Togferie
Ferieform
Schweiz
Sted
Året rundt
Sæson

Togferie Tyskland, Schweiz, Frankrig: 14 dage / 13 nat
Oplev centraleuropa på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Freiburg, Luzern, Interlaken, Montreux, Nice og Paris.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog rundrejser: Vælg pakke
  2. Vælg 3- eller 4-stjernet hotelpakke
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Europa

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Europa.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Europa med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til/fra startbyen.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til startbyen
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle togferier skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Togrejser Schweiz
Vi tilbyder også togrejser Schweiz med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Yderligere informationer

RejsepakkeDet klassiske Schweiz, Glacier Ekspressen, Toppen af Schweiz

Centraleuropa – Rundrejse
Oplev centraleuropa på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Freiburg, Luzern, Interlaken, Montreux, Nice og Paris.

Dag 1: Ankomst til Frankfurt med fly eller tog. Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen. Overnatning i Frankfurt.

Dag 2: Tid på egen hånd. Overnatning i Frankfurt.

Dag 3: Togrejse til Freiburg. Den gamle købsstad har et rigt handelsliv og mange smukke klassiske tyske bygningsværker. Münsterplatz, katedralen og det historiske ”Kaufhaus” i centrum er værd at besøge. Overnatning i Freiburg.

Dag 4: Togrejse til Luzern. Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern. Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs. Overnatning i Luzern.

Dag 5: Tid på egen hånd i Luzern. Overnatning i Luzern.

Dag 6: Togrejse til Interlaken.

Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne. Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken. Overnatning i Interlaken.

Dag 7: Tid på egen hånd i Interlaken. Overnatning i Interlaken.

Dag 8: Togrejse til Montreux. Den smukke Alpeby Montreux er beliggende ved den smukke Geneve sø og har knap 90.ooo indbyggere. Byen er i sig selv en kæmpe oplevelse, med dens maleriske beliggenhed omkranset af søer og bjergtoppe. Montreux har mange seværdigher som slottet, kirken, Freddie Mercury statuen, vingårde, Charlie Chaplins gravsted og de hyggelige små gader. Overnatning i Montreux.

Dag 9: Togrejse til Nice over Geneve. Den sydfranske by er mest kendt for sin smukke riviera. Men byen har også spændende museer, gode restauranter, Colline de Chateau med udsigt udover byen og bugten. Nice er noget helt særligt. Overnatning i Nice.

Dag 10: Tid på egen hånd. Overnatning i Nice.

Dag 11: Tid på egen hånd. Overnatning i Nice.

Dag 12: Togrejse til Paris med TGV. Byernes by Paris byder på storbyferie og historie i verdensklasse. Montematre, Eiffel tårnet, Champ Elysee og mange hyggelige smukke fortovscafeer. Paris er den perfekte start eller afslutning på en togferie. Overnatning i Paris.

Dag 13: Tid på egen hånd. Overnatning i Paris.

Dag 14: Hjemrejse.

Priser pr. person

Værelse/Hotel3-stjernet4-stjernet
Dobbeltværelse1799019990
Enkeltværelse1999024990
Tillæg 1. klasse+1200+1200
Rejse til Tyskland/Frankrig med fly eller togfra 1500fra 1500

Prisen inkluderer:
– Alle togrejser som beskrevet på 2. klasse
– 2 overnatninger i Frankfurt på 3- eller 4-stjernet hotel
– 1 overnatning i Freiburg på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatninger i Luzern på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatninger i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel
– 1 overnatning i Montreux på 3- eller 4-stjernet hotel
– 3 overnatninger i Nice på 3- eller 4-stjernet hotel
– 13 dages morgenmad.
– Pladsbilletter

Mulige tilkøb:
– 1. klasse
– Flyrejse Kastrup/Billund – Frankfurt/Paris

Byer Tyskland

Frankfurt
Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen.

Freiburg
Den gamle købsstad har et rigt handelsliv og mange smukke klassiske tyske bygningsværker. Münsterplatz, katedralen og det historiske ”Kaufhaus” i centrum er værd at besøge.

Luzern
Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.

Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.

I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Interlaken
Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne.

Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken.

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandre-ruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

Montreux
Den smukke Alpeby Montreux er beliggende ved den smukke Geneve sø og har knap 90.ooo indbyggere. Byen er i sig selv en kæmpe oplevelse, med dens maleriske beliggenhed omkranset af søer og bjergtoppe.

Montreux har mange seværdigher som slottet, kirken, Freddie Mercury statuen, vingårde, Charlie Chaplins gravsted og de hyggelige små gader.

Fra Montreux kan man tage med chokoladetoget, tage på vandreture, besøge en vingård og smage på fortræffelighederne eller tage med Golden Pass toget.

Nice
Den sydfranske by er mest kendt for sin smukke riviera. Men byen har også spændende museer, gode restauranter, Colline de Chateau med udsigt udover byen og bugten. Nice er noget helt særligt.

Paris
Byernes by Paris byder på storbyferie og historie i verdensklasse. Montematre, Eiffel tårnet, Champ Elysee og mange hyggelige smukke fortovscafeer. Paris er den perfekte start eller afslutning på en togferie.

Om togene

TGV togene
TGV togene har været i drift siden 1981, men er fortsat creme de la creme af Europæisk togdrift. Togene kan nå en hastighed på 320 km/t og skal køre på specielt anlagte jernbanestrækninger.


Priser pr. person

Værelse/Hotel3-stjernet4-stjernet
Dobbeltværelse1799019990
Enkeltværelse1999024990
Tillæg 1. klasse+1200+1200
Rejse til Tyskland/Frankrig med fly eller togfra 1500fra 1500

Prisen inkluderer:
– Alle togrejser som beskrevet på 2. klasse
– 2 overnatninger i Frankfurt på 3- eller 4-stjernet hotel
– 1 overnatning i Freiburg på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatninger i Luzern på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatninger i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel
– 1 overnatning i Montreux på 3- eller 4-stjernet hotel
– 3 overnatninger i Nice på 3- eller 4-stjernet hotel
– 13 dages morgenmad.
– Pladsbilletter

Mulige tilkøb:
– 1. klasse
– Flyrejse Kastrup/Billund – Frankfurt/Paris

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse