Bistro og panorama vinduer. Luzern er en af landets middelstore byer med ca. 80.000 indbyggere. Derefter har man tid på egen hånd. Overnatning i Luzern.

Dag 4: Efter morgenmad skal man på sejltur til Alpnachstad, hvor man skal med verdens stejleste bjergbane. Turen går op til Pilatus-bjergtinden, som er beliggende i 2132 meters højde. (turen med banen er kun mulig fra maj-november). Resten af året er man nødt til at tage bus og lift pga. sne. Efter tilbagekomst til Luzern har man igen tid på egen hånd. Overnatning i Luzern.

Dag 5: Efter morgenmad check ud fra hotellet. Dagen er til fri disposition inden hjemrejse mod Danmark påbegyndes.
Vi anbefaler kraftigt at forlænge opholdet i Schweiz.

Priser pr. person

Værelse/Hotel 3-stjernet 4-stjernet
Dobbeltværelse 5490 6490
Ekstra nat dobbeltværelse +800 +1100
Enkeltværelse 6490 7990
Ekstra nat enkeltværelse +1000 +1400
Tillæg 1. klasse på tog +400 +400
Rejse til Schweiz med fly eller tog fra 1500 fra 1500

Prisen inkluderer:
– Togrejse 2. klasse fra Zürich/Basel – Interlaken og retur fra Luzern.
– 2 overnatninger med morgenmad i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel
– Udflugt til Jungfraujoch
– Togrejse på 1. klasse med Brünig-Ekspressen Interlaken – Luzern
– 2 overnatninger i Lucerne på 3- eller 4-stjernet hotel
– 4 dages morgenmad
– Sejltur fra Luzern – Alpnachstad
– Udflugt til Pilatus-bjergtoppen

Mulige tilkøb:
– Ekstra nætter
– Togrejse Danmark – Basel tur/retur eller flyrejse Kastrup – Zürich

Byer Schweiz

Interlaken
Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne.

Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken.

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandre-ruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

Luzern

Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.

Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.

I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Om togene

Pilatus bjergbanen
Banen tager en fra Alpnachstad op til Mount Pilatus i 2132 meters højde. Banen er verdens mest stejle bjergbane og fra toppen og på vej op er der en storslået udsigt.

Brünig Ekspress Luzern – Interlaken
Denne 2 timers togtur er en del af Golden Pass ruterne og bringer jer på den maleriske tur over Brünig passet. Undervejs passerer I romantiske vandfald og bjergfloder. Toget har air-condition, Bistro og panorama vinduer.

Schweiz


Priser pr. person

Værelse/Hotel 3-stjernet 4-stjernet
Dobbeltværelse 5490 6490
Ekstra nat dobbeltværelse +800 +1100
Enkeltværelse 6490 7990
Ekstra nat enkeltværelse +1000 +1400
Tillæg 1. klasse på tog +400 +400
Rejse til Schweiz med fly eller tog fra 1500 fra 1500

Prisen inkluderer:
– Togrejse 2. klasse fra Zürich/Basel – Interlaken og retur fra Luzern.
– 2 overnatninger med morgenmad i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel
– Udflugt til Jungfraujoch
– Togrejse på 1. klasse med Brünig-Ekspressen Interlaken – Luzern
– 2 overnatninger i Lucerne på 3- eller 4-stjernet hotel
– 4 dages morgenmad
– Sejltur fra Luzern – Alpnachstad
– Udflugt til Pilatus-bjergtoppen

Mulige tilkøb:
– Ekstra nætter
– Togrejse Danmark – Basel tur/retur eller flyrejse Kastrup – Zürich

Rejseanmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse