Togferie
Ferieform
Schweiz
Sted
Året rundt
Sæson

Tog Schweiz: Toppen af Schweiz 5 dage / 4 nat
På denne togferie i Schweiz skal I opleve de højeste bjergtoppe i Schweiz, med Jungfrau banen til toppen af Jungfraujoch (3454 m), sejle på en af Schweiz smukke bjergsøer og med verdens stejleste bjergbane op til Pilatus toppen (2132 m). Alt imens man oplever smukke byer som Interlaken og Luzern. Rejsen starter i ankomstbyen i Schweiz.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog Schweiz: Vælg pakke
  2. Vælg jeres hotelønsker ud fra vores hotelliste og antal stjerner. Vi tilbyder en bred vifte af hoteller i forskellige standarder.
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Schweiz

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz omkring tog Schweiz.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Schweiz med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til Tog Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til Schweiz
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle Tog Schweiz rejser skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Tog Schweiz
Vi tilbyder også togrejser med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Yderligere informationer

RejsepakkeDet klassiske Schweiz, Glacier Ekspressen, Toppen af Schweiz

Tog Schweiz: Toppen af Schweiz

Fantastisk oplevelsesrundrejse i det central Schweiz, hvor man kommer op på nogle af de højeste bjerge og oplever nogle af Europas højeste punkter. Man skal med verdens stejleste tandhjulsbane og på en hyggelig sejltur fra Luzern til Alphachstad.

Dag 1: Ankomst til Schweiz med fly eller tog. Derfra togrejse til den smukke by Interlaken, beliggende midt mellem to af de mest berømte floder i Schweiz. En unik destination, med mulighed for isklatring og mange forskellige slags adrenalin-sport. Byen summer af bjergstemning og man har tid på egen hånd til at nyde området.
Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 2: Efter morgenmad, tager man toget fra Interlaken Ost via. enten Grindelwald eller Wengen til Kleine Scheidegg, som ligger for forden af den berømte Eiger væg. Herfra fortsætter man det sidste stykker op til  Jungfraujoch, som har Europas højest beliggende jernbanestation i 3454 meters højde. Turen op tager ca. 1 time og 15 minutter. Herfra kan man nyde den fantastiske udsigt til bla. Aletsch Gletcheren, spise frokost, vandre eller shoppe,  inden at turen går tilbage til ens hotel i Interlaken, hvor der overnattes.

Dag 3: Efter morgenmaden, rejser man på 2. klasse i panoramavogne til Luzern med Brünig Ekspressen. Denne 2 timers togtur er en del af Golden Pass ruterne og bringer jer på den maleriske tur over Brünig passet. Undervejs passerer I romantiske vandfald og bjergfloder. Toget har air-condition, Bistro og panorama vinduer. Luzern er en af landets middelstore byer med ca. 80.000 indbyggere. Derefter har man tid på egen hånd. Overnatning i Luzern.

Dag 4: Efter morgenmad skal man på på udflugt til Mount Titlis i 3020 meters højde. turen starter med tog til Engelberg, hvor man skifter til Gondol lift op til Trübsee. Herfra skifter man til en anden Gondol, før man tager den sidste tur med kabelbane op til toppen. Se Glacieren og gå en tur ind i grotten eller tag en adrenalinkrævende tur henover Titlis Cliff walk broen i 3041 meters højde. Overnatning i Luzern.

Dag 5: Efter morgenmad check ud fra hotellet. Dagen er til fri disposition inden hjemrejse mod Danmark påbegyndes.
Vi anbefaler kraftigt at forlænge opholdet i Schweiz.

Priser pr. person

Værelse/Hotel3-stjernet4-stjernet
Dobbeltværelse64907490
Enkeltværelse74908990
Tillæg 1. klasse+600+600
Rejse til Schweiz med flyfra 1500fra 1500

Prisen inkluderer:
– Togrejse 2. klasse fra Zürich/Basel – Interlaken og retur fra Luzern.
– 2 overnatninger med morgenmad i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel
– Udflugt til Jungfraujoch
– Togrejse på 2. klasse med Brünig-Ekspressen Interlaken – Luzern
– 2 overnatninger i Lucerne på 3- eller 4-stjernet hotel
– 4 dages morgenmad
– Udflugt til Mount Titlis-bjergtoppen

Mulige tilkøb:
– Ekstra nætter
– Flyrejse Kastrup – Zürich eller flyrejse Billund – Mellemlanding – Zürich

Interlaken

Hotel Beausite ***

Det hyggelige familiehotel Beausite kan byde på vidunderlig udsigt over Jungfraujoch-bjerget, venligt og hjælpsomt personale og specielt deres store terrasse-restaurant, morgenmadsbuffetten og søndagsbrunch er et stort hit hos gæsterne.Hotellet ligger centralt, ca. 5 minutters gang fra Togstation Vest.Der er gratis kaffe/the på værelserne og i receptionen.

Hotel Carlton-Europe ***

Det stilfyldte Art Nouveau Carlton-Europe Hotel er centralt beliggende på den berømte Höheweg-promenade. Der er tænkt på detaljerne og alle værelserne er individuelt renoveret og giver gæsterne et charmende og idyllisk ophold. Værelserne har WIFI, fladskærmsTV, thé og kaffe-faciliteter og pengeskab.Hotellet tilbyder wellness i deres SPA-afdeling med forskellige saunaer, dampbad, Kneipp basin og afslapningsområde.I hotellets Chalet Beizli-restaurant bliver der serveret traditionelle schweiziske retter, mens man kan få diverse grillretter på Johnny’s Pub & Grill.

City Hotel Oberland ***

Stilfuldt hotel I hjertet af Interlaken ved foden af bjergene Eiger, Mönch og Jungfrau. Den centrale placering gør det let at udforske området til fods.Hotellet har i alt 191 værelse fra standard til Superior og Executive.Alle værelser har WIFI, kabel-tv, bad, hårtørrer, telefon og pengeskab.På hotellet finder I både den indiske restaurant Spice India og italienske restaurant Ristorante Mercato, mens der også er sydlandsk inspiration i Las Rocas Latino Bar, hvor man kan slappe af og nyde en drink.

Hotel Weisses Kreuz ***

Centralt placeret, familievenligt hotel med flot udsigt over søen.Der er 22 rummelige værelser på Weisses Kreuz, hvor der er også mulighed for familieværelse med 4 senge i to separate soveværelser.
Alle værelser har WIFI, kabel-tv, bad, hårtørrer, telefon og pengeskab.På hotellets restaurant Da Rafmi kan man nyde italienske specialiteter, mens der også er dækket op med kaffe/the, aviser og blade i hotellets fællesareal.

Hotel Du Nord ****

Hotel Du Nord er placeret ved den store park Höhematte og kun få minutters gang fra togstationen Interlaken Ost.Der serveres morgen-buffet på hotellet, der dog ikke har en restaurant, men der er adskillige restauranter, butikker og caféer i gåafstand fra hotellet.Standard double-værelser har gratis internet, mini-køleskab, vandkedel, kabel-tv, radio og badeværelse.Der er udsigt over bjerget Harder Kulm.Dit hotel-kort giver dig adgang til nærtliggende wellness-center med både udendørs og indendør pool og kortet gælder desuden som billet til al offentlig transport i området. Hotellet stiller gratis city-cykler til rådighed.

Hotel Du Lac ****

Over fem generationer har familien Hofmann taget imod gæster på det traditionsrige Hotel Du Lac.Hotellet ligger idyllisk ud til Aare-floden, der skaber en afslappende atmosfære i klassiske rammer.Fra flere af hotellets værelser er der balkon med udsigt over bjergene og floden.Der bliver serveret lokale retter og udsøgte vine fra hotellets fornemme restaurant La Riviére, der også har specialiseret sig i fiskeretter med middelhavsinspiration. I restauranten Terrace bliver man forkælet med lokale, lette retter.

Hotel Interlaken ****

Der er et sammenspil mellem det moderne og historie på Hotel Interlaken, der oprindeligt var et kloster og har taget imod gæster i over 600 år.Hotellet har i de seneste år gennemgået en totalrenovation, hvor der er taget udgangspunkt i det originale udtryk fra det 14. århundrede og samtidig lever op til kravene om moderne konfort. Det giver gæsterne en unik oplevelse.Hotellets restaurant Taverna tilbyder moderne schweiziske retter, mens man kan få serveret den lokale Kloster-øl i den hyggelige Kloster Lounge & Bar.

Hotel Krebs ****

Hotel Krebs er fra 1875, men blev renoveret i 2008. Hotellet er beliggende tæt på togstationen med butikker, caféer og restauranter i gåafstand. På hotellet finder I en trendy lounge-bar og en eksklusiv traditionel restaurant med lokale retter, hvorfra der også er morgenbuffet. Derudover byder Hotel Krebs også på en stor terrasse-restaurant, hvor der er god mulighed for at slappe af med en forfriskning eller let måltid. De rummelige, sydvendte værelser har udsigt til Jungfrau-bjerget. Alle værelser har LCD TV og gratis internet.

Hotel Metropole ****

Man kan nyde en enestående udsigt til Jungfrau-bjerget fra Hotel Metropole, hvor panorama-restaurant Top o´Met på 18. etage sikrer jer et unikt overblik over Interlaken og de flotte bjerge og søer.Værelserne har WIFI, tv, minibar, pengeskab og på badeværelserne på dobbeltværelserne finder I badekar.Hotellet tilbyder fitness-faciliteter i deres wellness-afdeling, hvor der også er sauna, massage- og terapibehandlinger. Restaurant Bellini har udover udsøgte lokale retter også specialiseret sig i barbeque grill-retter.

Lindner Grand Hotel Beau Rivage *****

De i alt 101 elegante værelser på dette 5-stjernet hotel er holdt i lyse, indbydende farver.Der er gratis WIFI, minibar, TV, pengeskab, og der er badekar på badeværelserne.Kom ned i tempo i hotellets wellness-afdeling, Clarins Beauty Center & Panorama Spa med swimming pool, saunaer, dampbad og skønhedbehandlinger. Der er også fitness-center med moderne udstyr.Forkælelserne står I kø på hotellets eksklusive restauranter L´Ambiancce og La Bonne Fourchette, der byder på lokale retter i panorama-omgivelser.

Luzern

Hotel Des Alpes ***

Hotel Des Alpes er et populært hotel med den centrale placering midt i den gamle bydel med flot udsigt over søen samt den berømte Kapelbro. Det er et røgfrit hotel med gratis internet og udover er der minibar på værelserne. Der er også terrasse-restaurant og bar/lounge på hotellet. Derudover er der også mange gode restauranter tæt på hotellet.

Hotel Drei Könige ***

Det elegante art nouveau hotel Drei Könige er placeret centralt i Luzern tæt på Richard Wagner Museum. Det er et røgfrit og børnevenligt hotel, der åbnede tilbage i 1909 og værelserne er holdt i klassisk stil. På værelserne er der faciliteter som varmesystem, værdiboks, satellit-tv og toilet.Hotellet har bar/lounge og restauranter byder på lokale, schweiziske retter.
Der er gratis WiFi på de offentlige områder. Det er muligt at få værelser med udsigt over søen.

Hotel Ibis Styles Luzern ***

Moderne Ibis Styles Luzern ligger i hjertet af det historiske centrum tæt på med hyggelige caféer og butikker.Flere af værelserne har egen balkon, og der er mulighed for familieværelser. På værelserne er der gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, Aircondition, safe box og badeværelse med badekar og bruser.
Hotellets restaurant byder på et udvalg af internationale og lokale retter.

Waldstätterhof Hotel ***

Waldstätterhof Hotel har en central beliggenhed tæt på den berømte Kapellbrücke.Værelserne er nyrenoverede i moderne, komfortabel stil. Der er gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, safe box, og badeværelse med badekar eller brusebad.
Der serveres vegetariske og glutenfri retter i hotellets elegante restaurant, der har både schweiziske og internationale retter.

Hotel Continental-Park ****

Midt i centrum af Luzern finder vi indbydende Hotel Continental-Park med gå-afstand til mange af byens seværdigheder og kun 200 meter fra togstationen. Der er desuden kasino og live-underholdning på hotellet. Hotellet ligger i et rolig kvarter og alle værelserne har udsigt over søen. På værelserne finder I bærbar pc, en minibar, værdiboks samt pejs og klimaanlæg. På hotellets lounge restaurant serveres middelhavsinspirerede retter.

Hotel Wilden Mann ****

Siden 1860 har charmerende Hotel Wilden Mann budt gæster indenfor i den imponerende bygning, der går mere end 500 år tilbage. Hotellet er centralt placeret i hjertet af Luzern. Hvert værelse har et individuelt design og udsmykning, hvilket sikrer en unik oplevelse.På hotellet finder i den elegante restaurant Sauvage med en rolig, afslappet atmosfære i fransk specialiteter på spisekortet, mens man også kan prøve den mere livlige restaurant Burgerstube med lokale autentiske retter.

Art Deco Hotel Montana ****

Med et panorama-view over søen i Luzern byder Art Deco Hotel Montana på en uforglemmelig udflugt.Prisvindende Art Deco Hotel Montana er et af de 10 mest populære City-hoteller i verden.Værelserne er elegant indrettede med designer-møbler. Der er gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar, te- og kaffefaciliteter. Værelser med udsigt til søen har egen balkon.Der er ugentlige jazz jam session i hotellets Louis Bar og hotellets Scala Restaurant byder på lækre middelhavsinspirerede retter.

Radisson Blu Hotel ****

Moderne Radisson Blu Hotel er omringet af flotte bjerge og er centralt placeret tæt på banegården. Hotellet har elegante, lyse, rummelige værelser. På værelserne er der gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, Aircondition, thé- og kaffe-faciliteter.Hotellets LUCE Restaurant har specialiseret sig i middelhavsinspirerede retter, mens man kan finde cocktails og udsøgte vine i LUCE Wine Lounge. Der er moderne  fitness center med saunaer og dampbad på hotellet. Gæsterne får desuden gratis kort til offentlig transport.

Ameron Hotel Flora ****

Ameron Hotel Flora byder på en helt fantastisk central placering tæt på vartegnet Kapellbrücke.De moderne indrettede værelser har gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, Air condition, minibar, Thé- og kaffe-faciliteter.Hotellets restaurant The Brasserie Flora byder på stor morgenmadsbuffet.

Byer Schweiz

Interlaken
Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne.

Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken.

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandre-ruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

Luzern

Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.

Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.

I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Om togene

Mount Titlis toppen
Turen tager en op til Mount Titlis toppen. Først med tog, derefter 2 gondoler og til sidst en kabelbane det sidste stykke op til de 3041 meters højde. På toppen kan man se Glacieren, besøge Glacier grotten eller tage en tur over Titlis Cliff walk broen.

Brünig Ekspress Luzern – Interlaken
Denne 2 timers togtur er en del af Golden Pass ruterne og bringer jer på den maleriske tur over Brünig passet. Undervejs passerer I romantiske vandfald og bjergfloder. Toget har air-condition, Bistro og panorama vinduer.


Priser pr. person

Værelse/Hotel3-stjernet4-stjernet
Dobbeltværelse64907490
Enkeltværelse74908990
Tillæg 1. klasse+600+600
Rejse til Schweiz med flyfra 1500fra 1500

Prisen inkluderer:
– Togrejse 2. klasse fra Zürich/Basel – Interlaken og retur fra Luzern.
– 2 overnatninger med morgenmad i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel
– Udflugt til Jungfraujoch
– Togrejse på 2. klasse med Brünig-Ekspressen Interlaken – Luzern
– 2 overnatninger i Lucerne på 3- eller 4-stjernet hotel
– 4 dages morgenmad
– Udflugt til Mount Titlis-bjergtoppen

Mulige tilkøb:
– Ekstra nætter
– Flyrejse Kastrup – Zürich eller flyrejse Billund – Mellemlanding – Zürich

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse