Togferie
Ferieform
Schweiz
Sted
Året rundt
Sæson

Togferie Schweiz: Swiss Premium Tour 8 dage / 7 nat
På denne eksklusive Togferie Schweiz kommer I til at opleve Luzern, smukke Interlaken, flotte Zermatt, Gornergrat banen, udflugt til Jungfraujoch, chamerende St. Moritz og I skal samtidig ud på en af verdens smukkeste togrejser Glacier Ekspress.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog Schweiz: Vælg pakke
  2. Vælg jeres hotelønsker ud fra vores hotelliste og antal stjerner. Vi tilbyder en bred vifte af hoteller i forskellige standarder.
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Schweiz

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz omkring tog Schweiz.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Schweiz med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til Tog Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til Schweiz
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz. Det kan eksempelvis være med fly eller med det østrigske nattog som kører jer fra Hamborg til Basel. Undervejs er det muligt at sove i liggevogn eller i egen aflåst sovekupe.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle Tog Schweiz rejser skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Tog Schweiz
Vi tilbyder også togrejser med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Yderligere Information

PackageDet klassiske Schweiz, Glacier Ekspressen, Toppen af Schweiz

Tags

Swiss Premium Tour

Oplev det ypperste af Schweiz på denne 8 dages togrejse, hvor man undervejs bl.a. kommer til at passere Europas højeste jernbanestation Jungfrajoch, og kommer med den berømte Glacier Ekspress, hvor der er rig mulighed for at opleve henrivende, romantiske og smukke bjerglandsbyer.

Dag 1: Ankomst til Schweiz og togrejse til middelalderbyen Luzern, som summer af liv og spændende arkitektur.
Overnatning i Luzern på 3- eller 4-stjernet hotel. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 2: Dagen tilbringes på egen hånd egen. Vi anbefaler at tage ud og besøge de naturskønne bjergtoppe som Pilatus-bjerget, eller gå i Mark Twains trekking fodspor på Rigi-bjerget. Man kan også prøve ”Isflyveren – skilift” eller besøge den fascinerende Gletcher-grotte, ’Gletschergarten’. Udflugterne kan tilkøbes på destinationen.
Overnatning i Luzern. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 3: Efter morgenmaden går turen med det berømte Brünig-eksprestog til den populære turistby Interlaken, som er smukt beliggende mellem floderne, Thun og Brienz. Overnatning i Interlaken. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 4: Efter morgenmad, tager man toget fra Interlaken Ost via. enten Grindelwald eller Wengen til Kleine Scheidegg, som ligger for forden af den berømte Eiger væg. Herfra fortsætter man det sidste stykker op til  Jungfraujoch, som har Europas højest beliggende jernbanestation i 3454 meters højde. Turen op tager ca. 1 time og 15 minutter. Herfra kan man nyde den fantastiske udsigt til bla. Aletsch Gletcheren, spise frokost, vandre eller shoppe,  inden at turen går tilbage til ens hotel i Interlaken, hvor der overnattes.

Dag 5: Dagen bruges på togrejse gennem Bernese Oberland til Valais. Man kan vælge mellem to forskellige rejseruter.
Enten tager man den klassiske tur via Lötschberg-tunnelen til Zermatt, med overnatning i Visp. Eller man kan tage med ”Lötschberger”, der er det nye panorama-tog med aircondition gennem Brig til den unikke bjergby Zermatt med udsigt til en række smukke bjergtinder, hvoraf Matterhorn er den mest velkendte.
Overnatning i Zermatt. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 6: Efter morgenmad på hotellet, skal man på udflugt med den berømte Gornergrat-bane, som er Europas højeste bjergbane . Turen tager jer helt op i den friske bjergluft til Gornergrat-platformen i 3454 meters højde. Overnatning i Zermatt. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 7: På 7. dagen på denne fantastiske rundrejse, skal I køre med Glacier Ekspress, der er en af verdens mest berømte jernbaner. Turen varer 7,5 time og bringer jer over 291 broer, 91 tunneller og op over Oberalp-passet, som ligger i 2033 meters højde og videre til charmerende St. Moritz. Overnatning i St. Moritz. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 8:  Efter morgenmaden er der tid til at udforske St. Moritz på egen hånd, inden man skal påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

Vi anbefaler kraftigt at forlænge opholdet i Schweiz.

Priser pr. person

Værelse/Hotel 3-stjernet 4-stjernet
Dobbeltværelse 9490 10490
Enkeltværelse 10490 12990
Tillæg 1. klasse Glacier Ekspress +900 +900
Tillæg frokost Glacier Ekspress +350 +350
Rejse til Schweiz med fly eller tog fra 1500 fra 1500

Prisen inkluderer:
– Togrejse 2. klasse fra Zürich/Basel – Luzern
– Udflugt til Jungfraujoch
– Udflugt til Gornergrat
– Alle togrejser som beskrevet på 2. klasse
– 2 overnatninger i Luzern.
– 2 overnatninger i Interlaken
– 2 overnatninger i Zermatt
– 1 overnatning i St. Moritz
– 7 dages morgenmad
– Togrejse på 2. klasse med panoramatoget Glacier Expressen fra Zermatt til St. Moritz inkl. Pladsbilletter

Mulige tilkøb:
– 1. klasse på Glacier Expressen
– Frokost i Glacier Expressen- serveres ved ens plads
– Togrejse Danmark – Basel tur/retur eller flyrejse Kastrup – Zürich

Tilbage til toppen af siden

Byer Schweiz

Luzern
Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.

Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.

I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Interlaken
Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne.

Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken.

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandre-ruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

St. Moritz
Det er en ganske unik oplevelse at gå rundt i den stilsikre bjergby St. Moritz, der emmer af den særlige schweiziske alpe-stemning.

St. Moritz var desuden værtsby for de olympiske vinterlege i 1928 og 1948, men udover vintersport er St. Moritz også kendt som populært kursted.

Der er kun ca. 5000 indbyggere i byen og der er en rolig og hyggelig stemning i St.Moritz.

Om sommeren er der rig mulighed for at kaste sig ud i mange forskellige aktiviteter som f.eks. klippeklatring og bjergvandring, ture på mountainbike og sejlsport i den smukke bjergsø.

Der er god chance for lidt sol med 322 solskinsdage om året.

Der er også flere flotte kirker i St. Moritz, hvor man endda kan opleve det skæve tårn Engadin.

Zermatt
Med verdens smukkeste bjerg Matterhorn som baggrund er Zermatt et yndet turistmål for naturelskere og livsnydere, der søger unikke oplevelser og en storslået udsigt over området.

Zermatt ligger i 1.620 meters højde, men er der er omgivet af ikke mindre end 20 bjergtinder i over 4000meter højde. Man kan komme op til højderyggen Gornergrat med tandhjulsbane fra Zermatt, der har en stigning på 1500m.

Der er også en rute, der er populær blandt klatrere og vandrere, da det er muligt at stå af undervejs ved stationerne langs tandhjulsbanen.

Der er en helt unik stemning og ro i den bilfrie Zermatt, hvor al kørsel primært foregår med hestevogn.

Om togene

Brünig Ekspress Luzern – Interlaken
Denne 2 timers togtur er en del af Golden Pass ruterne og bringer jer på den maleriske tur over Brünig passet. Undervejs passerer I romantiske vandfald og bjergfloder. Toget har air-condition, Bistro og panorama vinduer.

Glacier Ekspress
Et af verdens mest berømte toge – også kendt som verdens langsomste ekspresstog. Toget bringer jer fra St. Moritz til Zermatt (eller omvendt) og undervejs kan man i panoramavognene på toget nyde de storslåede landskaber og natur, som man passerer. Man passerer undervejs 91 tunneller, 291 broer og toget bringer en op over Oberalp passet i 2033 meters højde.

Gornergrat banen
Gornergrat banen starter i Zermatt og strækker sig over en 9 kms køretur op til Gornergrat toppen i  3089 meters højde. Det er Europas stejleste tandhjulsbane og turen tager knap en halv time.

Lötschberger (valg fremfor den hurtigere Tunnel)
Den 100 år gamle jernbane går mellem Bern og Brig. Den bringer jer gennem storslåede landskaber, som man ikke oplever på smutturen gennem “Tunnellen”.

Jungfraujoch
Turen bringer jer op til Europas højest beliggende jernbane.

 

Togferie Schweiz


Priser pr. person

Værelse/Hotel 3-stjernet 4-stjernet
Dobbeltværelse 9490 10490
Enkeltværelse 10490 12990
Tillæg 1. klasse Glacier Ekspress +900 +900
Tillæg frokost Glacier Ekspress +350 +350
Rejse til Schweiz med fly eller tog fra 1500 fra 1500

Prisen inkluderer:
– Togrejse 2. klasse fra Zürich/Basel – Luzern
– Udflugt til Jungfraujoch
– Udflugt til Gornergrat
– Alle togrejser som beskrevet på 2. klasse
– 2 overnatninger i Luzern.
– 2 overnatninger i Interlaken
– 2 overnatninger i Zermatt
– 1 overnatning i St. Moritz
– 7 dages morgenmad
– Togrejse på 2. klasse med panoramatoget Glacier Expressen fra Zermatt til St. Moritz inkl. Pladsbilletter

Mulige tilkøb:
– 1. klasse på Glacier Expressen
– Frokost i Glacier Expressen- serveres ved ens plads
– Togrejse Danmark – Basel tur/retur eller flyrejse Kastrup – Zürich

Rejseanmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse