Togferie
Ferieform
Schweiz
Sted
Året rundt
Sæson

Togrejser Schweiz: Rail Adventures 8 dage / 7 nat
På denne 8 dages tur skal I opleve de mest berømte togrejser Schweiz på 2. klasse. Turen starter i Luzern og undervejs skal I besøge Lugano, St. Moritz, Zermatt og man kommer ud at køre med både Glacier Ekspress og Bernina Ekspress, samt rejse tværs gennem Alperne gennem den nye Gotthard tunnel. Turen har ligeledes ekstra overnatninger i byerne undervejs, så man kan nyde Schweiz og bearbejde de mange oplevelser undervejs.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

 1. Tog Schweiz: Vælg pakke
 2. Vælg jeres hotelønsker ud fra vores hotelliste og antal stjerner. Vi tilbyder en bred vifte af hoteller i forskellige standarder.
 3. Send jeres rejseønske til os med datoer
 4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Schweiz

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz omkring tog Schweiz.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Schweiz med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til Tog Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til Schweiz
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz. Det kan eksempelvis være med fly eller med det østrigske nattog som kører jer fra Hamborg til Basel. Undervejs er det muligt at sove i liggevogn eller i egen aflåst sovekupe.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle Tog Schweiz rejser skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Togrejser Schweiz
Vi tilbyder også togrejser Schweiz med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Yderligere Information

PackageDet klassiske Schweiz, Glacier Ekspressen, Toppen af Schweiz

Tags

Rail Adventures

På denne rundrejse med tog i Schweiz rejser man på 2. klasse, samtidig med at man har tid til at nyde Schweiz undervejs.

1. dag: Ankomst til Schweiz og togrejse til Luzern på 2. klasse. Overnatning i Luzern. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

2. dag: Efter morgenmad på hotellet, skal I opleve den nye berømte Gotthard tunnel, som hurtigt sender jeg gennem Alperne. Turen tager knap 2 timer fra Luzern til Lugano og de 57 km i Gotthard Tunnellen tilbaelægges på kun 17 minutter.
Overnatning i Lugano. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

3. dag: Tid på egen hånd i Lugano, med mulighed for at nyde middelhavsstemningen i den sydlige del af Schweiz. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

4. dag: Afgang fra Lugano med den berømte Bernina Ekspress til Tirano i Italien. Den første del  til Tirano tilbagelægges i bus, hvorefter man skifter til tog og fortsætter til St. Moritz. Turen tager jer op over bjergpas som Mount Bernina, forbi gletsjere og Schweiziske palmetræer. Overnatning i St. Moritz. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

5. dag: Tid på egen hånd i elegante og eksklusive St. Moritz i 1865 meters højde. Det er en ganske unik oplevelse at gå rundt i stilsikre St. Moritz, der emmer af den særlige schweiziske alpe-stemning og som var værtsby for de olympiske vinterlege i 1928 og 1948.

Derudover er St. Moritz kendt for vintersport og som populært kursted. Til dagligt bor der kun ca. 5000 mennesker i byen og der er en rolig og hyggelig stemning i byen. Om sommeren er der i rig mulighed for at kaste sig ud i mange forskellige aktiviteter som f.eks. klippeklatring og bjergvandring, ture på mountainbike og sejlsport i den smukke bjergsø.
Der er god chance for lidt sol med 322 solskinsdage om året. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

6. dag: I dag går turen ud med den imponerende Glacier Ekspress – en af verdens smukkeste og mest berømte togrejser. Turen går fra St. Moritz til Zermatt. På de 7,5 time passerer man 291 broer, 91 tunneler og man skal op over det berømte Oberalp-pas, som ligger i 2033 meters højde. Det er en komfortrejse, hvor man undervejs kan nyde den smukke og uspolerede natur. Overnatning i Zermatt. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

7. dag: Tid på egen hånd i Zermatt.
Overnatning i Zermatt. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

8. dag: Hjemrejse mod Danmark

Vi anbefaler kraftigt at forlænge opholdet i Schweiz.

Priser pr. person

Værelse/Hotel 3-stjernet 4-stjernet
Dobbeltværelse 8490 10990
Enkeltværelse 9490 12990
Tillæg frokost på Glacier ekspressen +350 +350
Tillæg 1. klasse på Glacier Ekspress +900 +900
Rejse til Schweiz med fly eller tog fra 1500 fra 1500

Prisen inkluderer:
– Togrejse 2. klasse fra Zürich/Basel – Luzern
– 2 overnatninger i Lugano på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatninger i St. Moritz på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatning i Zermatt på 3- eller 4-stjernet hotel
– 1 overnatning i Luzern på 3- eller 4-stjernet hotel
– 7 dages morgenmad.
– Pladsbilletter Glacier Ekspressen
– Pladsbilletter Bernina Ekspressen
– Togrejse Luzern – Lugano på 2. klasse
– Bus Lugano – Tirano
– Togrejse Tirano – St. Moritz på 2. klasse med Bernina Ekspress
– Togrejse St. Moritz – Zermatt på 2. klasse med Glacier Ekspress
– Togrejse Zermatt -Zürich / Basel på 2. klasse

Mulige tilkøb:
– Frokost i Glacier Expressen- serveres ved ens plads
– Togrejse Danmark – Basel tur/retur eller flyrejse Kastrup – Zürich

 • Luzern
 • Lugano
  • Hotel Novotel Lugano-Paradiso ***

   Hotel Novotel Lugano-Paradiso

   En kort gåtur fra det livlige Novotel Lugano-Paradiso finder du Monte San Salvatore og Lugano-søen, mens der en 15 minutters gang til centrum fra hotellet.Der er masser af tilbud til de aktive og udover tennisbaner finder du også både fitness-center og opvarmet udendørs-pool (åben indtil slutningen af september) med tilhørende poolbar på hotellet. Hotellet er børnevenligt med lege-arealer for familier.Der er high-speed internet (WiFi) på hotellet. I den afslappede GourmetBar serveres lette, internationale retter i uformelle omgivelser.
  • Continental Parkhotel ***

   Continental Parkhotel

   Det charmende Continental Parkhotel blev renoveret i 2010 og tilbyder moderne faciliteter i historiske rammer. Hotellet ligger få hundrede meter fra jernbanestationen i Lugano.Værelserne har gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, køleskab, air-condition og er udstyret med lydisolerede vinduer.
   Især hotellets store udendørs swimmingpool er en populær attraktion, mens den botaniske park også tiltrækker mange gæster, der vil slappe af i flotte, rolige omgivelser.
   Der er flere gode restauranter på Continental Parkhotel med den historiske vingård, Ronco dei Bianchi med den italienske grotta-restaurant i Ticino-stil.
  • Hotel International Au Lac ***

   Hotel International Au Lac

   Det velbevarede Hotel International Au Lac fra 1907 har fået tildelt den fornemme UNESCO-hotelpris og er eneste hotel på den elegante promenade i Lugano. Det giver et unikt view over Lugano-søen, som bl.a kan nydes fra hotellets panorama-balkon i Blues Baren . Hotellet har i de seneste år gennemgået en større renovation af bl.a reception og elevator samt nyt moderne mødelokale.Der er en elegant udendørs pool med god mulighed for at slappe af i solstole i hotellets rolige have.På alle værelser har gratis internet, badeværelser, air condition, fladskærm-TV, værdiboks.Den centrale placering giver masser af muligheder for shopping, café- og restaurantbesøg.
  • Hotel Lugano Dante Center ****

   Hotel Lugano Dante Center

   Hotel Dante er bestemt et af de mest populære hoteller I Lugano ved Piazza Cioccaro, kun få meter til kabelbanen og omringet af butikker, caféer og restauranter. Der er blot 5 minutter gang til Lugano-søen.Hotellet byder på en stor morgenmadsbuffet. Der er værelser både i moderne og mere klassisk stil. Der er Wi-Fi og fri minibar med forfriskelser på værelserne samt gratis kaffe, the, kager og chokolade i lobbyen døgnet rundt. Der er privat parkering tilknyttet hotellet.
 • St. Moritz
  • Hotel Hauser ***

   Hotel Hauser

   Trendy Hotel Hauser var totalrenoveret i 2014 og der er kælet for detaljerne og tilført et moderne look.
   Der er blot 10 minutters gang til seværdigheder som St. Moritz Leaning Tower, Chesa Futura-bygningen og Segantini Museum.
   Der er lækre, lette retter på Hauser Restaurant, mens man også kan hygge sig i hotellets Roo Bar.Hotellet sørger for transport til/fra togstation.Der tilbydes roomservice, mens der på alle værelser er gratis Wi-Fi, IP-TV, værdiboks og badeværelse med brusekabine.
  • Hotel Laudinella ***

   Hotel Laudinella

   Der er god udsigt til bjergene og St. Moritz-søen fra det rolige hotel Laudinella.Der er en række forskellige restauranter på hotellet og med deres Laudinella Dine Around-tilbud kan man smage lidt af hvert under sit ophold. Især thai-restauranten SIAM Wind skiller sig ud med lækre specialiteter.Der er stor indendørspool med tre-meter platform og vippe. I spa og wellness-område findes sauna, dampbad, relax zone og skønhedsbehandlinger.Alle værelser har gratis Wi-Fi, TV, hårtørrer, bad med enten brusekabine eller karbad og derudover faciliteter som pengeskab og skrivebord. Der er roomservice på hotellet.
  • Hotel Soldanella ***

   Hotel Soldanella

   Traditionelle Soldanella Hotel ligger centralt i St. Moritz og har panoramaudsigt over søen og bjergene.
   Hotellet er fra 1905 og holdt i Art Nouveau-stilen.Værelserne har gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar og badeværelse med badekar eller brusebad. De fleste af værelserne har udsigt over søen og bjergene.Der serveres schweiziske retter i Soldanellas à la carte-restaurant Caprice.
   Der er rig mulighed for afslapning i Yemaya Spa Centre, hvor der er saunaer, dampbad og aromabehandlinger.
  • Hotel Monopol ***

   Hotel Monopol

   Art Boutique hotellet Monopols centrale beliggenhed giver gode muligheder for at shoppe eller kigge forbi de mange restauranter, caféer og barer i området.Man kan også vælge italienske/middelhavsinspirerede retter på hotellets Restaurant MONO, mens vinkælder-baren La Cantina også er et besøg værd.Et af de store trækplastre på Hotel Monopol er deres penthouse-spa med eminent flot udsigt over søen. Der tilbydes et udvalg af behandlingsterapier, bl.a aromaterapi. Spaen er udstyret med sauna.Alle 73 rummelige værelser er individuelt indrettede og har minibar, gratis internet, TV, sovesofa, badeværelse samt room service.
  • Hotel Crystal ***

   Hotel Crystal

   Centralt placeret i St. Moritz byder Hotel Crystal på alpe-stemning i harmoniske rammer.Værelserne har Wi-Fi, fladskærms-TV, fri minibar, safe box og lækkert badeværelse med karbad. Flere af værelserne har bjergudsigt.På hotellet finder vi Grissini Restaurant, Piano Bar, fitness center og spa med aroma-dampbade og saunaer
  • Hotel Steffani ****

   Hotel Steffani

   Ekslusive Hotel Steffani har en formidabel placering midt hjertet af St. Moritz.Den fornemme restaurant Le Lapin Bleu er den ældst restaurant i St. Moritz og der har været gang i gryderne siden 1869. Man kan dog også vælge Le Mandarin, der tilbyder kinesiske retter.Det topmoderne Pool & Spa tilbyder massage, skønhedsbehandlinger, har opvarmet indendørspool, sauna, dampbad og relax zone.De lyse værelser har flot udsigt over Engadin-bjerget eller hotellets have. Der er minibar, værdiboks, fladskærm satellite-TV, gratis Wi-Fi samt badeværelse med bruser og karbad. Enkelte værelser har egen balkon eller terrasse.Det er muligt at få værelser med udsigt over bjergene og panorama-view over søen.
 • Zermatt
  • Hotel Bristol ***

   Hotel Bristol

   Hotel Bristol har en central beliggenhed med en gåtur på små 5 minutters til Matterhorn Museum og 10 minutters gang til togstationen Zermatt GGB.I hotellets spa og wellness-område findes sauna, dampbad, massage, jacuzzi og fitnesscenter.Derudover er der en lækker solterrase, tennisbane og legeområde til børn.Alle værelserne har udsigt over byen, gratis WiFi, værdiboks, satellit-tv, the/kaffefaciliteter, balkon og åbne badeværelser med badekar og bruser.
  • Hotel Butterfly ***

   Hotel Butterfly

   Hotel Butterfly har fantastisk beliggenhed i centrum af Zermatt, tæt på hovedgaden og banegården.Hotellets restaurant er holdt i traditionel stil og har flere lokale retter på menukortet, men hovedfokus er det italienske køkken. Den fremragende morgenmadsbuffet er en god start på dagen i Zermatt.De rummelige værelserne har moderne faciliteter som minibar, balkon, pejs, WiFi, værdiboks, klimaanlæg med individuel styring, private badeværelser med bruser og badekar.
  • Hotel Excelsior ***

   Hotel Excelsior

   Med hele seks forskellige typer værelser, heriblandt rummelige familieværelser, er der nok at vælge imellem for gæsterne på det familiedrevne Hotel Excelsior.Fra de sydvendte værelser er der udsigt til den gamle bydel og Matterhorn. Der er WIFI, minibar, TV og safe box på værelserne.Hotellets restaurant La Ferme byder på schweiziske og franske retter.
  • Hotel Sarazena ***

   Hotel Sarazena

   Der er gjort en ekstra indsats på det hyggelige Sarazena for at skabe en afslappende og stemningsfuld atmosfære for gæsterne.Sarazena har en rigtig god placering ved siden af togstationen.Der er åben pejs i lounge-området og for yderligere afslapning er der gratis adgang til spa-området på nabohotellet.
  • Hotel Alex ****

   Hotel Alex

   Midt i Zermatt finder vi det stilfyldte boutique Hotel Alex med et klassisk look. Hotel Alex har en enestående flot sol-terrasse med en indbydende lounge.Værelserne er individuelt indrettede og har gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, safe box og badeværelse med badekar.På hotellet finder vi også en stor SPA-afdeling med indendørs pool, saunaer, massage-rum, fitness center og tropiske brusebad. Et godt valg for de aktive.
  • Schlosshotel Zermatt ****

   Schlosshotel Zermatt

   Schlosshotel Zermatt ligger i rolige omgivelser; men dog tæt på den berømte handelsgade Bahnhofstrasse i det centrale Zermatt.
   Værelser er individuelt indrettede i moderne alpestil og byder på balkon med bjergudsigt. Der er Wi-Fi, fladskærms-tv, Te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med badekar på værelserne.Man kan slappe af i hotellets store wellness-afdeling med swimming pool, saunaer, dampbad, jacuzzi og moderne fitness center.
  • Hotel Alpen Resort ****

   Hotel Alpen Resort

   Det gæstfrie hotel Alpen Resort er et af de mest roste og populære hoteller i Zermatt. Her er sørget for forkælelse for gæsterne.Der er både familieværelser og familielejligheder samt nogle vidunderlige panorama-dobbeltværelser med udsigt til Matterhorn. De lyse, rummelige og indbydende værelser har Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar, safe box og badeværelse med badekar.Hotellets wellness-center har oplevelsespool, spabad, dampbad, saunaer og fitnesscenter og i restaurant Matterhorn serveres schweiziske retter.
  • Hotel Simi ****

   Hotel Simi

   Hotel Simi byder på rolige rammer med udsigt til de smukke bjerge. Hotellet ligger få meter fra Cable car Plateau Rosà, mens der er 10 minutter fra centrum af Zermatt og blot 5 minutters gåtur til togstationen. Hotellets faciliteter indeholder Lounge Bar med terrasse og åben pejs, fitness-rum, spa med helseklub, sauna, jacuzzi og dampbad. Hotellets restaurant har retter fra det schweiziske køkken. Alle værelser har minibar, satellit-tv, klimaanlæg med individuel styring og store badeværelser.
  • Parkhotel Beau Site ****

   Parkhotel Beau Site

   Elegante Parkhotel Beau Site har en central beliggenhed i Zermatt og kan byde på en fantastisk udsigt over Matterhorn. På de fleste værelser kan man nyde udsigten på værelsets balkon eller terrasse. Der er Wi-Fi, fladskærms-TV, minibar, safe box, thé- og kaffefaciliteter og badeværelse med badekar.
   Der er swimming pool og jacuzzi på hotellet, hvor man også finder sauna, massage og skønhedbehandlinger i Spa-afdelingen.Der kan nydes gourmetretter i hotellets restaurant, der har specialiseret sig i lokale, schweiziske retter.
  • Hotel Pollux ****

   Hotel Pollux

   Wellness-hotellet Pollux bliver ofte fremhævet som det bedste hotel i Zermatt. Placeret midt på hovedgaden er der let adgang til shopping, caféer, restauranter og barer i området. Hotellet blev renoveret i 2006. Restauranten Arvenstube frister med internationale retter og grillspecialiteter mens Restaurante Pinte fokuserer mere på lokale retter. Derudover kan man nyde driks i lobbybaren foran den hyggelige pejs eller måske tage et glas vin på have-terrassen. I hotellets spa-område finder I finsk sauna, jacuzzi, tyrkisk dampbad og relax zone. Der er golf-faciliteter og tennisbaner tilknyttet hotellet. Alle værelser har privat badeværelser med badekar. Der er LCD satellit-tv, WiFi, pejs, egen balkon og værdiboks til bærbar pc.
  • Swiss Alpine Hotel Allalin ****

   Swiss Alpine Hotel Allalin

   Der er masser af alpe-stemning på Swiss Alpine Hotel Allalin, der ligger midt i Zermatt. Gæsterne vil hurtigt bemærke de utroligt flotte træ-udskæringer.Der er gratis Wi-Fi og fladskærms-TV på værelserne, der har egen balkon med udsigt til enten Matterhorn eller Mischabel-bjerget, thé-faciliteter, badeværelse med badekar.
   I hotellets Spa-afdeling er der aroma-jacuzzi, finsk sauna, biosauna, dampbad, urte-bade, massage og afslapningsrum.Der serveres morgenmadsbuffet og om eftermiddagen byder Hotel Allalin også på en gratis drink.
  • Unique Hotel Post ****

   Unique Hotel Post

   Det sofistikerede Unique Hotel Post byder deres gæster på et unikt ophold i Mountain Lodge-stil midt i Zermatt.Værelserne er indrettet med elegante træmøbler og luksuriøse badeværelser. Flere af værelserne har udsigt til Matterhorn.
   Der er hele 4 restauranter og 5 barer på hotellet med italienske retter i Spaghetti and Pizza Factory og lokale specialiteter i Pöstli Stübli restauranten.Hotellets Spa tilbyder massagebehandlinger, sauna, dampbad samt spabad.Unique Hotel Post har gratis transport rundt i den bilfrie by.
  • Hotel Mont Cervin Palace *****

Byer Schweiz

Luzern
Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.

Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.

I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Lugano
På grænsen til Italien finder vi Lugano, der bestemt også bærer præg af den afslappet italiensk livsstil og der er et stort udvalg af indbydende restauranter.

Den flotte Lugano-sø inviterer til bådture, og man kan vælge mellem adskillige turist-ture rundt mellem de små kystbyer, mens det også er populært at udforske søen i kajak eller forsøge sig med windsurfing.

Endelig kan man også nyde den rolige stemning med lange gåture på promenaden.

For de mere aktive kan man kaste sig ud i vandreture og udfordrende cykelture i det bakkede terræn, hvor man kommer igennm små alpelandsbyer, der ligger spredt op langs bjergsiden.

Man kan få det store overblik over Lugano langs vandrestierne op til bjergtoppen Monte Bré, men heldigvis kører der også et kapeltog op til toppen, hvor der er en enestående udsigt.

Zermatt
Med verdens smukkeste bjerg Matterhorn som baggrund er Zermatt et yndet turistmål for naturelskere og livsnydere, der søger unikke oplevelser og en storslået udsigt over området.

Zermatt ligger i 1.620 meters højde, men er der er omgivet af ikke mindre end 20 bjergtinder i over 4000meter højde. Man kan komme op til højderyggen Gornergrat med tandhjulsbane fra Zermatt, der har en stigning på 1500m.

Der er også en rute, der er populær blandt klatrere og vandrere, da det er muligt at stå af undervejs ved stationerne langs tandhjulsbanen.

Der er en helt unik stemning og ro i den bilfrie Zermatt, hvor al kørsel primært foregår med hestevogn.

St. Moritz
Det er en ganske unik oplevelse at gå rundt i den stilsikre bjergby St. Moritz, der emmer af den særlige schweiziske alpe-stemning.

St. Moritz var desuden værtsby for de olympiske vinterlege i 1928 og 1948, men udover vintersport er St. Moritz også kendt som populært kursted.

Der er kun ca. 5000 indbyggere i byen og der er en rolig og hyggelig stemning i St.Moritz.

Om sommeren er der rig mulighed for at kaste sig ud i mange forskellige aktiviteter som f.eks. klippeklatring og bjergvandring, ture på mountainbike og sejlsport i den smukke bjergsø.

Der er god chance for lidt sol med 322 solskinsdage om året.

Der er også flere flotte kirker i St. Moritz, hvor man endda kan opleve det skæve tårn Engadin.

Om togene

Glacier Ekspress
Et af verdens mest berømte toge – også kendt som verdens langsomste ekspresstog. Toget bringer jer fra St. Moritz til Zermatt (eller omvendt) og undervejs kan man i panoramavognene på toget nyde de storslåede landskaber og natur, som man passerer. Man passerer undervejs 91 tunneller, 291 broer og toget bringer en op over Oberalp passet i 2033 meters højde.

Bernina Ekspress
Bernina Ekspress er på UNESCO liste over fredede togruter. Toget bringer jer fra Chur eller St. Moritz til Tirano i Italien – herfra kører man videre med bus til Lugano. Undervejs passerer man 55 tunneller, 196 broer og op over Ospizio Bernina passet i 2253 meters højde.  Bernina Ekspress er et af de toge, man skal opleve på sin Schweiz rejse.

Gotthard Tunnel
Gotthard Tunnellen er et fremragende stykke ingeniørarbejde. Tunnellen stod færdig i 2015 og sender ind de 57 km gennem Alperne på bare 17 minutter.

Togrejser Schweiz


Priser pr. person

Værelse/Hotel 3-stjernet 4-stjernet
Dobbeltværelse 8490 10990
Enkeltværelse 9490 12990
Tillæg frokost på Glacier ekspressen +350 +350
Tillæg 1. klasse på Glacier Ekspress +900 +900
Rejse til Schweiz med fly eller tog fra 1500 fra 1500

Prisen inkluderer:
– Togrejse 2. klasse fra Zürich/Basel – Luzern
– 2 overnatninger i Lugano på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatninger i St. Moritz på 3- eller 4-stjernet hotel
– 2 overnatning i Zermatt på 3- eller 4-stjernet hotel
– 1 overnatning i Luzern på 3- eller 4-stjernet hotel
– 7 dages morgenmad.
– Pladsbilletter Glacier Ekspressen
– Pladsbilletter Bernina Ekspressen
– Togrejse Luzern – Lugano på 2. klasse
– Bus Lugano – Tirano
– Togrejse Tirano – St. Moritz på 2. klasse med Bernina Ekspress
– Togrejse St. Moritz – Zermatt på 2. klasse med Glacier Ekspress
– Togrejse Zermatt -Zürich / Basel på 2. klasse

Mulige tilkøb:
– Frokost i Glacier Expressen- serveres ved ens plads
– Togrejse Danmark – Basel tur/retur eller flyrejse Kastrup – Zürich

Rejseanmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse